- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 38
hımmm olsunn moral bozma hem şu verilere bak, bu çok normal a.silk deil dimplecim şimdi 3.yü denicem artıkkk
hımmm olsunn moral bozma hem şu verilere bak, bu çok normal a.s
Aktif bir cinsel yaşamı olan çiftlerin yüzde 57'si üçüncü ayda, yüzde 72'si altıncı ayda, yüzde 85'i de birinci yılın sonunda hamile kalıyor. Hamilelik için gereken süre, çiftlerin yaşları yükseldikçe artıyor.
tabii, inş. vereliniortako zaman çalışmaya dewaaaammm
inşaallah arkadaşım Allahın izniyle a.stam ölçüsünü bilmiyorum bi araştıralım çörek otunu havanda dövüp bal ve tarçın ekliyomuşsun..göz kararı macun kıvamına getiriyormuşsun..sabah 1 tatlı kaşığı..akşam yatmadan 1 tatlı kaşığı bundan yiyomuşsun.. adetin ilk günüden başlayıp 12. gününe kadar yapıyomuşsun..sonra o ay hamile kalıyomuşsun inşalllaaah allahımın izniyleee
Merhaba kızlarrrr....
Aranıza bende katılayımmm...
Bizde bu yaz baya bir niyetliydik bebiş için
ama maalesef elimizde olmayan sebeplerden dolayı biraz ertelemek zorunda kaldık...
3-4 ay kadar inş..Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inş..
merhaba papatya hoşgeldin sefa getirdin :1hug:Merhaba kızlarrrr....
ama maalesef elimizde olmayan sebeplerden dolayı biraz ertelemek zorunda kaldık...
kaydirigubbakcemile3
bence bu ay başla zaten 3-4 aya hemen doğmuyokiii 9 ay sonra o da ilk denemenize olursa bence ertelememek lazım ben de öyle yaptım çünkü erteledim bugün hasta oldum moralim bozuldu
merhaba papatya hoşgeldin sefa getirdin :1hug:
amin inş. cümlemizee.. opuyorumnanaktan
papatyacım bence en kısa zamanda bir dr. kontrolünden geçmelisin
Hadi yaa:çok üzgünüm:
Canım valla bilmiyorum ki kafam karışıyor işte böyle olunca...
tabiki hayırlısı herşeyin ama birde hemen olursa diye düşünüyorum o yüzden muallakta kaldımm..Birde doktora falan bi görüneyim bi problem varmı diye ama hiçbirşey yaptığım da yok...
:uhm:
inşallah chablissscim sen halısın denemelere başlar başlamaz olacak sandıım için bu sefer düzenli olan adeti geciktirdim ve bebiş var sandım ha demeyle ilk denemelerde olmazmış onu öğrendim sitenin değişik topiklerine göz gezdirdim değişik kürler var bunlar hakkında ne düşünüyorsun adet ilk günlerinde başlanıyomuş ya o yüzden sordum soğan kürü var bal çörek otu tarçın karışımı kürü var denesek mi acaba bilemedim :uhm:
isimcim ilk ayda olma oranı %25 zaten bunu unutmayalım a.s
moral de bozmayalım inş, moral çokk önemli yerimseniben
chasliscimini dediği gibi birbirimize destek ve moral vericez a.s.
Merhaba kızlarrrr....
bu arada eşim bi rahatsızlığı için çörek otu kullanmaya başlayacaktı
ve benimde alerjilerime iyi geleceği için ben de kullanıcam inş. a.s
hem üremeyi arttırdığını bende duydum :lepi:
nasıl yapıldığına bir bakta hepimiz başlayalım bu ay,
hem herşeye faydalıymış bu çörek otu a.s
hoşgeldin papatya. sen de yaz sonu başlıcak olanlardansın desene. inşallah hemen gelir bebişler:Saruboceq:
Hoşbuldumm canımmm
Evet öyle inş..
Allah kimseye aratmasınnn bebişlerini inş..
papatyacım bence en kısa zamanda bir dr. kontrolünden geçmelisin
bazı tetkikler zaman alabiliyor
bazı aşılar gerekebiliyor ve bunun sonrasında beklemen gerekebiliyor a.s
bende hemen olabilir diye henüz başlamadım çalışmalara, ama ne zaman olur Allah bilir tabii
inş. birkaç ay sonra başlıcam
Rabbim aratmasın, en hayırlı zamanda versin inş. hepimize vereliniortak
endometium kalınlığının gebelikle alakasını bilen varmı?