Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

hepsi tamam canım doktora gittim tahlil smer testi falan yapıldı folik plusta kullanıyorum
benimde eşim çok istediği için başladık ama işte hemen olmuyo
bakalım hayırlısı ne zamansa o zaman olur

hımm harika o zaman :lepi:

bizde de eşim çekimser daha çok isteyen taraf benim :umursamaz:
sen de biraz tedirginsin sanırım, ama hamile olduktan sonra çok isteyeceğini düşünüyorum yerimseniben hep öyle olur :))

evet hemen olmuyor ama bu çok normal sakın stres yapayım deme
önceki sayfada yazdıklarımıza bi göz gezdir istersen a.s

bende 8 haziranda hastalandım bugün yarın biter artık korunmamaya karar verdik bebiş alalım diyoruz eşimde bende çok istiyoruz bakalım kaydirigubbakcemile dua edelim Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

evet canım dün geçmiş sayfalara göz attım stres yapmamaya çalışıyorum ama yinede
insanın elinde olmuyo evet ilk başlarda biraz tedirgindim ama bende çok istiyorum artık

:asigim:

evet canım dün geçmiş sayfalara göz attım stres yapmamaya çalışıyorum ama yinede
insanın elinde olmuyo evet ilk başlarda biraz tedirgindim ama bende çok istiyorum artık

:asigim:
çok güzell :asigim:
dedikleri gibi başka meşgaleler bulabilirsin
spor salonuna gitmek
ne bileyim, bir kursa gitmek gibi CADIARZU

hoşbuldum canlarım a.s. gebelik öncesi bana tavsiyelerde bulunun folik asit gibi bişeyler demişsiniz ama ben hiç daha hiçbir hazırlığa başlamadım direk olaya girmeye kalkıştık kafamçokkarıştı

:)) rivercım evet folik asit kullanımı gebelik öncesi çok önemli
ama öncelikle bi kadım doğuma gitmelisin
yapılması gereken tetkikler var a.s
o sana verecektir zaten folik asiti

ama araştırdım 2-3 ay öncesinden gidilmesi gerekiyormuş doktora gidip 2-3 ay sonramı başlamamız gerekicek çalışmalara

günaydın kızlar ben geldim bugün ağdaya gidicem:kedi: ama doktor işim salıya kaldı
pazartesi izin vermediler ya yoğun oluyomuşuz alakası yok oysaki :umursamaz: bugünde öğleden sonra çıkıcam siz ne kadar bilgilisiniz çok şey öğrencem burdan öpüyorum herksesi river sende hoşgeldin canım

normalde evet ama sen doktorunla bir görüş
bir problem ya da süreye uzatacak bir durum yoksa
hemen başlatabilir

ama araştırdım 2-3 ay öncesinden gidilmesi gerekiyormuş doktora gidip 2-3 ay sonramı başlamamız gerekicek çalışmalara

canım dün bende senin gibi düşünüyordum bende salı dr gidip folik asit başlayacam ama dr sonuçlarından sonra hemen başlamayı düşünüyorum zaten ilk 2-3 ayda olması çok düşük bii ihtimalmiş en çok istediğim seneye yaza bebeğimi kucağıma almak kışı hiç sevmiyorum çünkü:umursamaz:

hoşbuldum sarı sarı bende en kısa zamanda doktora gideyim ozaman dediğin gibi gerçekten burdan çok şey öğrencez :) bende yaz annesi olmak istiyorum Allah hepimizin gönlüne göre versinn Allah'tan hamile olursam kime gideyim diye doktor araştırması yapmıştım bide onun için vakit kaybetmicem zemuszemus

slm arkadaşlar bende varıımmmmm demek istiyorum bikaç gündür folik aside başladım eylül gibi hamile kalmayı planlıyorum allah nasip ederse bu paylaşımlar çok yararlı ben folic plusa başladım biraz iştah açtı sanki ama psikolojikmi bilmiyorum bilgisi olan varmı ayrıca dimplehawk öpücükler sana

:asigim: hoşgeldinnn arkadaşımmm opuyorumnanaktan
gerçekten birbirimizden çokk şey öğrenicezz arkadaşlarr
birlik olmak, aynı şeyleri yaşayıp, aynı duyguları paylaşmak çok güzel kaydirigubbakcemile5

ben folik asitte folbiol'ü kullanıyorum, ben de anlamadım tam olarak psikolojik mi değil mi ama iştah açtı sanki bende de CADIARZU

hoşbuldum canımcım evt çok heyecanlı bi yol inanamıyorum büyüdümde yavruluycam:) eşinize hamiş olduğunuzu nasıl sölediğinizi okuyorum bikaç zamandır aman ağla ağla ben bu sulugözlülükle bide hamile olursam değmeyin keyfime:) inşallah çok güzel paylaşımlarımız olur

kızlar eşimizede folic asid kullandırmalıymışız seda sayanda bi dr down sendromu için erkekte folic asit kullanmalı dedi tabi döllenmeden önce aman sonrada kullansınlar haksızlık tek bizim iştahımız açılmasın dimi yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…