isimcim canım çok üzüldüm inş. gelir en kısa zamanda bebişin:ecrin_bebek: papatyacım sende hoşgeldin bende yeniyim dün buldum daha burayı bende pazartesi dr gitcem ilk defa :kedi: baya çekiniyorum nasıl olcak bilmiyorum yine burda okudum hamile kalmadan önce folik asit kullanmak gerekiyormuş bende ona başlayacam bu ay 3ay sonrada çalışmalara başlayacaktım ama burda okuyunca sanırım doktor kontrolünden sonra başlarım bende
hımm demek sen de bu yönde değiştirdin kararınıtatlım daha emin olmamakla beraber eşimle konuşcam doktora gidipde birşey çıkmazsa bu ay başlayabiliriz biz çalışmalara. ama başlarsak da karar verdim hiçbişey takip etmicem bakalım nolcak. zaten günlerim çok şaştı otomatik hesaplayıcılarda bile doğru sonuç çıkmaz oldu yumurtlamayla ilgil.i o yüzden hiçbirini hesaplamıcam gün aşırı ilişkiyle bakalım nolcak
tabi bu durum hiçbir problem çıkmazda çalışmalara başlarsak geçerli
ayşe armanın bir yazısı var kk'da ordan esinlendim ben de spora veriorum kendim i bu yaz. fit olcam bu arada hemde buna takılmamış olcam kaydirigubbakcemile3zemuszemus
inş. papatyacım inş. kaydirigubbakcemile5Haklısınn Dimp.cim inş.giderim en kısa zamanda valla ya...
Eşim çok istiyor o hemen olsun diyor ama ben daha temkinliyim CADIARZU
Bir kaç ay sonrası için inş..herşey yolunda olur hepimiz için...:Saruboceq:
ayyyy canım üzülmeee ben de dün aynı şeyi yaşadım. insan kendini farkında olmadan kaptırıyor heralde
kırmızıyı görünce de birden hayal kırıklığı yaşıyor.
neyse tatlım daha çok başındayız bu işlerin yaz da upuzun daha. birbirimizin desteği ile hepimiz kolayca üstesinden gelcez bu çocuk işinin opuyorumnanaktan
hımm demek sen de bu yönde değiştirdin kararını
sanırım ben biraz daha beklicem, benim kocacım hemen olacağını sandığı için beklemek istiyor kaydirigubbakcemile3
hayırlı sonuçlar alırsın inş. cnm opuyorumnanaktan
neymiş peki bu ayşe armanın yazısı, link verir misin bakayım CADIARZU
benim de dün geldi.zaten bekliyordum. seninle aynı gün olduk demek ki?adetlerin düzenli mi?benim de tam 28 gün sürüyor. o zaman temmuza 8i bekliycez:)
adaçayını yumurtalama dönemina kadar içebilirsin diye biliyorum.ama daha sonra içince bebeği düşürme tehlikesi varmış. hormonları yükseltiyormuş.32 gün de adet olmak hamileliğie engel değil bence. sadece yumurtlama dönemin daha geç olur. benim düzenli olmasına rağmen bu ay çok istediğim için yumurtlama testi sipariş ettim netten. bu ay ilk defa ciddi ciddi deneyeceğiz. ilk ayda tutturmak için ne varsa yapıyorum.
tamam bi bakayım ben linke, bu arada herkes bi göz gezdirsin bence yerimsenibenhttp://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/252224-ayse-arman-nasil-hamile-kalmisstresle-mucadele.html kesinlikle çok doğru yazmış valla
bu arada kocişine söyle öyle hemen olsaydı bu işşşlleeeerr ohoooolmaz:kaydirigubbakcemile3
bize de tiyo verirsin araştırdıkça yerimsenibenadaçayını yumurtalama dönemina kadar içebilirsin diye biliyorum.ama daha sonra içince bebeği düşürme tehlikesi varmış. hormonları yükseltiyormuş.32 gün de adet olmak hamileliğie engel değil bence. sadece yumurtlama dönemin daha geç olur. benim düzenli olmasına rağmen bu ay çok istediğim için yumurtlama testi sipariş ettim netten. bu ay ilk defa ciddi ciddi deneyeceğiz. ilk ayda tutturmak için ne varsa yapıyorum.
slm kızlar nasılsınız kendimden bahsedeyim biraz.
27 yaşındayım 2 yıllık evli olacam 30 haziran da.
bende bu yaz hamile kalmayı çok istiyorum. Bu ay da olmazsa 3. ay bitecek denemelere başlayalı. Allah hayırlısını versin . regl tarihim 17 haziran.Acaba hamilemiyim değilmiyim çok merak ediyorum. testyaptım 3 gün önce negatif kan testi de yptırdım o da negatif. çok sabırsız davrandım heralde. ya da hamile değilim.
ben de isim Arkadaşım gibi sters yapmış durumdayım. insan hemen hamile kalacak sanıyo kendini ama öyle olmayınca panik oluyo.
bakalım bu ayda olmazsa bende bal-tarçın çörek otu karışımı yapıcam. eşime de keçi boynuzu yedircem hergün. oda sperm sayısını artırıyormuş ve hareketliliğini
valla bana daha çok var ama burayı çok sevdim çünkü ben hemen evlenince çocuk sahibi olmak istiyorum ayy inşallah hemen olur sizce
hoşgeldin canım. o kadar merak ediyorsan kan testi yaptır. belki erken öğrenebilirsin.ben de öğretmenim. benim de temmuzda bir yıl olacak evliliğim. o yüzden stres yok. ama ilk bu ay deneyeceğiz. çok özeniyorum. inşallah olur.
kaç yaşındasın canım?yaşın geç mi?ondan mı acele ediyorsun?ben de bir yıllık evliyim. bence en az bir yıl beklemek lazım. bana bile çevremdekiler çok erken diyor ama ben çok özeniyorum.
stres yapma karidescim günün geçio sonra ümitleniosun bak bana yanii hasta oldum karnım ağrıyoooo mafoldumben
o kürleri nasıl hazırlayıp, kullanıyorsunuz biraz anlatır mısın kaydirigubbakcemile5tabi canım ne demek. eçime keçiboynuzu kürü yapıyorum. kendime de incir ve bal,tarçın, çörekotu.
folik asit yanında omega 3 hapı da kullanıyorum. omega 3 hem yumurtaların, hep de spermlerin sağlıklı olmasını sağlıyormuş. hem doktor verdi, hem de tv de bir programda duymuştum.
hoşgeldin caridescim kaydirigubbakcemile5slm kızlar nasılsınız kendimden bahsedeyim biraz.
27 yaşındayım 2 yıllık evli olacam 30 haziran da.
bende bu yaz hamile kalmayı çok istiyorum. Bu ay da olmazsa 3. ay bitecek denemelere başlayalı. Allah hayırlısını versin . regl tarihim 17 haziran.Acaba hamilemiyim değilmiyim çok merak ediyorum. testyaptım 3 gün önce negatif kan testi de yptırdım o da negatif. çok sabırsız davrandım heralde. ya da hamile değilim.
ben de isim Arkadaşım gibi sters yapmış durumdayım. insan hemen hamile kalacak sanıyo kendini ama öyle olmayınca panik oluyo.
bakalım bu ayda olmazsa bende bal-tarçın çörek otu karışımı yapıcam. eşime de keçi boynuzu yedircem hergün. oda sperm sayısını artırıyormuş ve hareketliliğini