Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

adetini olunca boyat bitmeden nasılsaa bebiş kesin yok kimbilir n zaman olacak adeetin bitmedn boyat

kızlar çok hoşsunuz vallakaydirigubbakcemile3 sizinle 2010 anneleri topiğinde olmak için can atıyorum:nazar:
opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 Şeniz
evet canım benim de bitti hatta ben başladım bile çalışmalara. çünkü saymıyorum yumurtlama falan gün aşırı devam ediyoruz bakalım. zaten benim 32 gün sürdüğü için daha vardır yumurtlamaya. ama sen takip et tabi test aldın sonuçta bir de ilk aydan tutturup martta doğum yapmak istiyordun yanlış hatırlamıyorsam. o yüzden sen gün kaçırma. ben bu ay saldım çayıra bakalım. ya tutarsa misali kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
hayırlısı olsun inş.. tatlım benimmm
bismillah bakalımm :CüvCüv:
tüm iyi dileklerim seninle tatlım iyi haberlerini merakla bekliyorum her detayı anlat tamammı neler sordun neler sölediyerimseniben
opuyorumnanaktan Allah razı olsun arkadaşım benimm
arkadaşlar merhaba
benim bir oğlum var 2. oğlum yolda. naçizane fikirlerimi belirtmek istedim. bu ovulasyon günü hesaplamaları için. bazılarınızın yanklış hesapladığını gördüğüm için lütfen ukelalık algılamayın. şimdi bir arkadaşımız 32 günde bir adet oluyomuş öle okudum o ovülasyon gününü hesaplarken 32-14= 18. gün tahmini oluyo ve bunun 5 gün öncesi 5 gün sonrası toplam 10 gün gün aşırı ilişki ile ihtimal büyüktür.
yada şöle oluyo atıyorum 29 da bir adet olan bir arkadaşımızın 29-14=15 . gün yani 10 ve 20. günler arası çalışma yapcak..... sorunuz olursa cevaplarım:)
ilgine çokk tşekkür ederizzz a.s. sorularımız olmaz mııııı, biz çok meraklı ve pimpirikliyiz topikcekk sırnaşık şey
kızlarrr kimse yok mu huhuuuuu dimple gelmedinmi daha doktordan
geldim kuşum geldimmmm kaydirigubbakcemile
ben burdayım kuşum dimplehawk çabuk gelsin çatlıycam meraktandelikafadulden
ben de yaa acaba aşılarla ilgili ne dicekler en çok onu merak ediyorum
güzel arkadaşlarım hemen anlatmaya geçiyorumm
smeari cerrahpaşa da vermiştim biliyorsunuz, bugün dualarla gittim ve çokk şükür doktorum rast geldi
çokk ilgiliydi, kibardı, her sorduğumu tatminkar cevapladı,
Allah razı olsunnn ondan
tek tek sordum
**kızamıkçık, hepatit b, tetonoz, toksoplazma testii yaptırmalı mıyım??
o da bundan önceki diğer 2 doktor gibi "onlara gebelikte bakacağız" dedi a.s
**kansızlık yok dedi
**mantar vardı, o çok basit bişey geçmiştir dedi, (bu arada bugün regl oldum, muayene etmez dedim ama o halde muayene etti :1shok:) mantar akıntısı gözükmüyor dedi
**eşimin gebelik öncesi test, kontrol vs. yaptırması gerekli mi dedim
ilk olduğu için gerekli değil dedi. bilemiyorumm ne demekistedi fisfisfis
**folik asiti unutma dedii, dedim ben 20 gün önce başladım zatennkaydirigubbakcemile3, çok meraklıyız yaa :kedi:
**smear sonucunda temiz dedi..
veee gebelik için hamdolsun gözle görülür bi sorun yokkkkk :lepi:
son olarak ayrılırken, yapacağın bişey var dedii, aa ne dicek acaba dedimm kendi kendimee
-- yapacağın şey şimdi gebe kalmak dedi kaydirigubbakcemile3
inş. dedim, Allah aratmasınn

