- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 38
inş. inş... :jeyyar:
ben henüz hiç bir aşı vurulamadım, vuracak bi yer bulunca inş. :umursamaz:
balı neden içiyorsunuz CADIARZU
hımm bak bunu duyduğum iyi oldukızlar eşimizede folic asid kullandırmalıymışız seda sayanda bi dr down sendromu için erkekte folic asit kullanmalı dedi tabi döllenmeden önce aman sonrada kullansınlar haksızlık tek bizim iştahımız açılmasın dimi yaw
ssk nız varsa semt polikliniğine gidebilirsin a.skızlar dayanamadım doktoru aradım biraz önce muayene ücreti 45 diyolar tahliller testler bişeyler oluyomuş sonra onlar içindemi bi dünya ücret ödemem gerekicek yokmu bu işin bi kolayı :çok üzgünüm:
çok sağol tatlım söylediğin içinCanım balı benim yumurtlarım daha sağlıklı gelişsin diye eşiminde spermleri hareketli olsun ve daha uzun kalsınlar diye.Bal tam anlamıyla şifa canım yaaa
ben de tetenoz ve hepatit içim oraya gitmeyi düşünüyordum zaten a.s ana sağlığına yani a.skızlar ben aşılarımı sağlık ocağında vurduruyorum.Hiç birşey yapmanıza gerek yok aşı kartınız var vakti geldikçe vurulacaksınız gidip.Ücret falan ödemiyorsunuz yani
hımm hayırlısı olsun bakalım
sayımız her geçen gün baya artıyorr kaydirigubbakcemile5
güzel şeyler olacak inş.. hihoyyyt
hee bu arada görmüşsündür belki, ilk hamilemiz belli oldu - goncagül_ce - opuyorumnanaktan
dimplehawk haber verdiğin için teşekkür ederim... hadi senden de bekliyorum güzel haberi.. :dance:
gonca gül_ce tebrik ederim, gözün aydın.. çok sevindim. :sm_cool: . darısı hepimizin başına..
rica ederim :))
inş.inş.. ama ben henüz çalışmalara başlamadım ki :))
slm meral77 adetten sonra hemenmi basladiniz calismalara:kedi:benim ancak 6sinda vede 9ünda olabildi bakalim bekliyorum sol yanimda agrilar var yumurtlamdanmi bilmiyorum sende biseyler oluyormu agri gibi yani belirt varmi??
ağustos gibi düşünüyoruz nasip olursabaşlamadın mı? neden?
ağustos gibi düşünüyoruz nasip olursa
programı öyle yapmıştık, borç bitimine ve işten çıkışıma denk getirmek istiyoruz Allah verirse inş. a.s
inşaallah sağolasıninş. gönlüne göre olur...sevgiyle...
günaydınn :1rolleyes:Herkeseee günaydınnn...
Hayırlı haftalar diliyorum....
Ben Regli olmadım daha bu ay hiçbir belirtimde yok((
Normal de karnım göğüslerim feci şekilde ağırır anlarım regli olacağımı bu ay çok enteresan...
Tuhaf oldumm acaba mı diyorumm çünkü öyle bir girişimde bulunmadık önümüzdeki aylar için düşünüyorduk....Bakalım ne olacak.....
inşaallah sağolasın
senin de... :1hug:
günaydınn :1rolleyes:
buradaki arkadaşlarımdan tecrübe ettiğim kadarıyla söyleyeyim
gebelik düşüncesini insan aklına soktuğu zaman pskolojik olarak adet düzenini de etkiliyor
yani bazı arkadaşlarımızın her zaman düzenli olan adeti 1-2 aydır hep gecikti
bir girişiminiz olmadıysa, bu olabilir arkadaşım
inşaallah papatyacımm :1hug: hepimiz için kaydirigubbakcemile5
Hayırlısı Dimplecim inş...:Saruboceq::Saruboceq: