- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 38
cnmmmm gelmedi mi hala kaydirigubbakcemile3gelmedikçe de insan umutlanıyo işte bende düşünmiyim nasılsa gelir kırmızılar diyorum ama her saat geçtikçe içimde bir sevinç oluyo.
hamile değilsek de gelsin bari bir an önce yaa :umursamaz:
cnmmmm gelmedi mi hala kaydirigubbakcemile3
beklicem valla testim bilem var ama yapmıcam :umursamaz: azimliyim
zaten içimde hiç öyle bir his yok hayırlısı bakalım
canım fotodaki senmısın cameron diaz a benzettım de bendelikafadulden
hadi bakalım beraber bekleyelim o zaman tatlım kaydirigubbakcemile5beklicem valla testim bilem var ama yapmıcam :umursamaz: azimliyim
zaten içimde hiç öyle bir his yok hayırlısı bakalım
kaydirigubbakcemile3yok tatlım olsam fena olmazdı ama kate hudson o :kedi:
hadi bakalım beraber bekleyelim o zaman tatlım kaydirigubbakcemile5
bekleyelim canım zaten kimseye söylemedim daha eşime bile dedim gelmedi daha ama gelir ağrısı falan var dedim. o artık şüphelenmez ağrısı varsa gelir diye düşünür.aynı şeyin hamilelik belirtisi de olabileceğini bilmez. bilmesin zaten sıkıştırır habire daha çok stres olurum.lmaz: bir tek siz arkadaşlarım biliyorsunuz.opuyorumnanaktan
bir kişiye söylesem dışarda hemen ayy hamilemisin falan geyikleri olcak. halbuki biz buraları okuduğumuzdan öyle 2 günlük gecikmenin önemli olmayabileceğini biliyoruz artık
kaydirigubbakcemile3
resimdeki kate e benzemiyor da değil hanii zemuszemus maşaallah alkisalkisalkis
aaaaa nası oldu benim yazdıklarım öyle yaaa.nasıl becerdim ben bunu :roflol:
yok tatlım yaaa hatta sabah kasıklarımda ağrıyla uyandım aha dedim gelioo :1shok:
ama yok yok yok. ya hamile değilsem de gecikmesin daha yaa hem umutlanıyorum hem günlerim şaşıyo mafoldumben
canımm inş. sende hamişşindirr bak bende umutlandım ilk 2gün insan konduramıyo yok gelir diye diye bekliyo ama 3.gün gelince emin ol dayanamıcaksın bende öle olduu cok beklmekte faydasız stres yapıyo insannn..bilinçli annecik hadi bakalım hayırlısı....inş. sende bize katılırsın bu topikteki herkes hamişşş kalırr...:CüvCüv::CüvCüv:
tatlişkom ortada birşey yokken böyleysek biz şimdiden, yandıkkk -tatlicadiarzu- :çok üzgünüm:tatlım sağol iyi dileklerin için ama değilim galiba çünkü az önce geldi biraz kahverengilik gibi. adet oldum sanırım. zaten çok ağrımda vardı bu sabah tansiyonum falan düştü gelcek diye düşünmüştüm bende.
üzüldüm ama, fazla sallamıyo gibi görünsem de buruldum sanki :sinifsinif: eşimde sormuştu bu sabah hala gelmedimi diye o da heveslenmişti. oldum diyince beni teselli etmeye çalıştı o da yazık anladı üzüldüğümü
hale bakın yaa daha planını yapmamışken bu kadar heveslenip sonundada üzülüosak bide çalışmalara başlayınca nolcak bilmiyorum off poff benneyaptımki
tatlım sağol iyi dileklerin için ama değilim galiba çünkü az önce geldi biraz kahverengilik gibi. adet oldum sanırım. zaten çok ağrımda vardı bu sabah tansiyonum falan düştü gelcek diye düşünmüştüm bende.
üzüldüm ama, fazla sallamıyo gibi görünsem de buruldum sanki :sinifsinif: eşimde sormuştu bu sabah hala gelmedimi diye o da heveslenmişti. oldum diyince beni teselli etmeye çalıştı o da yazık anladı üzüldüğümü
hale bakın yaa daha planını yapmamışken bu kadar heveslenip sonundada üzülüosak bide çalışmalara başlayınca nolcak bilmiyorum off poff benneyaptımki[/Q
insan farkında olmadan cok ümitleniyo bende test yaptıgımda cıkmasaydı eminim senin gibi hissederdim canım..ama kendin söylüyosun daha calısmalara baslamadık diyee... hele bi bu işin içine bir girr bak neler olucak:)ben sana tüyolar veririm benim ilk ayda tutmustu biliyosunn yerimseniben sakın moralini bozma gercekten bebiş istemeye karar verip calısmalara basla gerisi gelicek inş...
sağol tatlım moral verdin. alırız senden tüyoları hamile kaldın bırakma bizi genede :gitme:tatlım sağol iyi dileklerin için ama değilim galiba çünkü az önce geldi biraz kahverengilik gibi. adet oldum sanırım. zaten çok ağrımda vardı bu sabah tansiyonum falan düştü gelcek diye düşünmüştüm bende.
hale bakın yaa daha planını yapmamışken bu kadar heveslenip sonundada üzülüosak bide çalışmalara başlayınca nolcak bilmiyorum off poff benneyaptımki[/Q
insan farkında olmadan cok ümitleniyo bende test yaptıgımda cıkmasaydı eminim senin gibi hissederdim canım..ama kendin söylüyosun daha calısmalara baslamadık diyee... hele bi bu işin içine bir girr bak neler olucak:)ben sana tüyolar veririm benim ilk ayda tutmustu biliyosunn yerimseniben sakın moralini bozma gercekten bebiş istemeye karar verip calısmalara basla gerisi gelicek inş...
adetim bitince doktora gidicem bi aksilik çıkmazsa temmuzda başlarız belki kaydirigubbakcemile2
belkide üstüne görmedir cnm yaa
canımcım sen ne alemdesin gelmedimi hala
yok ben bildiğin adet oldum hatta ağrıya dayanamadım gittim iğne oldum şimdi rahatım ama bu seferde iğne yerim ağrıo nasıl bir ilaç yaptılarsa kaydirigubbakcemile3
tatlişkom ortada birşey yokken böyleysek biz şimdiden, yandıkkk -tatlicadiarzu- :çok üzgünüm:
Allah aratmasın inş.. :sinifsinif:
ay evet şekerim yaa yok yok goncagülün tavsiyelerini denicem ben ilk ay olmazsa da ovulasyon testi kullancam zaten bi garip oldu düzenim zor takip ederim ben artık yumurtlamamı mafoldumben
off benneyaptımkitavsiyelerini denicem ben ilk ay olmazsa da ovulasyon testi kullancam zaten bi garip oldu düzenim zor takip ederim ben artık yumurtlamamı mafoldumben