Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

günaydın güzeller dimplehawkcım güzel kuşum neyi taşıyosunuz noluyo ben anlamadım valla
günaydın tatlım a.s. günaydın herkeseee a.s.

ilahi canım kaydirigubbakcemile3
t-shirt topiki kaldırılmış ya, ondan bahsediyoruz :1closedeyes:
hiç bilgi vermediler "taşıdılar mı, kapadılar mı" ne yaptılar diye
konu bu yanii tatlımm buyrunnnnnnnnn

kızlar günaydınnnnn bu sabah ben de geldim ofise öğlene kadar burdayım nasılsınız bakalım.
kimler var burda

Günaydın kıslarrrrrkaydirigubbakcemile5.Bugün çok mutluyum ablam memleketten yanıma geliyo sonra haftaya beraber evime dönecez kocişimin yanına.Ayyy vuslata az kaldızemuszemus

gözün aydın kahorihama cım şükür kavuşturana

dimple günaydın tatlım konunla ilgili bir gelişme olmuşmu

kızlar ben açamıyorum tshirtle ilgili topiği bi karttan bahsediyo kart almamız lazımmış konuyu görmek iiçin 14 lira kartta anlamsız geldi

kızlar ben açamıyorum tshirtle ilgili topiği bi karttan bahsediyo kart almamız lazımmış konuyu görmek iiçin 14 lira kartta anlamsız geldi
tatlım kafan karışmasın kartla falan
konuyu açamamın sebebi kaldırılmış olması
ve neden bilmiyoruz henüzz :1ninca:

neyse canım konu olsun olmasın dimple cım girdi kafamıza bir kere bu t-shirtlerden edinmek farz oldu artık. :CüvCüv:

ayyy kızlar deprem oldu burdaa çok tırstım valla salladı baya. uzun sürdü :1shok:

evet canım 5 büyüklüğündeymiş hem de akdenizde olmuş oniki adalarda
baya salladı ama. neyse şimdilik yok bişey

amin canlarım alt katlarda falan olanlarda hissetmedi pek galiba bizim ofis de 5. katta gitti geldi yani. ay olmasın bi daha çok kötü oldum

slm kızlar bende düşünüyorum ama daha evleneli 7 ay oldu :) eşim ve ben kızımız olmasını çok istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…