Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

normalde düzenliydi ama son adetim stresten 5 gün kadar gecikmiştiilk denemeler ya ben çok stres yapmışım oldum oldum dedim ama malesef

normalde düzenliydi ama son adetim stresten 5 gün kadar gecikmiştiilk denemeler ya ben çok stres yapmışım oldum oldum dedim ama malesef
hımm nasip kısmet o zaman sen iyi değerlendirr
bir de dikkat et bakalım yumurtlama belirtilerini takip et

selam kızlarr herkese iyi haftalarr
aaa neden kimse yok pazarda yazan olmamış nerdesiniz kızlar sabah kan verdim bugün bütün tahlilşerimi yaptırıp yarın sabah dra gidicem çok heyecanlıyım
dtbernatcım hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda gider
isimcim sadece yumurtlama günlerinde çalışmayın bana kalırsa yoksa erken olur geç olur kayar boşa gider. onun dışındakş zamanlardada gün aşırı olsun bence .biz öyle yapıoruz
tatlım benim yaa sen ona bakma onlar biizm gibi değil
sonuçta anca sen hamile kalınca ona çocuk fikri gerçekçi gelicek. oysa heray bunları biz yaşıyoruz. o bebekleri allah izin verirse biz taşıcaz içimizde biz yaratcaz eşlerimizin aynı heveste ya da heyecanda olmasını bekleyemeyiz. çünkü doğa bize bahşetmiş bu güzelliği. onlar ancak olduktan sonra idrak edicekler :teselli:

işte cumartesi oldu gibi hissettim ama erken gibi değilmi cnm
evet tatlım biraz erken gibi yumurtlama olması ama bilemiyorum yine de düzensiz olmuş ya son ay
hayırlısı ise olacak inş merak etme chablisin dediği gibi yap a.s
haklısınn arkadaşımm Allah bize bahşetmiş evette
insan bu kadar rahat olur mu yaa kaydirigubbakcemile3
aslında rahat olması bana da rahatlık veriyor bu iyi birşey, en azından stres yapmam pek değil mi
bu da bi bakış açısı kaydirigubbakcemile3

inşallah cnm inşallah hayırlısı tabi
evet haklısınız onlarda tek damla heyecan yok bence sorumluk almaktan kaçıyolar

ya bizde de var aynı olay ama ben takmamayı öğrendim çünkü çocuk o da çok istiyo ama hamilelik olayı bile onlar için bizim olduğu kadar özel değil. alamalarını bekleyemeyiz. onlar çocuk olmadan değil çocuk olunca heyecanlanıyorlar yaı işte Allah da onları öyle yaratmış. takmayın kızlar biz yeterinde heyecanlıyız zaten . dimple ın dediği gibi iyi bile olabilir böyle olması

canım takma kafana kocişler çocuk baba die peşinden koşana kadar pek hissedemiyorlar iş ciddiye binsin bak gör sende hamileyken okursun canına ben bürüksele lahana almaya yollamayı düşünüyorum allah nasip ederse kafamçokkarıştı benim kolkestrolüm yüksek çıkmış ya yağlı kızartma falanda yemem bakalım nolcak yarın herşeyi sorar dönüşte yazarım öptm hepinizi opuyorumnanaktan

:roflol: ben de karpuz için adana ya mı yollasam kaydirigubbakcemile3
kolestrol mü CADIARZU belki de iyi kolestroldür
akşamdan bişeyler yediysen yağlı, belki o etkilemiştir
çok gençsin sen, belki de sınırlardadır, bir görüş bakalımm tatlım
kızmıkçığı da sormayı unutma lmaz:
kızlar bugün pazartesi yoğunluğu var herkeste galiba
ilgilenemedik hiç
galiba chabliscim,
ben buralardayım ama.... kaydirigubbakcemile5

selam millet ben geldiiiim. hafta sonu yoktuk... yazamadim size ama hep merak ettim. bugün de bütün gün isyerindeki yogunluk yüzünden yazamadim.

Jale cim hosgeldin sende... Allah hayirlisini nasip eder insallah cümlemize... ya kizlar ben hamilelik testleri aldim bile... bu hafta ya 25 inde yada 27 sinde... gelmesi lazim. insallah gelmez. 26 sinda test yapmayi düsünüyorum... bakaliimmmm, coooooookkkkkk heycanliyiiiimmm

ben de buralardayım takılıyorum öyle
bo kaldı bugün topicimiz :sinifsinif:

dilaracım hazırlıklısın valla tstler falan. ben pek kaptırmak istemiorum öyle
zaten daha yumurtlama günüm de gelmedi ama biz çalışmalara başladık,
hatta dün ilk defa belimin altına yastık ayaklar duvarda olayına girdim. şimdi gerçekten çalışmaya başlamış gibi oldum hihoyyyt ama gerçekten işe yarıyormuş bunu atlamayın bence

hayırlısı ise olsun inş. dilaracım :CüvCüv:
haberini bekliyoruz kaydirigubbakcemile5
ben de buralardayım takılıyorum öyle
bo kaldı bugün topicimiz :sinifsinif:
maleseff

bendeee kaydirigubbakcemile5

insallah kizlar... dua yi unutmayin bari... ben yapamadim. o zamanlar bilmiyordum dua yi. görelim

hımmm CADIARZU
kimden duydun, yani uygulayanların ve sonuç alanların yorumuysaa
dikkate alınabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…