hoşgeldin sincap,bunu ben de duydum.gittiğim bir doktor eğer kızamıkçık geçirmediysen, "ateşli çocuklardan uzak dur hamile kaldığında" dedi.çok üstünde durmadı. dediğiniz gibi çok düşük kızamıkçık bulaşması.hatta çevremde - öğretmen olmama rağmen- hiçbir çocukta görmedim duymadım kızamıkçık geçirdiğini.bu kadar uğraşırken çocuk için bir de aşı yaptırırsak tekrar beklemek lazım bi süre..ben de daha test bile yaptırmadım.nasıl olsa bağışıklığım yoksa aşı yaptırıp bekleyemiycem daha çok strese girmiyim dedim :1rolleyes:
hoşgeldin sincap,
evet bende pek duymadım kızamıkçık geçireni
ama sonuçları çokk önemli olduğu için tedbir açısından istemiştik doktordan
gerek görmediler
perş. sonuç almak için gittiğimde tekrar isticem, o zaman da yine gerek görülmezse ben de fazla takmayayım bu durumu kafaya fisfisfis
kızlar slm bende bu yaz hamiş olmak istiyorum ama birlikteliklerden sonra beklemek gerçekten faydalımı hamiş kalmak için bilgisi olan varmı ben hiç denemedim ama bu ay kesin denicem işallah bu ay olur
bunu ben de duydum.gittiğim bir doktor eğer kızamıkçık geçirmediysen, "ateşli çocuklardan uzak dur hamile kaldığında" dedi.çok üstünde durmadı. dediğiniz gibi çok düşük kızamıkçık bulaşması.hatta çevremde - öğretmen olmama rağmen- hiçbir çocukta görmedim duymadım kızamıkçık geçirdiğini.bu kadar uğraşırken çocuk için bir de aşı yaptırırsak tekrar beklemek lazım bi süre..ben de daha test bile yaptırmadım.nasıl olsa bağışıklığım yoksa aşı yaptırıp bekleyemiycem daha çok strese girmiyim dedim :1rolleyes:
hayır kızlar eşinin sperm sayısına bakacak
2 günlük ilişki yasağının ardından hastaneye gidip sperm veriyorlar
sonra sayımını yapıyorlar
eğer eşinin sperm sayısı azsa ona göre çoğalması için ilaç veriyorlar
hoşgeldin sincap,
evet bende pek duymadım kızamıkçık geçireni
ama sonuçları çokk önemli olduğu için tedbir açısından istemiştik doktordan
gerek görmediler
perş. sonuç almak için gittiğimde tekrar isticem, o zaman da yine gerek görülmezse ben de fazla takmayayım bu durumu kafaya fisfisfis
Ya kızlar bişi sorcamm hani 5 6 günlük bi yumurtlama dönemimiz varya o günlerde gün aşırımı yoksa hergünmü çalışma yapmak lazım...hergün olursa sperm kalitesi düşmezmii bilen varsa cevap lütfen
o zaman eşinin sperm sayısı için falan gitmeyip sadece biizm gibi genel muayeneye gidenler için öyle bir gereklilik yok. dimi CADIARZU
bunu da yeni duydum bak. nasıl sade mi balla mı karışık?
çok kastım bende bu konuda rahat bırakıcam fisfisfisvalla sağol sincapcım başkalarından da duyunca bunu içim rahatlıyor benimde hiç aşı yaptırıp stresle 3 ay onu bekleyesim yok valla :umursamaz: inşallah bağışıklığımız çıkar da kasmayız daha fazla :gitme:
takma valla dimple amma kastık yani sanki herkes aşı oluyo ya da olmayanların hepsi kızamıkçık oluyo. amannnnnn doktor bile gerek yok derse napalım artık :dilcikar:
canım benim ben.Sadece bal yiyorum 1tatlı kaşığı eşimde ölekaydirigubbakcemile5.Bal bin derde deva valla.:asigim:
benim bu ay bişey olmazsa adetimin başlamasıyla beraber hayıt tohumu içmeye başlayacam 2 hafta
hayırlısı ile inş..dimplehawk ve sincap
ben ortaokulda iken kızamıkçık geçirdim ama o yıl bi salgın vardı.Hem kızamıkçık genelde küçük yaştakilerde çıkıyormuş.Ben o zamn ablamada bulaştırmıştım doktorlar gülmüştükaydirigubbakcemile3.Kızlar doktorların dediği gibi uzak durursunuz eminim beklemek can sıkıcı olur.İğne vurul bekle.
temmuzda kimler hamiş olacak bakalımkaydirigubbakcemile3.inşallah buraya yazan herkes hamiş olur.zemuszemus
bence de pek fazla takmayın..kendinize dikkat edin yeter.bi de herşeyi kafaya takar olduk hamile kalmaya çalışırken..bu sefer de stresten hamile kalamıycaz :)
markette satılan bal değildir di mi canım
aldığınız özel bir balmı
arkadaşım bence sen kullanmaya başla, bir sakıncası yokki kaydirigubbakcemile5ben de bu ay plan program yapmadan bi deniyim diyorum. olmazsa şu bal-tarçın -çörekotunu denicem. ayyy kocakarılara döncez iyice :sm_cool: