Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

hoşgeldin duru.nazcım inşallah gönlünüzden geçen kısa zamanda gerçekleşir

hoşgeldin durunazcım aramıza a.s

ben kaçıyorum arkadaşlar görüşmek üzere a.s.

inşallah kaçmamıştır..geceden sabah kadar uzun sürdü..:):)
ama çok yoruldum kıslar...

aaa neden kimse yok pazarda yazan olmamış nerdesiniz kızlar sabah kan verdim bugün bütün tahlilşerimi yaptırıp yarın sabah dra gidicem çok heyecanlıyım

ben bal çörekotu tarçın da 11.gündeyim sanırım kıslar bugün meşgul ya da çalışıyorlaaaaar :kedi:

ben bal çörekotu tarçın da 11.gündeyim sanırım kıslar bugün meşgul ya da çalışıyorlaaaaar :kedi:

Meraba canımmm.Değişiklik hissediyor musun kendinde?Bende polen+ arısütü+bal karışımına başlayacağım önümüzdeki hafta hem ben hem kociş inşallah.
Benim 4-5 gün yumurtlama oldu farkettimm.Adetten 19 gün sonra.Tabi daa kocişe kavuşamadığım için yumurtalar boşa gitti

aaa neden kimse yok pazarda yazan olmamış nerdesiniz kızlar sabah kan verdim bugün bütün tahlilşerimi yaptırıp yarın sabah dra gidicem çok heyecanlıyım
:1rolleyes: hadi hayırlısı inş. tatlımm alkisalkisalkis
inşaallah hiç bir sorun çıkmadan hayırlısı ile başlarızz
doktora kafandaki herşeyi sor a.s
hee kızamıkçığı da bi sor istersen, bakalım o ne diyecek

bende çokkk heycanlıyımm zemuszemus
ama eşimde hiç bunu hiç göremedim ve geçen gün dayanamayıp heycanlımısın diye sordumm
yoo neden heycanlanayım ki bu gayet olağan ve doğal birşey dedii kafamçokkarıştı
iyi de insan ömründe kaç kez yaşıyor ya da yaşayacakki bu duyguyu :1closedeyes:

erkekleri anlamak zor
onlarda bizi anlayamazlar zatenn :roflol:
inş. sonuç alırsın arkadaşım a.s

tşk dimplecim
kahoriamacım benim adetim perşembe bitti sanki cumartesi akıntı çok oldu acaba erken yumurtlama mı oldu anlayamadım normalde adetten yaklaşık 14 gün sonra olmuyormu kii acaba yumurtlama oldu mu çok merak ediyorum çünkü eğer oluştuysa boşa gitti değerlendiremedim yaa

Canım bazılarının erken yumurtlama olabiliyormuş.Hatta adetliken bile olan varmış.Belkii senin akıntı başka sebepten dolayı olmuş olabilir.Benimkinin iyice kafası şaşırdı 19.günde dedikleri gibi akıntı oldu kasıklarda ağrı.Benimde adet düzeni bozuldu d.k.h sonra.Hem temmuz ayı boyunca düğün dernek paso dolaşacaz artık olursada şansa dicem hayırlısı artık.

arkadaşım malesef yanlış biliyorsun
adetten 14 gün sonra değilll :1no2:
adetin 1. gününden itibaren 14. gün a.s

inşallah cnm ya bu sefer gelsi bebişler sağlık sıhatle sende akıntı kaç gün sürdü

arkadaşım malesef yanlış biliyorsun
adetten 14 gün sonra değilll :1no2:
adetin 1. gününden itibaren 14. gün a.s

cnm ben 12sinde adet olmuştum ya perşembe btti cumartesi yumurtlama olmuş olabilir mi diye sormak istemiştim öbür aya mı kaldı umutlar ım

cnm ben 12sinde adet olmuştum ya perşembe btti cumartesi yumurtlama olmuş olabilir mi diye sormak istemiştim öbür aya mı kaldı umutlar ım
hımm adet düzensizliğin yoksa tam yumurtlama haftan o zaman..
bu haftayı çokkk iyi değerlendir :jeyyar:

öylemi bende umutsuzluğa kapılmıştım cnm yaa sevindim o zaman gerçekten çok moralim bozulmuştu ben hemen iistiyorum olsun zaten kociş erken daha diyip sinir ediyo beni

:))
adet düzenin nasıl ?
bugün 11. gün, herşey normal ilerliyorsa geçmemiştir herhalde
hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…