dün gece bizim evdede ufak çaplı bir depram oldu:):):)
geçmiş olsun
hadi hayırlı sonuçlar ver bize
ben bal çörekotu tarçın da 11.gündeyim sanırım kıslar bugün meşgul ya da çalışıyorlaaaaar :kedi:
:1rolleyes: hadi hayırlısı inş. tatlımm alkisalkisalkisaaa neden kimse yok pazarda yazan olmamış nerdesiniz kızlar sabah kan verdim bugün bütün tahlilşerimi yaptırıp yarın sabah dra gidicem çok heyecanlıyım
inş. sonuç alırsın arkadaşım a.sben bal çörekotu tarçın da 11.gündeyim sanırım kıslar bugün meşgul ya da çalışıyorlaaaaar :kedi:
tşk dimplecim
kahoriamacım benim adetim perşembe bitti sanki cumartesi akıntı çok oldu acaba erken yumurtlama mı oldu anlayamadım normalde adetten yaklaşık 14 gün sonra olmuyormu kii acaba yumurtlama oldu mu çok merak ediyorum çünkü eğer oluştuysa boşa gitti değerlendiremedim yaa
arkadaşım malesef yanlış biliyorsuntşk dimplecim
kahoriamacım benim adetim perşembe bitti sanki cumartesi akıntı çok oldu acaba erken yumurtlama mı oldu anlayamadım normalde adetten yaklaşık 14 gün sonra olmuyormu kii acaba yumurtlama oldu mu çok merak ediyorum çünkü eğer oluştuysa boşa gitti değerlendiremedim yaa
arkadaşım malesef yanlış biliyorsun
adetten 14 gün sonra değilll :1no2:
adetin 1. gününden itibaren 14. gün a.s
hımm adet düzensizliğin yoksa tam yumurtlama haftan o zaman..cnm ben 12sinde adet olmuştum ya perşembe btti cumartesi yumurtlama olmuş olabilir mi diye sormak istemiştim öbür aya mı kaldı umutlar ım