merhaba kızlar. ben de yazamadım hafta sonu.geçen hafta seda sayanda bi dr. artık son zamanlarda baba adaylarınada folic asit içmelerini öneriyoruz DOWN SENDROMU riski çısından dedi sonuçta down sendronu hatalı sperm yada hatalı yumurtadan oluşuyor bi kromozom defecti bana mantıklı geldi ben gideceğim dra sorucam kızlar sizde sorun eğer ölese kocişlerede yutturalım hatta içmek istemezlerse gazozlarına atar kötü emelerimize alet ederiz Şeniz
anladım cnm evet kent i söylemiştin bir ara zatenvalla canım ben aslında hamilelik doğum vs için kent hastanesini düşünüyorum özel. hala da orayı düşünüyorum ama ilk kontrol için daha yakın bir yere gidicem bir de kent en pahalı hastane izmirde. o yüzden oraya hamile kalınca gidiyim diyorum
burda bir tıp merkezi var. ben ilk kez kadın doğuma oraya gitmiştim üniversitede. çok tatlı bir adam. ona gidicem özel bir yer. hem de çok yakın evime. kent kadarda pahalıya patlamaz bir muayene olucam diye kaydirigubbakcemile3
doğumda zaten karşılancak sigortadan.
hımm fisfisfisben lupus hastasıyım
rica ederimm yerimsenibenDimlehawk ellerine sağlık.Çalışmışsın gene.Benimde aşı olayım sona erdi hepatit b ye bağışıklık kazanmışım.Tetanosta oldum.Folik asit kullanıyorum.Hergün eşim ve ben aç karına bal içiyoruz.2hafta sonrada çalışmalara:kedi: başlayacağız inşallah.Hadi hayırlıısı.
yaramı deşme lütfen yamerhaba kızlar. ben de yazamadım hafta sonu.
ben de çağla şıkelin bir programında yine bir doktordan erkeklerin de omega 3 içmesi gerektiğini söylemişti. sperm kalitesi açısından. çinko ve omega3 bunlar sperm kalitesini arttırıyormuş.hep kendimize bakmayalım dimi, kocişlere de bakalım. ana materyal onlarda çünkü:)
biz olsak hemen kullanırız da eşlerimizz :umursamaz:Kızlar sperm kalitesi açısından polen harikaymış
evet canım ben de duydum bunu. bir de 3 ay korunma durumu var ya. aşı olduktan sonra 3 ay hamile kalmamak gerekiyor. yanlışlıkla kalınırsa çocuğu çok kötü etkiler ve büyük bir sorumluluk bence de doktor açısından. kaş yapayım derken göz çıkarma gibi birşey olur.
bu arada benim de sipariş evrdiğim yumurtlama testleri elime geçti. 10. günü başlıycam testlere.
slm arkadaşlar gideceğim dru aradım bana adetim bittikten 2 gün sonra eşinle 2 gün ilişkiye girmemiş olarak gel dedi haberiniz olsun
tamam canım. aslında bu konuda kafam karışık. 10 günden itibaren hem test yapmaya hem de günleri değerlendirmeye başlıycam. yanlız her gün mü olsun gün aşırı mı olsun orda takılıyorum. doktorlar gün aşırıyı sperm kalitesi açısından daha iyi diyorlar. fakat bir de gün tam tutmazsa.çünkü o testler 24-48 saat içinde yumurtlayabilirsiniz yazıyor. bir de yeni hamile kalan bir arkadaşım var. 5-6 ay uğraştı hamile kalmaya. kesinlikle hamile kaldığı ayda her gün denediklerini söyledi.diğer aylar gün aşırı denemişler.
slm arkadaşlar gideceğim dru aradım bana adetim bittikten 2 gün sonra eşinle 2 gün ilişkiye girmemiş olarak gel dedi haberiniz olsun
hımm 30 u mu :1no2: baya yoğunmuş o zaman doktorunn chabliscim :1closedeyes:ben de bu hafta doktora gidicektim kızlar. ama randevu alamadım 30 una vercekler gün cuma arıcam.
bende hemen aradan çıksın istiodum halbuki :umursamaz:
bu arada topicleri gezerken bir yerde gördüm kızmıkçık bağışıklığı olmayanlara da her zaman aşı yapmıyorlarmış
her doktor tavsiye etmiyormuş. çünkü kızamıkçık bulaşma ihtimali oldukça düşükmüş. artık hep aşı yapıldığı için çocuklara. küçük bir risk için vücuda mikrop verilmesini uygun bulmuyormuş bazı doktorlar. sanırım sui diye bir arkadaş yazmıştı bunu. ben onun yalancısıyım bu da bir bakış açısı fisfisfis
ben de tam chablisin söylediklerini diyecektimtamam canım. aslında bu konuda kafam karışık. 10 günden itibaren hem test yapmaya hem de günleri değerlendirmeye başlıycam. yanlız her gün mü olsun gün aşırı mı olsun orda takılıyorum. doktorlar gün aşırıyı sperm kalitesi açısından daha iyi diyorlar. fakat bir de gün tam tutmazsa.çünkü o testler 24-48 saat içinde yumurtlayabilirsiniz yazıyor. bir de yeni hamile kalan bir arkadaşım var. 5-6 ay uğraştı hamile kalmaya. kesinlikle hamile kaldığı ayda her gün denediklerini söyledi.diğer aylar gün aşırı denemişler.
sanırım yumurtlama durumuna bakıp smear alacağı için bunu istedi CADIARZUslm arkadaşlar gideceğim dru aradım bana adetim bittikten 2 gün sonra eşinle 2 gün ilişkiye girmemiş olarak gel dedi haberiniz olsun
hımm 30 u mu :1no2: baya yoğunmuş o zaman doktorunn chabliscim :1closedeyes:
evet kızamıkçık açısından o da bi bakış açısı, yani bi başkasından geçmediği sürece kızamıkçık olma ihtimalimiz yok anlamına mı geliyor bu fisfisfis