bende istiyom hoş ben 3 yazdır hep istiyom ama olsun benide alın listeye 17 temmuz
kızlar benide aranıza alınn bende temmuzda başlıcam calışmalara:)
Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum bebiş istiyorum.Bu yolculukta sizlerle dertleşmek heyecanımı üzüntümü paylaşmak istedim.' aydır deniyoruz ilk ay tutmadı.Bugünde regl oldum yine olmadı.:1no2:
slm kızlar ben de bebiş istiyorum:ecrin_bebek: geçen hafta öylesine doktora gitmiştim acaba yumurta oluşuyo mu diye, denk geldi yumurtam olmuş doktor yumurtalıklarımda pko gördüğü için çatlatma iğnesi yazdı, ben de hemen yaptırdım çalışmalara devam ediyoruz bakalım:kedi:
yok tatlım ben tespit ettim önceden çıkardı hemen dışarı ayakları dikince çıkmadı hiç :kedi:
ya ben şu yastığı yerleştirip ayaklarımı dikmeye çalışırken hepsi dışarı çıktı nasıl olacak ki :sm_confused::uhm:
bende bunu merak ediyordummeraba bildiğim kadarıyla 2 günde bir girilen ilişkide sperm kalitesi daha iyi oluyormuş.Hatta dr. bana gün aşırı ilişkiye girin demişti.çünkü erkeğin spermi kadının rahminde hemen ölmüyo tam 48-72 saat canlı kalabiliyo.yanisen bu akşam ilişkiye girsen diyelim senin yumurtlaman yarın ama sperm rahimde ölmediği için sen yine hamile kalabilyiosun.umarım anlatabildim.en ideali günaşırı olan.Hayırlı hamişliklerrr.
kızlar benide aranıza alınn bende temmuzda başlıcam calışmalara:)
Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum bebiş istiyorum.Bu yolculukta sizlerle dertleşmek heyecanımı üzüntümü paylaşmak istedim.' aydır deniyoruz ilk ay tutmadı.Bugünde regl oldum yine olmadı.:1no2:
hadi hayırlısı arkadaşlarrslm kızlar ben de bebiş istiyorum:ecrin_bebek: geçen hafta öylesine doktora gitmiştim acaba yumurta oluşuyo mu diye, denk geldi yumurtam olmuş doktor yumurtalıklarımda pko gördüğü için çatlatma iğnesi yazdı, ben de hemen yaptırdım çalışmalara devam ediyoruz bakalım:kedi:
çıkabilir de çıkmayabilir depeki idrar testi yapsam çıkarmı acep bugün yada yarın
test yapmadım adet kanaması gibi gelio die yapmalımıyım
:enbuyukkk:yok tatlım ben tespit ettim önceden çıkardı hemen dışarı ayakları dikince çıkmadı hiç :kedi:
ya ben şu yastığı yerleştirip ayaklarımı dikmeye çalışırken hepsi dışarı çıktı nasıl olacak ki :sm_confused::uhm:
valla bi doktor da tavsiye etmisti bunu arkadasima... oda bana da söyledi... :dance:
vayy be kaydirigubbakcemile3valla bi doktor da tavsiye etmisti bunu arkadasima... oda bana da söyledi... :dance:
tatlım benimm kaydirigubbakcemile3ben beceremedim ya tam yastığı koydum ayakları dikerken hepsi dışardaaa :kedi::kedi::kedi:
Kızlar maşallahsize yaa ne bu tempokaydirigubbakcemile3.Herkes çalışmada ben hariç bende haftaya başlacam:jeyyar:
inşaallah faydası olurinşallah dimplecim bu arada bnm bal çörek otu tarçın kürü yarın bitiyor umarım onun da faydası olur
aslında ben onun bana fazladan enerji verdiğini düşünüyorum enerjiye ihtiyacım yok kiii tabi yumurta güzel oluşsun diyeymiş onu bilelmem kiii
ben de hariç :mymeka: kaydirigubbakcemile3Kızlar maşallahsize yaa ne bu tempokaydirigubbakcemile3.Herkes çalışmada ben hariç bende haftaya başlacam:jeyyar:
tabikii hoşgeldinn :lepi:Kızlar benide alırmısınız aranıza bende ağustosta düşünüyorum, geçen cuma bebeğimi aldırmak zorunda kaldım ancak ağustosa tekrar deniycez offf..
Kızlar benide alırmısınız aranıza bende ağustosta düşünüyorum, geçen cuma bebeğimi aldırmak zorunda kaldım ancak ağustosa tekrar deniycez offf..
herkese günaydın yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz diorum.
şimdi doktordan geliyorum dün tiroid dahil tüm testlerimi yaptırıp gitmiştim kolestrolüm yüksekti protein ağırlıklı besleniyosan olur dedi çok şükür rahim ve yumurtalıklarım normalmiş aşı konuşundada mutlaka rubella ve toksoplazma yaptır dedi drum aşıda olabilirsin sonuçlardan sonra bakarız dedi ben 3 ay beklemek lazımmış dedim aşıdan sonra tam bilmiyorum süreyi bakarız dedi kafamçokkarıştı kızamıkçık(rubella) ya zaten toplum olarak bağışıkmışız %90 bağışığız dedi dr folic plus içiyorum dedim 10 gündür evt mutlaka iç dedi ben folbiolu öneriyorum hem günde 1 hem ucuz hemde folic asid oranı daha yüksek dedi folic plustaki eklenen maddelerin kanıtlanmış bi yararı yokmuş folic plus bitsin folbiol alıcam
adet olduğun güne 1 dersen 12 14 ve 16. günler gün aşırı ilişki olsun dedi drum unutmadan korunmayı bıraktığımız ay gebe kalma olasıığımız % 22 miş yani ben eylülde gebe kalıcam hıh yumurtladım tuttu die bişi yok dedi drum bebek kendi geleceği zamana kendi karar veriyomuş gamyoncuiremsu
bide ilk boşalma dışarı sonra hemen tekrar faaliyet ve boşalma içeri olursa erkek olma ihtimali artarmış sabah saatleri bu iş için daha uygunmuş aklınızda olsun çalıuşmalara sabah başlanacak kızlar smear verdim 1 haftaya çıkacak o arada rubella ve toksoplazma yaptırıcam tekrar konuşuruz dedi drum herkese kolay gelsin
vayy be kaydirigubbakcemile3
doktor da mı tavsiye ediyor bunu
şaştımm doğrusu :sm_confused: