- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 38
hoşgeldin aramızaaaaaa kaydirigubbakcemile5ayy kızlar ben bu topici bulduğuma çok sevindim çünkü bende bu yaz hamile kalmayı planlıyorum Allah izin verirse pazartesi günü doktora gidicem ilk defa kadın doğum doktoruna muayene olucam folik asit fln kullanmaya başlıyacam çok işim var
evet cnm maşaallah iyice şenlendi burası :lepi:sarı sarıcım hoşgeldin aramıza.uğurlu gelsin burası hepimize
dimplecım bak kimse yok kimse hazırlık yapmıo heralde hamileliğe dioduk bir iki hafta önce. şimdi çoğaldık gitgide ne güsel ne güsel kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5
grş. inş.hoşbuldum dimplehawk ve chablisss inş. uğurlu gelir agustosda 2 yıl olacak evleneli bütün sayfları okumadım ben kimler var bilmiyorum :1no2: şimdi çıkıyorum yarın görüşürüz opuyorumnanaktan
o zaman ne duruyorsundüzenli hep normalde cnm
ya bu topiğe akşam uğrayan yok mu?kimse yok mu?
ay canım çok ilginç yaa. ya geç döllenme var yada adetin bi sebepten gecikti bak kaç gün oldu. bence kan testi yaptır erken teşhis her konuda iyidir CADIARZUtek çizgi
o zaman ne duruyorsun
git bi yaptır bakalım yerimseniben
yoksa bile şu stresten kurtulursun hiç değilse a.s
ayyyy canım üzülmeee ben de dün aynı şeyi yaşadım. insan kendini farkında olmadan kaptırıyor heralde
kırmızıyı görünce de birden hayal kırıklığı yaşıyor.
neyse tatlım daha çok başındayız bu işlerin yaz da upuzun daha. birbirimizin desteği ile hepimiz kolayca üstesinden gelcez bu çocuk işinin opuyorumnanaktan