işte böyle arkadaşlarımmm a.s

veeee son dk haberrrrrrrriiiiii :jeyyar:
ağustosu beklemiycem galibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :kedi: hihoyyyt
chabliss bekle beniiii :jeyyar:
kızlar hamile kalmadan ne kadar önce saç boyatmayı bırakmalı fikri olan varmı
bunu bende merak ediyorum tatlım
boyatmak için çok kısa bir vaktim kaldı
belki de boya işi yatabilir :bbo:

güzel arkadaşlarım hemen anlatmaya geçiyorumm
smeari cerrahpaşa da vermiştim biliyorsunuz, bugün dualarla gittim ve çokk şükür doktorum rast geldi
çokk ilgiliydi, kibardı, her sorduğumu tatminkar cevapladı,

inş. dedim, Allah aratmasınn

işte böyle arkadaşlarımmm a.s

veeee son dk haberrrrrrrriiiiii :jeyyar:
ağustosu beklemiycem galibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :kedi: hihoyyyt

gözün aydın tatlı kuşum çok sevindim darısı tüm isteyenlerin başına valla benimde beklemeye niyetim yok gibi her geçen gün ya hemenmi diorum bende bugün yarın adet olucam bitsin 2 gün sonra gel dedi dr sabırsızlanıyorum boya işinide araştıralım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

dimple cım hoşgeldin tatlım dışardaydım bende yeni geldim.
hemen değerlendirmeye alıorum yazdıklarını öncelikle kalbim temizmiş içimden diliyodum dimple da başlasa bir an önce çalışmalara da beraber hamiş kalsak diye. inşallah duam kabul olur ilk adımı gerçekleşiyor baksana zemuszemus
hiçbir sorun olmamasına da sevindim dua etmiştim senin için çok şükür birşey çıkmamış
testlerle ilgili dediğini anlamadım gene yani gebelik olunca bakarız dediği kızmıkçık o zaman olmaz ki ama aşısı. demekki gerek görmüyor doktorlar genelde bu aşıya. herhalde kızmıkçık olma riski o kadar az ki değmez aşının mikrobunu almaya.
mantarla ilgili kısmını anlayamadım vardı da kendi kendine mi geçti .yoksa senin çörekotumu işe yaradı :lepi:
bu arada eşinle ilgili dediği şey bence şöyle ilk denemeler ya ondan gerek yok yani. daha bir sorun yok ortada ondan gerek yok sanırım
ama en güzel kısmı ağustosu beklemicek olman adetin olduğuna göre birkaç güne biter sen de başlarsın bizim gibi çalışmalara ayy çok heyecanlı kaydirigubbakcemile

canlarım ben röfle yaptırdım bir kaç ay önce o zamnadan beride boya sürünmedi. ama bildiğim kadarıyla sadece hamileyken boyatmamak gerek öncesi için öyle bir gereklilik yok. yine de şüphelendiğiniz dönemde yaptırmamak en iyisi. adet olduğunuzda yaptırabilirsiniz bencede.
dimple cım sen zaten uçlarına düşünüodun zararı olcağını sanmam. kokusu içinde çözüm bulman gerek ama.adetliyken boyanın tutmayacağına dair hurafeleri dikkate almayın ben bizzat yaptırmıştım hem de dip boya hiçbişicik olmuyo yerimseniben

