Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

:)) inş. bernatcımm
büyüdük tabii
bende inanamıyorum bazennn :))
çıkıyorum şimdi ben
öptüm çok a.s.

kızlar dayanamadım doktoru aradım biraz önce muayene ücreti 45 diyolar tahliller testler bişeyler oluyomuş sonra onlar içindemi bi dünya ücret ödemem gerekicek yokmu bu işin bi kolayı :çok üzgünüm:

slm meral77 adetten sonra hemenmi basladiniz calismalara:kedi:benim ancak 6sinda vede 9ünda olabildi bakalim bekliyorum sol yanimda agrilar var yumurtlamdanmi bilmiyorum sende biseyler oluyormu agri gibi yani belirt varmi??

inş. inş... :jeyyar:
ben henüz hiç bir aşı vurulamadım, vuracak bi yer bulunca inş. :umursamaz:
balı neden içiyorsunuz CADIARZU

Canım balı benim yumurtlarım daha sağlıklı gelişsin diye eşiminde spermleri hareketli olsun ve daha uzun kalsınlar diye.Bal tam anlamıyla şifa canım yaaa

kızlar ben aşılarımı sağlık ocağında vurduruyorum.Hiç birşey yapmanıza gerek yok aşı kartınız var vakti geldikçe vurulacaksınız gidip.Ücret falan ödemiyorsunuz yani

kızlar eşimizede folic asid kullandırmalıymışız seda sayanda bi dr down sendromu için erkekte folic asit kullanmalı dedi tabi döllenmeden önce aman sonrada kullansınlar haksızlık tek bizim iştahımız açılmasın dimi yaw
hımm bak bunu duyduğum iyi oldu
eşime de söyliyim kullansın öyleyse kaydirigubbakcemile
kızlar dayanamadım doktoru aradım biraz önce muayene ücreti 45 diyolar tahliller testler bişeyler oluyomuş sonra onlar içindemi bi dünya ücret ödemem gerekicek yokmu bu işin bi kolayı :çok üzgünüm:
ssk nız varsa semt polikliniğine gidebilirsin a.s
Canım balı benim yumurtlarım daha sağlıklı gelişsin diye eşiminde spermleri hareketli olsun ve daha uzun kalsınlar diye.Bal tam anlamıyla şifa canım yaaa
çok sağol tatlım söylediğin için
zaten sık kullanırız balı, ama bundan sonra daha dikkatli aksatmadan tüketelim
kızlar ben aşılarımı sağlık ocağında vurduruyorum.Hiç birşey yapmanıza gerek yok aşı kartınız var vakti geldikçe vurulacaksınız gidip.Ücret falan ödemiyorsunuz yani
ben de tetenoz ve hepatit içim oraya gitmeyi düşünüyordum zaten a.s ana sağlığına yani a.s
ama kızamıkçık testi orada yapılmıyormuş :1no2:

hımm hayırlısı olsun bakalım
sayımız her geçen gün baya artıyorr kaydirigubbakcemile5
güzel şeyler olacak inş.. hihoyyyt
hee bu arada görmüşsündür belki, ilk hamilemiz belli oldu - goncagül_ce - opuyorumnanaktan

dimplehawk haber verdiğin için teşekkür ederim... hadi senden de bekliyorum güzel haberi.. :dance:

gonca gül_ce tebrik ederim, gözün aydın.. çok sevindim. :sm_cool: . darısı hepimizin başına..

slm meral77 adetten sonra hemenmi basladiniz calismalara:kedi:benim ancak 6sinda vede 9ünda olabildi bakalim bekliyorum sol yanimda agrilar var yumurtlamdanmi bilmiyorum sende biseyler oluyormu agri gibi yani belirt varmi??

slm canım evet hadtalığım bittikten sonra başladık çalışmalara
bende bel ağrısı ve kasıklarımda hafif ağrı oluyo yumurtlama olucağı zaman
:kedi:

hadi hayirlisi meral77 ben bugün dayanamdim eczaneden gebelik testi aldim biliyorum cok erken ama dayanamadim eczanenin önünden gecerken aliverdimkaydirigubbakcemile3tabiki cok erken oldugu icin tek cizgi sonuc 11 eurom gittimafoldumben

Herkeseee günaydınnn...
Hayırlı haftalar diliyorum....
Ben Regli olmadım daha bu ay hiçbir belirtimde yok:KK43:((
Normal de karnım göğüslerim feci şekilde ağırır anlarım regli olacağımı bu ay çok enteresan...
Tuhaf oldumm acaba mı diyorumm çünkü öyle bir girişimde bulunmadık önümüzdeki aylar için düşünüyorduk....Bakalım ne olacak.....

inş. gönlüne göre olur...sevgiyle...
inşaallah sağolasın
senin de... :1hug:
Herkeseee günaydınnn...
Hayırlı haftalar diliyorum....
Ben Regli olmadım daha bu ay hiçbir belirtimde yok:KK43:((
Normal de karnım göğüslerim feci şekilde ağırır anlarım regli olacağımı bu ay çok enteresan...
Tuhaf oldumm acaba mı diyorumm çünkü öyle bir girişimde bulunmadık önümüzdeki aylar için düşünüyorduk....Bakalım ne olacak.....
günaydınn :1rolleyes:
buradaki arkadaşlarımdan tecrübe ettiğim kadarıyla söyleyeyim
gebelik düşüncesini insan aklına soktuğu zaman pskolojik olarak adet düzenini de etkiliyor
yani bazı arkadaşlarımızın her zaman düzenli olan adeti 1-2 aydır hep gecikti
bir girişiminiz olmadıysa, bu olabilir arkadaşım

inşaallah sağolasın
senin de... :1hug:

günaydınn :1rolleyes:
buradaki arkadaşlarımdan tecrübe ettiğim kadarıyla söyleyeyim
gebelik düşüncesini insan aklına soktuğu zaman pskolojik olarak adet düzenini de etkiliyor
yani bazı arkadaşlarımızın her zaman düzenli olan adeti 1-2 aydır hep gecikti
bir girişiminiz olmadıysa, bu olabilir arkadaşım

Hayırlısı Dimplecim inş...:Saruboceq::Saruboceq:

herkese günaydın arkadaşlar sağlıklarrr folic asid bende iştah açtı herkesin bünyesi farklı sanırım bende çözümü buldum gece yatarken 3ünü birden içiyorum zemuszemus perşembe genel kontrol için dra gidicem kocişim gidelim diip duruyo

ayrıca sölemeyi unuttum goncagül_ce çok tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin canım kendine dikkat tatlım

X