Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

gelmedikçe de insan umutlanıyo işte bende düşünmiyim nasılsa gelir kırmızılar diyorum ama her saat geçtikçe içimde bir sevinç oluyo.
hamile değilsek de gelsin bari bir an önce yaa :umursamaz:
cnmmmm gelmedi mi hala kaydirigubbakcemile3

hımm hadi hayırlısı kızlarr zemuszemus

chabliscim belirtiler varsa istersen kan testi yaptır dicem ama
sen cumayı beklemek istiyorsun, tabii bekleyebilirsenn kaydirigubbakcemile3

beklicem valla testim bilem var ama yapmıcam :umursamaz: azimliyim
zaten içimde hiç öyle bir his yok hayırlısı bakalım

beklicem valla testim bilem var ama yapmıcam :umursamaz: azimliyim
zaten içimde hiç öyle bir his yok hayırlısı bakalım
hadi bakalım beraber bekleyelim o zaman tatlım kaydirigubbakcemile5
yok tatlım olsam fena olmazdı ama kate hudson o :kedi:
kaydirigubbakcemile3
resimdeki kate e benzemiyor da değil hanii zemuszemus maşaallah alkisalkisalkis

ayyy tatlım benimmm o senin kendi güzelliğin çıtır arkadaşım benimmmŞeniz

aaaaa nası oldu benim yazdıklarım öyle yaaa.nasıl becerdim ben bunu :roflol:

aaaaa nası oldu benim yazdıklarım öyle yaaa.nasıl becerdim ben bunu :roflol:

kaydirigubbakcemile3 benim mesajıma girmişsinn yavrumm lmaz: kaydirigubbakcemile3

bence de söyleme lmaz:
ben geçen ay şüphelendim demiştim ya
o zaman dayanamayıp, şüphelendiğimi ve test aldığımı söylemiştim,
başımın etini yedi yapta yap, yapta yap diyeee delikafadulden
10 dk sonra mecbur yapmıştım bende :1ninca:

yok tatlım yaaa hatta sabah kasıklarımda ağrıyla uyandım aha dedim gelioo :1shok:
ama yok yok yok. ya hamile değilsem de gecikmesin daha yaa hem umutlanıyorum hem günlerim şaşıyo mafoldumben

canımm inş. sende hamişşindirr bak bende umutlandım ilk 2gün insan konduramıyo yok gelir diye diye bekliyo ama 3.gün gelince emin ol dayanamıcaksın bende öle olduu cok beklmekte faydasız stres yapıyo insannn..bilinçli annecik hadi bakalım hayırlısı....inş. sende bize katılırsın bu topikteki herkes hamişşş kalırr...:CüvCüv::CüvCüv:

tatlım sağol iyi dileklerin için ama değilim galiba çünkü az önce geldi biraz kahverengilik gibi. adet oldum sanırım. zaten çok ağrımda vardı bu sabah tansiyonum falan düştü gelcek diye düşünmüştüm bende.
üzüldüm ama, fazla sallamıyo gibi görünsem de buruldum sanki :sinifsinif: eşimde sormuştu bu sabah hala gelmedimi diye o da heveslenmişti. oldum diyince beni teselli etmeye çalıştı o da yazık anladı üzüldüğümü
hale bakın yaa daha planını yapmamışken bu kadar heveslenip sonundada üzülüosak bide çalışmalara başlayınca nolcak bilmiyorum off poff benneyaptımki

tatlişkom ortada birşey yokken böyleysek biz şimdiden, yandıkkk -tatlicadiarzu- :çok üzgünüm:
Allah aratmasın inş.. :sinifsinif:

ayy kızlar ben bu topici bulduğuma çok sevindim çünkü bende bu yaz hamile kalmayı planlıyorum Allah izin verirse pazartesi günü doktora gidicem ilk defa kadın doğum doktoruna muayene olucam folik asit fln kullanmaya başlıyacam çok işim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…