sorunuza cevap vereyim hemen öle bel altıma yastık falan koymadım. ilkinde koymuştum hatta bacaklarımı duvara kaldırıp 5-10 dak öle durmuştum. şimdiki hamileliğimde ben tam 16 ay çabaladım.... olmuyodu. 7-8 ay çalışıp olmayınca dr. gittim rahim ağzımda yara vardı. vede vajinal siğillerim hsg de çekildim bişi çıkamdı.....dr.hsg den sonra belki kendiliğinden olur dedi. 1-2 ay da öle bekledik gene olmadı siğil olduğu için smear aldı onu bekledik temiz çıktı siğiller v yaram yakıldı. 1 ay ilişki yasaklandı. sonra tekrar çalışmaya başladık 1 ay gene olmadı. artık iice umudumuzu kaybetmiştik ve aşılama yaptıracaktık. o ay det olup dr.a gitmeyi beklerken adet olamdım ben:) yani yaram yakıldıkdan sonra 1 ay ilişki yasağı 1 ay olmadı 3 ay oldu kendiliğinden ama artık tamamen umutsuzduk dedim ya aşılama yaptırcaktık ondan bişi takmadım hesap kitap yapmadım.gün hesabı tutmadım. ama hemen kalkıp duş almıyodum zaten sabahı bekliyodum öle 5-10 dak. sırtüstü yatıp, sonra sola sağa dönüş uyudum....

sorunuza cevap vereyim hemen öle bel altıma yastık falan koymadım. ilkinde koymuştum hatta bacaklarımı duvara kaldırıp 5-10 dak öle durmuştum. şimdiki hamileliğimde ben tam 16 ay çabaladım.... olmuyodu. 7-8 ay çalışıp olmayınca dr. gittim rahim ağzımda yara vardı. vede vajinal siğillerim hsg de çekildim bişi çıkamdı.....dr.hsg den sonra belki kendiliğinden olur dedi. 1-2 ay da öle bekledik gene olmadı siğil olduğu için smear aldı onu bekledik temiz çıktı siğiller v yaram yakıldı. 1 ay ilişki yasaklandı. sonra tekrar çalışmaya başladık 1 ay gene olmadı. artık iice umudumuzu kaybetmiştik ve aşılama yaptıracaktık. o ay det olup dr.a gitmeyi beklerken adet olamdım ben:) yani yaram yakıldıkdan sonra 1 ay ilişki yasağı 1 ay olmadı 3 ay oldu kendiliğinden ama artık tamamen umutsuzduk dedim ya aşılama yaptırcaktık ondan bişi takmadım hesap kitap yapmadım.gün hesabı tutmadım. ama hemen kalkıp duş almıyodum zaten sabahı bekliyodum öle 5-10 dak. sırtüstü yatıp, sonra sola sağa dönüş uyudum....

sağol canım ben de şu yastık olayını bi deniyim diyorum bu ay. çok beklemişsin ama sonunda ödülünü almışsın. allah sizi nazarlardan korusun canım :nazar:

gözün aydın tatlı kuşum çok sevindim darısı tüm isteyenlerin başına valla benimde beklemeye niyetim yok gibi her geçen gün ya hemenmi diorum bende bugün yarın adet olucam bitsin 2 gün sonra gel dedi dr sabırsızlanıyorum boya işinide araştıralım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sağol canım benimmm çok tatlısınız opuyorumnanaktan Şeniz
bence sen de fazla bekleme arkadaşımm :lepi:
baksana chablisimiz ne diyor
çalışmalardan önce yaptıralım
bişeycik olmazz inş. zemuszemus
dimple cım hoşgeldin tatlım dışardaydım bende yeni geldim.
hemen değerlendirmeye alıorum yazdıklarını öncelikle kalbim temizmiş içimden diliyodum dimple da başlasa bir an önce çalışmalara da beraber hamiş kalsak diye. inşallah duam kabul olur ilk adımı gerçekleşiyor baksana zemuszemus
hiçbir sorun olmamasına da sevindim dua etmiştim senin için çok şükür birşey çıkmamış
testlerle ilgili dediğini anlamadım gene yani gebelik olunca bakarız dediği kızmıkçık o zaman olmaz ki ama aşısı. demekki gerek görmüyor doktorlar genelde bu aşıya. herhalde kızmıkçık olma riski o kadar az ki değmez aşının mikrobunu almaya.
mantarla ilgili kısmını anlayamadım vardı da kendi kendine mi geçti .yoksa senin çörekotumu işe yaradı :lepi:
bu arada eşinle ilgili dediği şey bence şöyle ilk denemeler ya ondan gerek yok yani. daha bir sorun yok ortada ondan gerek yok sanırım
ama en güzel kısmı ağustosu beklemicek olman adetin olduğuna göre birkaç güne biter sen de başlarsın bizim gibi çalışmalara ayy çok heyecanlı kaydirigubbakcemile
canımmmm demek öyle diliyordunn hee opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
bir anda verdik bu kararı beklemeye gerek yok dedik, kocacım hemen gelemeyeceği konusuna kanaat getirdi galiba kaydirigubbakcemile3 kendi dedi, hayrett kaydirigubbakcemile3
inş. aynı andaa...... off ne süper olur.... hayırlısı olsun inş. yaaaa. :CüvCüv:
Allah razı olsun dua için, hepinizi çokk seviyorum ben, sizinle birşeyler paylaşmak çokk güzell kaydirigubbakcemile5

