Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

bu arada eşim bi rahatsızlığı için çörek otu kullanmaya başlayacaktı
ve benimde alerjilerime iyi geleceği için ben de kullanıcam inş. a.s
hem üremeyi arttırdığını bende duydum :lepi:
nasıl yapıldığına bir bakta hepimiz başlayalım bu ay,
hem herşeye faydalıymış bu çörek otu a.s

ilk deil dimplecim şimdi 3.yü denicem artıkkk
hımmm olsunn moral bozma hem şu verilere bak, bu çok normal a.s

Aktif bir cinsel yaşamı olan çiftlerin yüzde 57'si üçüncü ayda, yüzde 72'si altıncı ayda, yüzde 85'i de birinci yılın sonunda hamile kalıyor. Hamilelik için gereken süre, çiftlerin yaşları yükseldikçe artıyor.

o zaman çalışmaya dewaaaammm

tam ölçüsünü bilmiyorum bi araştıralım çörek otunu havanda dövüp bal ve tarçın ekliyomuşsun..göz kararı macun kıvamına getiriyormuşsun..sabah 1 tatlı kaşığı..akşam yatmadan 1 tatlı kaşığı bundan yiyomuşsun.. adetin ilk günüden başlayıp 12. gününe kadar yapıyomuşsun..sonra o ay hamile kalıyomuşsun inşalllaaah allahımın izniyleee

Merhaba kızlarrrr....
Aranıza bende katılayımmm...
Bizde bu yaz baya bir niyetliydik bebiş için
ama maalesef elimizde olmayan sebeplerden dolayı biraz ertelemek zorunda kaldık...
3-4 ay kadar inş..Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inş..

o zaman çalışmaya dewaaaammm
tabii, inş. vereliniortak
inşaallah arkadaşım Allahın izniyle a.s
o zaman benim kullanmam için erken, ama bir zararıda yok kullanabilirim de CADIARZU

kaydirigubbakcemile3
bence bu ay başla zaten 3-4 aya hemen doğmuyokiii 9 ay sonra o da ilk denemenize olursa bence ertelememek lazım ben de öyle yaptım çünkü erteledim bugün hasta oldum moralim bozuldu

merhaba papatya hoşgeldin sefa getirdin :1hug:
amin inş. cümlemizee.. opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3

bence bu ay başla zaten 3-4 aya hemen doğmuyokiii 9 ay sonra o da ilk denemenize olursa bence ertelememek lazım ben de öyle yaptım çünkü erteledim bugün hasta oldum moralim bozuldu

Hadi yaa:çok üzgünüm:
Canım valla bilmiyorum ki kafam karışıyor işte böyle olunca...
tabiki hayırlısı herşeyin ama birde hemen olursa diye düşünüyorum o yüzden muallakta kaldımm..Birde doktora falan bi görüneyim bi problem varmı diye ama hiçbirşey yaptığım da yok...

papatyacım bence en kısa zamanda bir dr. kontrolünden geçmelisin
bazı tetkikler zaman alabiliyor
bazı aşılar gerekebiliyor ve bunun sonrasında beklemen gerekebiliyor a.s

bende hemen olabilir diye henüz başlamadım çalışmalara, ama ne zaman olur Allah bilir tabii
inş. birkaç ay sonra başlıcam
Rabbim aratmasın, en hayırlı zamanda versin inş. hepimize vereliniortak

3. ayın madem denemeye başla istersen. psikolojik olarak kafayı takınca gecikmesi de ilk belirti oluyo bizde hamişiz sanıyoruz lmaz:

isimcim ilk ayda olma oranı %25 zaten bunu unutmayalım a.s
moral de bozmayalım inş, moral çokk önemli yerimseniben
chasliscimini dediği gibi birbirimize destek ve moral vericez a.s.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşgeldin papatya. sen de yaz sonu başlıcak olanlardansın desene. inşallah hemen gelir bebişler:Saruboceq:

tatlım daha emin olmamakla beraber eşimle konuşcam doktora gidipde birşey çıkmazsa bu ay başlayabiliriz biz çalışmalara. ama başlarsak da karar verdim hiçbişey takip etmicem bakalım nolcak. zaten günlerim çok şaştı otomatik hesaplayıcılarda bile doğru sonuç çıkmaz oldu yumurtlamayla ilgil.i o yüzden hiçbirini hesaplamıcam gün aşırı ilişkiyle bakalım nolcak
tabi bu durum hiçbir problem çıkmazda çalışmalara başlarsak geçerli
ayşe armanın bir yazısı var kk'da ordan esinlendim ben de spora veriorum kendim i bu yaz. fit olcam bu arada hemde buna takılmamış olcam kaydirigubbakcemile3zemuszemus

Haklısınn Dimp.cim inş.giderim en kısa zamanda valla ya...
Eşim çok istiyor o hemen olsun diyor ama ben daha temkinliyim CADIARZU
Bir kaç ay sonrası için inş..herşey yolunda olur hepimiz için...:Saruboceq:

endometium kalınlığının gebelikle alakasını bilen varmı?

canım valla ne yalan söyliyim ben bu dediğin şeyin ne olduğunu bile bilmiyorum :kedi:
bu topictekiler genelde bu işe yeni başlayanlar o yüzden böyle konuları bilen pek çıkmayabilir malesef :1no2:

isimcim canım çok üzüldüm inş. gelir en kısa zamanda bebişin:ecrin_bebek: papatyacım sende hoşgeldin bende yeniyim dün buldum daha burayı bende pazartesi dr gitcem ilk defa :kedi: baya çekiniyorum nasıl olcak bilmiyorum yine burda okudum hamile kalmadan önce folik asit kullanmak gerekiyormuş bende ona başlayacam bu ay 3ay sonrada çalışmalara başlayacaktım ama burda okuyunca sanırım doktor kontrolünden sonra başlarım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…