Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

hoşgeldin canım aramıza nolur stres yapma günün gelmeden de testlere başlama bence. daha çok gerilirsin. inşallah daha fazla bekletmez seni bebişin. ama test için erkenmiş daha hatta kan testi için bile. bak yukarda bir link paylaştım ayşe armanın bir yazısı kk'dan buldum. onu oku bence kaydirigubbakcemile5
valla bana daha çok var ama burayı çok sevdim çünkü ben hemen evlenince çocuk sahibi olmak istiyorum ayy inşallah hemen olur sizce
olmıcak diye bir şey yok canım. ama gene de bir sene kadar beklemek iyidir. evliliğe alışmak evliliğini oturtmak açısından. daha evlilik ortamına alışmadan hamile kalırsan eş sıfatı yanında hamilelik sonrasına da annelik sıfatlarına alışmaya çalışmak zor olur sanırım yerimseniben

dimi tatlım yaa süper :sm_cool: aslında çok iyi biliyoruz böyle olduğunu ama önemli olan onu atabilmek kafadan. ben de aynen onun gibi yapcam hiç stresle vakit kaybetmeden kendimi spora vercem zemuszemus

kaç yaşındasın canım?yaşın geç mi?ondan mı acele ediyorsun?ben de bir yıllık evliyim. bence en az bir yıl beklemek lazım. bana bile çevremdekiler çok erken diyor ama ben çok özeniyorum.

canım sen bakma çevrendekilere. hemen evlenir evlenmez hamile kalmıosun ki o zaman erken olurdu. ama 1 yıl geçmiş bizim de ağustosta 2 yıl bitcek. sen kendini hazır hissediyosan boşver erken diyenleri. herkes başkalarının işine karışmaya pek meraklı :umursamaz::sinifsinif:

kızlar ayşe arman çok doğru yazmış aslında benim arkadaşımda epey bi tedavi gördü artık kafaya takmadığı anda hamile kaldı. doktorum şöyle söyledi çok isteyince psikolojik olarak yumurtamız sertleşiyomuş ve içeriye sperm girişi olmuyomuş. tabi bunu bilimsel anlattı ama benim çıkardığım bu oldu. kimyasal gebelik te öyle oluyomuş

ingilizce öğretmeniyim. senin branşın ne?istanbulda hangi semttesin. ben orda okudum 4 yıl. şubatta hap kullanıyordum.bıraktım ve martta doktora gittim genel kontrol için. o zamandan beri de doğal korunduk. bence bir öğretmen için mart doğum yapmak için en iyi ay. ben de mart annesi olabilmek için bu ay hamile kalmak istiyorum. şu an regliyim dün oldum. bu ay çalışcaz inşallah. seni anlıyabiliyorum. yumurtlama günlerini bile sabırsızlıkla bekliyorum. bir de ondan sonra zaman nasıl geçer bilemiyorum.

dimi tatlım yaa süper :sm_cool: aslında çok iyi biliyoruz böyle olduğunu ama önemli olan onu atabilmek kafadan. ben de aynen onun gibi yapcam hiç stresle vakit kaybetmeden kendimi spora vercem zemuszemus
inşaallah zamanı gelince relax olmayı başarabiliriz kaydirigubbakcemile5

felsefe grubu öğretmeniyim. inşallah canım bi an önce hamiş oluruz çok beklemeyiz.
kıslar benim şimdilik çıkmam gerekiyo sonra yine gelirim

öyle canım haklısın. ben şu an 25 yaşındayım. ama 2 çocuk istiyorum inşallah.30a kadar ikisi de olsun istiyorum. yaş arttıkça hem hamile kalmak zor, hem de çocuk bakmak.

öyle canım haklısın. ben şu an 25 yaşındayım. ama 2 çocuk istiyorum inşallah.30a kadar ikisi de olsun istiyorum. yaş arttıkça hem hamile kalmak zor, hem de çocuk bakmak.

canım ben de 25 yaşındayım ve 2 çocuk istiyoruz allah izin verirse. ben de o yüzden fazla geç kalmak istemiyorum. inşallah herkes düşündüğü istediği zamanda hamile kalır :Saruboceq:

herkese merhaba,
ilk sayfalarda yazmıştım. bu ay olmadı benim.. resmi tatilin bitmesini bekliyorum çalışmalar için.. umarım sizler güzel haberler verirsiniz.. sayımızda baya artmış.. hadi hamile haberlerini bekliyorummm.... :)

merhaba kızlar
benide aranıza alırmısınız bende bu yaz hamiş olmak istiyorum
ağustosta evleneli 3 yıl olucak
en son 1 haziranda hastalandım temmuzu bekliyorum şimdi
umarım hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz

Meraba kızzlaaarrrhihoyyyt.Ben bugün tetanos aşısı oldum 2. doz.6 ay sonra 3.dozu vurduracam ondan sonra 2doz kalıyo onlar yılda 1defa.Yarında hepatit b ye bağışıklığım oluşmuşmu die tahlil yaptırcam.bu arada sabahları ben ve eşim aç karna bal içiyoruzkaydirigubbakcemile.Temmuzda polen ve balı karıştırıp öle içecez.Tabi eşimle daa bi araya gelemedik ama gelince de bebiş olur:kedi: inşallahopuyorumnanaktan

hımm hayırlısı olsun bakalım
sayımız her geçen gün baya artıyorr kaydirigubbakcemile5
güzel şeyler olacak inş.. hihoyyyt
hee bu arada görmüşsündür belki, ilk hamilemiz belli oldu - goncagül_ce - opuyorumnanaktan
hoşgeldinn aramıza meralcim kaydirigubbakcemile5
nasipse bizimde eylül başında 3 yıl dolacak
Allah aratmasın inş. cümlemize yerimseniben
sen çalışmalara başladın anladığım kadarıyla, hayırlısı olsun inş.
inş. inş... :jeyyar:
ben henüz hiç bir aşı vurulamadım, vuracak bi yer bulunca inş. :umursamaz:
balı neden içiyorsunuz CADIARZU

dimplehawk hoşbulduk canım evet ben çalışmalar başladım bu 2. ayım
inş. en kısa zamanda hepimiz hamile kalırız
zemuszemus

dimplehawk hoşbulduk canım evet ben çalışmalar başladım bu 2. ayım
inş. en kısa zamanda hepimiz hamile kalırız
zemuszemus
inş. meralcim :CüvCüv:
ben henüz başlamadımm bikaç ay sonra inş. :asigim:
gebelik öncesi hazırlıkların tamam değil mi
yani dr. kontrolü vs vs
he bir de folik asit kullanımı tabiii yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…