Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

slm kızlar ben de bebiş istiyorum:ecrin_bebek: geçen hafta öylesine doktora gitmiştim acaba yumurta oluşuyo mu diye, denk geldi yumurtam olmuş doktor yumurtalıklarımda pko gördüğü için çatlatma iğnesi yazdı, ben de hemen yaptırdım çalışmalara devam ediyoruz bakalım:kedi:

bende istiyom hoş ben 3 yazdır hep istiyom ama olsun benide alın listeye 17 temmuz

kızlar benide aranıza alınn bende temmuzda başlıcam calışmalara:)

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum bebiş istiyorum.Bu yolculukta sizlerle dertleşmek heyecanımı üzüntümü paylaşmak istedim.' aydır deniyoruz ilk ay tutmadı.Bugünde regl oldum yine olmadı.:1no2:

Hoşgeldinisss kıslaaarra.a.s.
Hiiçç kendinizi üzmeyin üzerseniz hamile kalamazsınızlmaz:.Bende temmuzda başlıcam çalışmalara:kedi: izmirhayal.hadi bakam
:teytey::teytey::teytey:

canım sende hoşgeldin.

:enbuyukkk:

hayırlı günler kızlarrrr a.s. bende bunu merak ediyordum
eğer kesin doğru bilgiyse, dediğin gibi günaşırı en ideali a.s
verdiğin bilgi çok teşekkürler
kızlar benide aranıza alınn bende temmuzda başlıcam calışmalara:)
Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum bebiş istiyorum.Bu yolculukta sizlerle dertleşmek heyecanımı üzüntümü paylaşmak istedim.' aydır deniyoruz ilk ay tutmadı.Bugünde regl oldum yine olmadı.:1no2:
hadi hayırlısı arkadaşlarr
sizler de hoşgeldiniz aramıza a.s.
peki idrar testi yapsam çıkarmı acep bugün yada yarın
çıkabilir de çıkmayabilir de
istersen kan testi yaptır birşey varsa çıkar mutlaka yerimseniben

selam kizlaaarrrrrr

test yapmadım adet kanaması gibi gelio die yapmalımıyım

bencede yap test kiiizz merak ettim bende... insallah hamilesindir. en son adet günün ne zamandiki... ve ne kadar sürüyor sende yine gelmesi???

ben beceremedim ya tam yastığı koydum ayakları dikerken hepsi dışardaaa :kedi::kedi::kedi:

inşallah dimplecim bu arada bnm bal çörek otu tarçın kürü yarın bitiyor umarım onun da faydası olur
aslında ben onun bana fazladan enerji verdiğini düşünüyorum enerjiye ihtiyacım yok kiii tabi yumurta güzel oluşsun diyeymiş onu bilelmem kiii

Kızlar maşallah size yaa ne bu tempokaydirigubbakcemile3.Herkes çalışmada ben hariç bende haftaya başlacam:jeyyar:

Kızlar benide alırmısınız aranıza bende ağustosta düşünüyorum, geçen cuma bebeğimi aldırmak zorunda kaldım ancak ağustosa tekrar deniycez offf..

herkese günaydın yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz diorum.

şimdi doktordan geliyorum dün tiroid dahil tüm testlerimi yaptırıp gitmiştim kolestrolüm yüksekti protein ağırlıklı besleniyosan olur dedi çok şükür rahim ve yumurtalıklarım normalmiş aşı konuşundada mutlaka rubella ve toksoplazma yaptır dedi drum aşıda olabilirsin sonuçlardan sonra bakarız dedi ben 3 ay beklemek lazımmış dedim aşıdan sonra tam bilmiyorum süreyi bakarız dedi kafamçokkarıştı kızamıkçık(rubella) ya zaten toplum olarak bağışıkmışız %90 bağışığız dedi dr folic plus içiyorum dedim 10 gündür evt mutlaka iç dedi ben folbiolu öneriyorum hem günde 1 hem ucuz hemde folic asid oranı daha yüksek dedi folic plustaki eklenen maddelerin kanıtlanmış bi yararı yokmuş folic plus bitsin folbiol alıcam

adet olduğun güne 1 dersen 12 14 ve 16. günler gün aşırı ilişki olsun dedi drum unutmadan korunmayı bıraktığımız ay gebe kalma olasıığımız % 22 miş yani ben eylülde gebe kalıcam hıh yumurtladım tuttu die bişi yok dedi drum bebek kendi geleceği zamana kendi karar veriyomuş gamyoncuiremsu

bide ilk boşalma dışarı sonra hemen tekrar faaliyet ve boşalma içeri olursa erkek olma ihtimali artarmış sabah saatleri bu iş için daha uygunmuş aklınızda olsun çalıuşmalara sabah başlanacak kızlar smear verdim 1 haftaya çıkacak o arada rubella ve toksoplazma yaptırıcam tekrar konuşuruz dedi drum herkese kolay gelsin

inşaallah faydası olur
belki biz de yaparız o zaman a.s
Kızlar maşallah size yaa ne bu tempokaydirigubbakcemile3.Herkes çalışmada ben hariç bende haftaya başlacam:jeyyar:
ben de hariç :mymeka: kaydirigubbakcemile3
Kızlar benide alırmısınız aranıza bende ağustosta düşünüyorum, geçen cuma bebeğimi aldırmak zorunda kaldım ancak ağustosa tekrar deniycez offf..
tabikii hoşgeldinn :lepi:
hayırdır nedenn :sm_confused:

hoşgeldin tatlım
troid testi de yaptırlar demek, bende yapılması gerektiğini duymuştım, ama bana yapmadılar tabi :1closedeyes:
kolestrolünde dediğim gibi yediğin şeylere bağlı yükselmiş o zaman korkacak bişi değil dimi yerimseniben
en güzeli de yumurtalıkların temiz çıkmış maşaallah :lepi:
mutlaka rubella ve toksoplazma yaptır dedi öyle mi -tatlicadiarzu-
ya çıldırıcam ama bu konu iyice sinir bozmaya başladı bende Çok üzgünüm çoook
3 farklı doktora gittim ve üçü de hamilelikte bakıcaz dedi, bu işten bişey anladıysam....
neyse bağışıklık yüzdesi oldukça yüksekmiş
ama yine de nolur nolmaz sonuçları çok riskli çünkü, Allah muhafaza...
o 3 ay bekleme süresi de her yerde aynı değil, bazı yerlerde de 28 gün olarak okumuştum a.s bilemiyorum yanii ......
"folbiol" :lepi: :lepi: :lepi:

inşaallah stres yapmayızz gelmediği aylarda
kendi karar verecekmiş ya yerimseniben hayırlısı inş. :CüvCüv:

geçmiş olsun tatlım, bak atlattın bu aşamayıda kaydirigubbakcemile5

kıslar slmlar hepiciğinize bende bugün itibar,nle başliim artık çalışmalara ama benim regli olayı hala kafa karıştıran durumda napıcam anlamadım yerleşme kanaması dedin ya güselim e o bölemi olurki test fln yapmadım eee kıslar ya kafam karıştı yerleşme olamas heralde dimi sonuçta 4 günde 2 ped kirletcek kadar bile kanamam lmadı ama baya adetmişim gibi akışını hissediyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…