hımm nasip kısmet o zaman sen iyi değerlendirrnormalde düzenliydi ama son adetim stresten 5 gün kadar gecikmiştiilk denemeler ya ben çok stres yapmışım oldum oldum dedim ama malesef
dtbernatcım hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda gideraaa neden kimse yok pazarda yazan olmamış nerdesiniz kızlar sabah kan verdim bugün bütün tahlilşerimi yaptırıp yarın sabah dra gidicem çok heyecanlıyım
isimcim sadece yumurtlama günlerinde çalışmayın bana kalırsa yoksa erken olur geç olur kayar boşa gider. onun dışındakş zamanlardada gün aşırı olsun bence .biz öyle yapıoruztşk dimplecim
kahoriamacım benim adetim perşembe bitti sanki cumartesi akıntı çok oldu acaba erken yumurtlama mı oldu anlayamadım normalde adetten yaklaşık 14 gün sonra olmuyormu kii acaba yumurtlama oldu mu çok merak ediyorum çünkü eğer oluştuysa boşa gitti değerlendiremedim yaa
tatlım benim yaa sen ona bakma onlar biizm gibi değil
:1rolleyes: hadi hayırlısı inş. tatlımm alkisalkisalkis
inşaallah hiç bir sorun çıkmadan hayırlısı ile başlarızz
doktora kafandaki herşeyi sor a.s
hee kızamıkçığı da bi sor istersen, bakalım o ne diyecek
bende çokkk heycanlıyımm zemuszemus
ama eşimde hiç bunu hiç göremedim ve geçen gün dayanamayıp heycanlımısın diye sordumm
yoo neden heycanlanayım ki bu gayet olağan ve doğal birşey dedii kafamçokkarıştı
iyi de insan ömründe kaç kez yaşıyor ya da yaşayacakki bu duyguyu :1closedeyes:
erkekleri anlamak zor
onlarda bizi anlayamazlar zatenn :roflol:
inş. sonuç alırsın arkadaşım a.s
evet tatlım biraz erken gibi yumurtlama olması ama bilemiyorum yine de düzensiz olmuş ya son ayişte cumartesi oldu gibi hissettim ama erken gibi değilmi cnm
haklısınn arkadaşımm Allah bize bahşetmiş evettetatlım benim yaa sen ona bakma onlar biizm gibi değil
sonuçta anca sen hamile kalınca ona çocuk fikri gerçekçi gelicek. oysa heray bunları biz yaşıyoruz. o bebekleri allah izin verirse biz taşıcaz içimizde biz yaratcaz eşlerimizin aynı heveste ya da heyecanda olmasını bekleyemeyiz. çünkü doğa bize bahşetmiş bu güzelliği. onlar ancak olduktan sonra idrak edicekler :teselli:
:1rolleyes: hadi hayırlısı inş. tatlımm alkisalkisalkis
inşaallah hiç bir sorun çıkmadan hayırlısı ile başlarızz
doktora kafandaki herşeyi sor a.s
hee kızamıkçığı da bi sor istersen, bakalım o ne diyecek
bende çokkk heycanlıyımm zemuszemus
ama eşimde hiç bunu hiç göremedim ve geçen gün dayanamayıp heycanlımısın diye sordumm
yoo neden heycanlanayım ki bu gayet olağan ve doğal birşey dedii kafamçokkarıştı
iyi de insan ömründe kaç kez yaşıyor ya da yaşayacakki bu duyguyu :1closedeyes:
erkekleri anlamak zor
onlarda bizi anlayamazlar zatenn :roflol:
inş. sonuç alırsın arkadaşım a.s
selam kızlarr herkese iyi haftalarr
dtbernatcım hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda gider
:
:roflol: ben de karpuz için adana ya mı yollasam kaydirigubbakcemile3canım takma kafana kocişler çocuk baba die peşinden koşana kadar pek hissedemiyorlar iş ciddiye binsin bak gör sende hamileyken okursun canına ben bürüksele lahana almaya yollamayı düşünüyorum allah nasip ederse kafamçokkarıştı benim kolkestrolüm yüksek çıkmış ya yağlı kızartma falanda yemem bakalım nolcak yarın herşeyi sorar dönüşte yazarım öptm hepinizi opuyorumnanaktan
galiba chabliscim,kızlar bugün pazartesi yoğunluğu var herkeste galiba
ilgilenemedik hiç
hayırlısı ise olsun inş. dilaracım :CüvCüv:selam millet ben geldiiiim. hafta sonu yoktuk... yazamadim size ama hep merak ettim. bugün de bütün gün isyerindeki yogunluk yüzünden yazamadim.
Jale cim hosgeldin sende... Allah hayirlisini nasip eder insallah cümlemize... ya kizlar ben hamilelik testleri aldim bile... bu hafta ya 25 inde yada 27 sinde... gelmesi lazim. insallah gelmez. 26 sinda test yapmayi düsünüyorum... bakaliimmmm, coooooookkkkkk heycanliyiiiimmm
maleseffben de buralardayım takılıyorum öyle
bo kaldı bugün topicimiz :sinifsinif:
dilaracım hazırlıklısın valla tstler falan. ben pek kaptırmak istemiorum öyle
zaten daha yumurtlama günüm de gelmedi ama biz çalışmalara başladık,
hatta dün ilk defa belimin altına yastık ayaklar duvarda olayına girdim. şimdi gerçekten çalışmaya başlamış gibi oldum hihoyyyt ama gerçekten işe yarıyormuş bunu atlamayın bence
bendeee kaydirigubbakcemile5
hımmm CADIARZUdilaracım hazırlıklısın valla tstler falan. ben pek kaptırmak istemiorum öyle
zaten daha yumurtlama günüm de gelmedi ama biz çalışmalara başladık,
hatta dün ilk defa belimin altına yastık ayaklar duvarda olayına girdim. şimdi gerçekten çalışmaya başlamış gibi oldum hihoyyyt ama gerçekten işe yarıyormuş bunu atlamayın bence