selam kizlar,
beni de araniza kabul edermisiniz???
bilmiyorum gerci anladigim kadariyla hepiniz ilk cocuk icinmi ugrasiyorsunuz??? Benim bu ikinci. 2000 yilinda bir kizim oldu. simdi 9 yasinda. cok istiyor bir kardesinin olmasini kücüklügünden beri. esim ilk baslarda istemiyordu. Tek cocuk yeter diyordu. ama zamanla da bakti kizimiz ve ben cok istiyoruz… e cevreyi de görüyor. Cocuklari olanlari falan oda istemeye basladi artik. yazin 2006 dan beri de ugrasiyoruz. Kasim 2006 da hamileydim 9. haftada düsük oldu… :-( Sonra Temmuz 2008 de de hamileydim yine düsük oldu 9. haftada. Sonra yine Aralik 2008 de bir düsük oldu. yine 9. haftada :-((( Tedaviler yapildi… birsey cikmamisti. Azicik demislerdi kanim kalin dir ama o düsüklerin sebebi degilmis. simdi bakalim. 28.05.2009 da adet olmustum. ama tam yumurta catlama döneminde sadece bir hafta görebildim esimi…
) cünkü ben türkiye ye izine gitmistim geldim… bir hafta beraberdik… sonra o gitti izine. Bu sene baska türlü olmuyordu maalesef izin meselemiz. O bir hafta da tam zamaniydi ama…bakalim tuttu mu. Artik tutmasi benim icin problem degil… asil sonrasi düsündürüyor beni…
kusura bakmayin biraz cok yazdim galiba