Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

hayır kızlar eşinin sperm sayısına bakacak
2 günlük ilişki yasağının ardından hastaneye gidip sperm veriyorlar
sonra sayımını yapıyorlar
eğer eşinin sperm sayısı azsa ona göre çoğalması için ilaç veriyorlar

hoşgeldin sincap,
evet bende pek duymadım kızamıkçık geçireni
ama sonuçları çokk önemli olduğu için tedbir açısından istemiştik doktordan
gerek görmediler
perş. sonuç almak için gittiğimde tekrar isticem, o zaman da yine gerek görülmezse ben de fazla takmayayım bu durumu kafaya fisfisfis

Ya kızlar bişi sorcamm hani 5 6 günlük bi yumurtlama dönemimiz varya o günlerde gün aşırımı yoksa hergünmü çalışma yapmak lazım...hergün olursa sperm kalitesi düşmezmii bilen varsa cevap lütfen

bana doktorum gün aşırı yapın dedi
yani doktorların genel tavsiyesi böyle
ama hergün yapıp olumlu sonuç alanda var

bence de pek fazla takmayın..kendinize dikkat edin yeter.bi de herşeyi kafaya takar olduk hamile kalmaya çalışırken..bu sefer de stresten hamile kalamıycaz :)

kızlar slm bende bu yaz hamiş olmak istiyorum ama birlikteliklerden sonra beklemek gerçekten faydalımı hamiş kalmak için bilgisi olan varmı ben hiç denemedim ama bu ay kesin denicem işallah bu ay olur

canım beklemek derken hemen kalkmamak anlamında diyorsan evet çok önemli.hatta gene kk'da okumuştum ben (devamlı burdayım galiba kaydirigubbakcemile3) ilişkiden sonra 20 dk kadar belinin altında yastık bacakları da biraz yukarda biryerde tutup uzancaz. sonra da sağ tarafa cenin pozisyonunda yatıp uyucaz.uyucaz diyorum günün başka bir saati olursa bu durum 3-4 saat kadar yatmak gerekir ki o da çok zor :kedi:

valla sağol sincapcım başkalarından da duyunca bunu içim rahatlıyor benimde hiç aşı yaptırıp stresle 3 ay onu bekleyesim yok valla :umursamaz: inşallah bağışıklığımız çıkar da kasmayız daha fazla :gitme:

o zaman eşinin sperm sayısı için falan gitmeyip sadece biizm gibi genel muayeneye gidenler için öyle bir gereklilik yok. dimi CADIARZU

takma valla dimple amma kastık yani sanki herkes aşı oluyo ya da olmayanların hepsi kızamıkçık oluyo. amannnnnn doktor bile gerek yok derse napalım artık :dilcikar:

canım aslında gün kaçırmamak için o zamanlar hergün olması daha iyi galiba . özellikle ovulasyon testi kullananlar çift çizgi gördükleri zaman 2 gün üstüste ilişki yaşıyorlar ki garanti olsun. ama tabi 5-6 gün hergün olursa sperm kalitesi düşer gibi geliyor bana. birkaç gün üstüste olması için tam yumurtlama gününü bilmek gerek bence.böylece en fazla 2 gün üstüste olmuş olur yerimseniben

o zaman eşinin sperm sayısı için falan gitmeyip sadece biizm gibi genel muayeneye gidenler için öyle bir gereklilik yok. dimi CADIARZU

hayır yok canım zaten gerekli gördüğü zaman doktor söylüyor şu gün gelin 2 gün önceden ilişkiye girmeyin diye

çok kastım bende bu konuda rahat bırakıcam fisfisfis
perş. doktorun yorumlarına göre yönlenicem bende napim :umursamaz:

dimplehawk ve sincap
ben ortaokulda iken kızamıkçık geçirdim ama o yıl bi salgın vardı.Hem kızamıkçık genelde küçük yaştakilerde çıkıyormuş.Ben o zamn ablamada bulaştırmıştım doktorlar gülmüştükaydirigubbakcemile3.Kızlar doktorların dediği gibi uzak durursunuz eminim beklemek can sıkıcı olur.ığne vurul bekle.

temmuzda kimler hamiş olacak bakalımkaydirigubbakcemile3.inşallah buraya yazan herkes hamiş olur.zemuszemus

benim bu ay bişey olmazsa adetimin başlamasıyla beraber hayıt tohumu içmeye başlayacam 2 hafta

kahorihama ne güzel bir dilek inşallah buraya yazan herkes hamiş olur.
aaammmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

benim bu ay bişey olmazsa adetimin başlamasıyla beraber hayıt tohumu içmeye başlayacam 2 hafta

ben de bu ay plan program yapmadan bi deniyim diyorum. olmazsa şu bal-tarçın -çörekotunu denicem. ayyy kocakarılara döncez iyice :sm_cool:

hayırlısı ile inş..
inşaallah bi sorun yaşamayızz şu kızamıkçıkla ilgili de kaydirigubbakcemile5

bence de pek fazla takmayın..kendinize dikkat edin yeter.bi de herşeyi kafaya takar olduk hamile kalmaya çalışırken..bu sefer de stresten hamile kalamıycaz :)

gerçekten öle:roflol: annemde iyice manyaklaştın bugün ne icat edeceksin ben senin doğana kadar kızmı erkekmi olduğunu bilmiyordum dior kızlar silkinin gelin kendinize stress yok yola devamkaydirigubbakcemile

markette satılan bal değildir di mi canım
aldığınız özel bir balmı

Canım markette satılandanda yiyebilirsin.Eşim giresundan bir bal getittirmiş.Deli(acı) bal diye ondan yiyorum şimdilik çok kuvvettli bi bal zaten.Elimde o olduğundan onu içiyorum.Diğer ballardan olsa onlardan kullanırım canım.Balın sadece sahtesi olmasın yeter.Bi 15 gün sonra polen ve balı karıştırıp sabahları 1çay kaşığı içmeyi düşünüyorum tabi eşimede.Polende sperm kalitesini arttırıyormuş.Ama dikkatli olmak lazım kuvvetli bunlar çünkü.

ben de bu ay plan program yapmadan bi deniyim diyorum. olmazsa şu bal-tarçın -çörekotunu denicem. ayyy kocakarılara döncez iyice :sm_cool:
arkadaşım bence sen kullanmaya başla, bir sakıncası yokki kaydirigubbakcemile5
ben bikaç gündür öğütülmüş çörek otu kullanıyorum alerjilerim -ve mantardan şüphelenmişti ya dr. onun- için a.s
her derde deva, bi bakın netten
mantar ve iltihaplara çok çokk iyi geliyormuş haberiniz olsun yerimseniben

evet kızlar mümkün oldunca stres yapmamaya çalışmalıyız
yoksa steresten dolayı da olmayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…