evet mantara çok iyi geliyormuş, vücuttan iltihap, toksin vb. atmada çok iyiymiş
ben balla karıştırdım ilk gün pek hoşuma gitmedi
önce öğütüyorum, sonra 1 tatlı kaşığı çirekotunu suyla beraber yutuyorum a.s
tansiyona ve şekere de iyi geldiği için akşam anneme babama, evdeki herkese içirdim kaydirigubbakcemile3
aaaa yumurtlamadan bi gün öncemi ilişkiye girmek gerekio anlamadım yardımcı olur musunuz hee bide ben haziranın 2 sinde adet oldum yumurtlama günlerim nezaman hesaplayabılır mısınız bide yumurtlama günüm bitince ilişkiye girmemekmi lasım girmekmi lasımbiz bu ay bebek yapmaya karar verdik çok bi bilgim yok napmam gerektiğini ayrıntılı bilgi verir misiniz ben daha fazla bide demeden kaçayım en iyisi şimdiden tşk ler.....a.s.
chablisscim yutma sadece çiğne o zaman tüm tüm yutma çörek otunu
tatlım almakla iyi etmişsin a.saaa ben de aldım zaten şimdi ofise gelirken ben de kullanıyım suyla yutarım. peki bal tarçın çörekotu gibi bunun da acaba yumurtlamaya kadarmı içilmesi gerekiyo. genelde herşey öyle yumurtlamaya kadarCADIARZU
yaaa kıslaarrr bişey soracağım.Adet olmaya 2-3 gün varken yumurtası oluşan var mı?
Bende çok soru soruyorum dimi?kaydirigubbakcemile3
:):):) koyver gİtsİn dİosun yanİİ
Bebeklerini nasıl bırakabilirler ya.Böyle yapanları hiçbir sınıfa koyamıyorum ne insan ne hayvanevt var canım benim arkadaşım adetine 2-3 gün kala hamile kaldı hatta evlendiği gece hamile kaldıkaydirigubbakcemile3 nasılsa 2 gün var die sadece ilk gece korunmamışlar sonra korunmuşlar ama o gece hamile kalmış kızı 28 günlük şimdi olabilir yani
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah herkesin gönlünce olur bu hamişlik olayı bende çokkk istiyorum 2010 annesi olmak dün akşam haberlerde durağa bırakılmış bebek vardı annesi terk etmiş aman allahım ağla ağla içim çıktı biz göbeğimizi çatlatalım bazıları atsın şiddetle kınıyorum
peki canım belli bir süresi var mı yumurtlamaya kadar falan diye
Allah ıslah etsin ne diyeyimm :1no2:evt var canım benim arkadaşım adetine 2-3 gün kala hamile kaldı hatta evlendiği gece hamile kaldıkaydirigubbakcemile3 nasılsa 2 gün var die sadece ilk gece korunmamışlar sonra korunmuşlar ama o gece hamile kalmış kızı 28 günlük şimdi olabilir yani
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz inşallah herkesin gönlünce olur bu hamişlik olayı bende çokkk istiyorum 2010 annesi olmak dün akşam haberlerde durağa bırakılmış bebek vardı annesi terk etmiş aman allahım ağla ağla içim çıktı biz göbeğimizi çatlatalım bazıları atsın şiddetle kınıyorum
Bebeklerini nasıl bırakabilirler ya.Böyle yapanları hiçbir sınıfa koyamıyorum ne insan ne hayvan
Ayyy canım ya belki benim öle olur.Çünkü adet düzenim bozuldu.Yumurtlamda bozulmuş olabilir.İki aydır görmediğim kocamı görecem o aşklahamile:CüvCüv: kalırım belkimopuyorumnanaktan.
Allah ıslah etsin ne diyeyimm :1no2:
bende 2010 annesi olmak istiyorum çokk:asigim:
inş. hayırlısı ise hepimiz oluruz kaydirigubbakcemile5
keşkem 1 hafta önce gelseyditam yumurtlama zamanı ve o özlem var yaaaa aallllaaahhhhhhhh
Bebeklerini nasıl bırakabilirler ya.Böyle yapanları hiçbir sınıfa koyamıyorum ne insan ne hayvan
Ayyy canım ya belki benim öle olur.Çünkü adet düzenim bozuldu.Yumurtlamda bozulmuş olabilir.İki aydır görmediğim kocamı görecem o aşklahamile:CüvCüv: kalırım belkimopuyorumnanaktan.
ooooo o zaman bu iş tamamdır inşallah cnm gönlünce olur umarım 2010 anneleri topiğindede yazarız bülekaydirigubbakcemile2