kızamıkçık olayını bende anlamadım, herhalde bulaşma riski çok düşük olduğu için öyle dedi, bilemiyorumm fisfisfis artık bu 3. doktor.. vardır bi bildikleri diyorumm süprizzzzz

mantar için 1 kutu vagi-hex fitil kullanmıştım a.s , ondan geçmiştir, bişey görünmüyor dedi a.s

bende çokkkk heycanlandımm şimdi yaaa hihoyyyt
bu arad benim reglim 8 gün sürüyor yalnız :1ninca:

Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin cümlemize inş.. alkisalkisalkis.
canlarım ben röfle yaptırdım bir kaç ay önce o zamnadan beride boya sürünmedi. ama bildiğim kadarıyla sadece hamileyken boyatmamak gerek öncesi için öyle bir gereklilik yok. yine de şüphelendiğiniz dönemde yaptırmamak en iyisi. adet olduğunuzda yaptırabilirsiniz bencede.
dimple cım sen zaten uçlarına düşünüodun zararı olcağını sanmam. kokusu içinde çözüm bulman gerek ama.adetliyken boyanın tutmayacağına dair hurafeleri dikkate almayın ben bizzat yaptırmıştım hem de dip boya hiçbişicik olmuyo yerimseniben
bende daha önce reglliyken yaptırmıştım a.s
o zaman bu hafta halletmeye çalışayım, halledemezsem de olsun çok önemli değil zaten
bu halinden de memnunum a.s

sağol canım benimmm çok tatlısınız opuyorumnanaktan Şeniz
bence sen de fazla bekleme arkadaşımm :lepi:
baksana chablisimiz ne diyor
çalışmalardan önce yaptıralım
bişeycik olmazz inş. zemuszemus

canımmmm demek öyle diliyordunn hee opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
bir anda verdik bu kararı beklemeye gerek yok dedik, kocacım hemen gelemeyeceği konusuna kanaat getirdi galiba kaydirigubbakcemile3 kendi dedi, hayrett kaydirigubbakcemile3
inş. aynı andaa...... off ne süper olur.... hayırlısı olsun inş. yaaaa. :CüvCüv:
Allah razı olsun dua için, hepinizi çokk seviyorum ben, sizinle birşeyler paylaşmak çokk güzell kaydirigubbakcemile5

kızamıkçık olayını bende anlamadım, herhalde bulaşma riski çok düşük olduğu için öyle dedi, bilemiyorumm fisfisfis artık bu 3. doktor.. vardır bi bildikleri diyorumm süprizzzzz

mantar için 1 kutu vagi-hex fitil kullanmıştım a.s , ondan geçmiştir, bişey görünmüyor dedi a.s

bende çokkkk heycanlandımm şimdi yaaa hihoyyyt
bu arad benim reglim 8 gün sürüyor yalnız :1ninca:

Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin cümlemize inş.. alkisalkisalkis.

bende daha önce reglliyken yaptırmıştım a.s
o zaman bu hafta halletmeye çalışayım, halledemezsem de olsun çok önemli değil zaten
bu halinden de memnunum a.s

nihayet kocacın ikna oldu valla.erkekler pek bi kararsız bu konuda hem dillerinde devamlı hem de iş ciddiye binince biraz daha bekleyelim derler:umursamaz:
ben de 30unda gidicem muhtemelen doktora bakalım o ne dicek kıamıkçıkla ilgili aman fazla da önemsemiyorum artık madem öyle diyorlar. hayatımda hiç kızmıkçıklı bir çocuk da görmedim zaten kaydirigubbakcemile3
reglinin 8 gün sürmesi de zor olcak nası beklicez şimdi bitsin diye. kaçıncı gündesin.bizde kesin karar verince bu ay çok zor geçti 5 gün yerimseniben
bu arada ben de bütün gün burdayım artık ayrılamıorum kk'dan ve sizden bağımlı olduk. burdan başka topice transfer olcaz hayırlısıyla :lepi:

nihayet kocacın ikna oldu valla.erkekler pek bi kararsız bu konuda hem dillerinde devamlı hem de iş ciddiye binince biraz daha bekleyelim derler:umursamaz:
ben de 30unda gidicem muhtemelen doktora bakalım o ne dicek kıamıkçıkla ilgili aman fazla da önemsemiyorum artık madem öyle diyorlar. hayatımda hiç kızmıkçıklı bir çocuk da görmedim zaten kaydirigubbakcemile3
reglinin 8 gün sürmesi de zor olcak nası beklicez şimdi bitsin diye. kaçıncı gündesin.bizde kesin karar verince bu ay çok zor geçti 5 gün yerimseniben
bu arada ben de bütün gün burdayım artık ayrılamıorum kk'dan ve sizden bağımlı olduk. burdan başka topice transfer olcaz hayırlısıyla :lepi:
inşşş. tatlım inş. hayırlısıyla :lepi:

bende artık pek önemsemiyorum kızamıkçığı ama artık pimpiriklilik huyumu kocacım devr aldı kaydirigubbakcemile3
o da yaptıralım özelde diyor :1ninca:
bakalımm kısmet...

daha reglimin ilk günü, ama zaten biraz zamana ihtiyacım var kaydirigubbakcemile3
çok ani oldu bu karar fisfisfis gamyoncuiremsu

yaptırsan da bu sefer bağışıklığın çıkmazsa ay kaptımmı mikrop ay kapcammı diye stres oluruz gibi geliyor. aşı yaptırsak 3 ay daha bekle. o ayrı bir stres ya hamile kalırsam o 3 ayda diye.
al sana 8 kocamannn gün zaman biz de aniden karar verdik yaz bitince düşünürken. ben de bir haftada falan alıştırdım kendimi o fikre. hakkımızda hayırlısı olsun tatlım

inş. arkadaşımm
ne zor işlermiş yaa
ben hemen hamile kalıp, hemen kolayca doğurucam diye düşünürdüm hep..
dışardan diğerleri hep öyle duruyor çünkü kaydirigubbakcemile3 ama işin içine girince....

haklısın test konusunda, bakalım eşim ısrar ederse yaptırabilirim CADIARZU

evet genelde kimse paylaşmaz böyle şeyleri dışardan insanlarla. belki tedavi sürecinde ama kimseye söylemiyor o yüzden biz de sanıyordukki hemen istediler oldu.
bu arada gebelik bölümünde bir konu açtım bi bak tatlım hepimizin yaşadığı bir olay. çok da sinir bozucu :eek:klava:

kızlar ben çıkıyorum öpüyorum hepinizi çok yarın görüşürüzzzz opuyorumnanaktan

X