- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 38
günaydın tatlım a.s. günaydın herkeseee a.s.günaydın güzeller dimplehawkcım güzel kuşum neyi taşıyosunuz noluyo ben anlamadım valla
hadi gözün aydınnn :jeyyar:Günaydın kıslarrrrrkaydirigubbakcemile5.Bugün çok mutluyum ablam memleketten yanıma geliyo sonra haftaya beraber evime dönecez kocişimin yanına.Ayyy vuslata az kaldızemuszemus
hadi gözün aydınnn :jeyyar:
:1hug:ayy sağol canımcım.Şimdi çıkacam havaalanına gidecem karşılamayakaydirigubbakcemile5
günaydın tatlımdimple günaydın tatlım konunla ilgili bir gelişme olmuşmu
tatlım kafan karışmasın kartla falankızlar ben açamıyorum tshirtle ilgili topiği bi karttan bahsediyo kart almamız lazımmış konuyu görmek iiçin 14 lira kartta anlamsız geldi
merak etme tatlım ben size ayarlıcam Allah'ın izniyle a.sneyse canım konu olsun olmasın dimple cım girdi kafamıza bir kere bu t-shirtlerden edinmek farz oldu artık. :CüvCüv:
aaayyy kızlar deprem oldu burdaa çok tırstım valla salladı baya. uzun sürdü :1shok:
geçmiş olsun tatlım, Allah daha beterlerinden korusunevet canım 5 büyüklüğündeymiş hem de akdenizde olmuş oniki adalarda
baya salladı ama. neyse şimdilik yok bişey
ayyy kızlar deprem oldu burdaa çok tırstım valla salladı baya. uzun sürdü :1shok: