Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

hoşgeldin aramızaaaaaa kaydirigubbakcemile5
hadi hayırlısı, doktorun rast gelsin inş..

iyice çoğalıyoruz kızlarrrrrrr kaydirigubbakcemile2

sarı sarıcım hoşgeldin aramıza.uğurlu gelsin burası hepimize
dimplecım bak kimse yok kimse hazırlık yapmıo heralde hamileliğe dioduk bir iki hafta önce. şimdi çoğaldık gitgide ne güsel ne güsel kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5

hoşbuldum dimplehawk ve chablisss inş. uğurlu gelir agustosda 2 yıl olacak evleneli bütün sayfları okumadım ben kimler var bilmiyorum :1no2: şimdi çıkıyorum yarın görüşürüz opuyorumnanaktan

evet cnm maşaallah iyice şenlendi burası :lepi:
hoşbuldum dimplehawk ve chablisss inş. uğurlu gelir agustosda 2 yıl olacak evleneli bütün sayfları okumadım ben kimler var bilmiyorum :1no2: şimdi çıkıyorum yarın görüşürüz opuyorumnanaktan
grş. inş.
yakında tanışırsın herkesle a.s

hala gelmediyse var tabii
bir de şeyi sormam lazım normalde adetin böyle düzensiz midir
ya da gecikir mi bu kadar

eğer gebelik varsa kanda kesin sonuç alırsın a.s

ya bu topiğe akşam uğrayan yok mu?kimse yok mu?

canım genelde çalışan bayanlarız galiba. işyerinde bilg. başında olunca akşamları uzak olmaya çalışıorum ben bilgisayardan zaten vakit de olmuyor evde fisfisfis

ay canım çok ilginç yaa. ya geç döllenme var yada adetin bi sebepten gecikti bak kaç gün oldu. bence kan testi yaptır erken teşhis her konuda iyidir CADIARZU

o zaman ne duruyorsun
git bi yaptır bakalım yerimseniben
yoksa bile şu stresten kurtulursun hiç değilse a.s

günaydın tatlım haklısın valla o stresi ben yaşadım aman diyim yaa çekilmez günlerce. lmaz:

ayyyy canım üzülmeee ben de dün aynı şeyi yaşadım. insan kendini farkında olmadan kaptırıyor heralde
kırmızıyı görünce de birden hayal kırıklığı yaşıyor.
neyse tatlım daha çok başındayız bu işlerin yaz da upuzun daha. birbirimizin desteği ile hepimiz kolayca üstesinden gelcez bu çocuk işinin opuyorumnanaktan

:uhm:
inşallah chablissscim sen halısın denemelere başlar başlamaz olacak sandıım için bu sefer düzenli olan adeti geciktirdim ve bebiş var sandım ha demeyle ilk denemelerde olmazmış onu öğrendim sitenin değişik topiklerine göz gezdirdim değişik kürler var bunlar hakkında ne düşünüyorsun adet ilk günlerinde başlanıyomuş ya o yüzden sordum soğan kürü var bal çörek otu tarçın karışımı kürü var denesek mi acaba bilemedim :uhm:

isimcim ilk ayda olma oranı %25 zaten bunu unutmayalım a.s
moral de bozmayalım inş, moral çokk önemli yerimseniben
chasliscimini dediği gibi birbirimize destek ve moral vericez a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…