- 14 Nisan 2009
- 1.337
- 4
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tabikiiiii :CüvCüv: :lepi:Ne güselll dimikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tekrar bmerhaba kızlar. topik kalabalıklaşıyor.inşallah sonra burdan olduğu gibi 2010 mart anneleri topiğine.
Çok merak ediyorum ilk denemede hamile kalan var mıdır acaba ?:uhm::uhm::uhm:
evet mantara çok iyi geliyormuş, vücuttan iltihap, toksin vb. atmada çok iyiymişdimple sen nasıl kullanıyorsun çörekotunu günde bir kez mi tek başına mı
bu arada mantara iyi geldiğni ilk kez duydum vay bee :teytey:
inş. canım umarım 2010 mart anneleri oluruz
gerçekten öle:roflol: annemde iyice manyaklaştın bugün ne icat edeceksin ben senin doğana kadar kızmı erkekmi olduğunu bilmiyordum dior kızlar silkinin gelin kendinize stress yok yola devamkaydirigubbakcemile
merhabalar...
Ben de temmuz ayında hamile kalmayı istiyorum Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah:)
benm annem de öyle..sürekli testler yaptırıyordum bi ara,hastaneyle ortak olma durumuna geldim kaydirigubbakcemile3 bizim zamanımzda haberimiz olmuyordu bile hamile kaldığımızdan " aaa hamile kalmışım" diyip doktora öyle gidiyorduk diyo..biz yeni nesil manyaklık derecesindeyiz sanırım :) herşey tam olsun,zamanında olsun! stres yapıyoruz ve bu yüzden hamile kalamıyoruz belki de...
çevremde farkettim de rahat kadınlar daha çabuk hamile kalıyorlar..
ya arkadaşlar illa yumurtlama günlerindemi hamiş kalınıo sonuçta bildiğim kadarıyla 5-6 gün yumurtlama günleri dier günler boş boşmu oturcas yani demek istediğim dier günler olmuomu:uhm:
merhabalar...
Ben de temmuz ayında hamile kalmayı istiyorum Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah:)
mrhb arkadaşlar bizde bu ay bebek yapmaya karar verdik 10 aylık evliyim inş. tez vakitte hamiş oluruz opuyorumnanaktan