kızlar doktorumla konuştum şimdi
kızamık bağışıklığım varmış daha önce geçirmişim
ama kan sayım düşük çıkmış
bu cuma gittiğimde demir hapı yazacak
valla süpersin chablisss herşey var burda
öyle cnm haklısın a.scanım o zaman başka doktora gidicen inatla yapmıyorlarsa
doktordan bol ne var zemuszemus
şimdi bakıyım bende iyi hatırlattın opuyorumnanaktan
işte benim istediğim de sadece bunlardı :1closedeyes:ben martta gittim jinekoloğa. bebek planlıyorum dedim. ben hiç birşey söylemeden kan testi istedi ve kanımda tüm gerekli bağışıklıklara baktı. jinekolojik muayene de yaptı.smear da aldı. tahliller sonucu herşey normal çocuk sahibi olabilirsiniz dedi. folik asit verdi. 12.-16 günler ilişkiye girin dedi. şubatta da doğum kontrol hapını bıraktım. o zamandan beri folik asit kullanıyorum. ama fiili çalışmalar bu ay başlıycaz. öğretmen olduğum için mart ayında doğum yapmak istiyorum. öyle olursa eylül ayına kadar bebeğime kendim bakabileceğimm. hem de hamileliğin riskli ilk ayları bu yaz tatiline gelecek yani yine evdeyim. inşallah herkes istediği zamanda uğraşmadan hamile kalabilir.
aminn hoşgeldin pamukk buyrunnnnnnnnnBende varım arkadaşlar hamile kalmayı isteyen ama kısmet bakalım. Allah herkesin gönlüne göre versin.
hiç bişey değil ya CADIARZUtabi özel bir hastaneye gittim. tüm hepsine sadece 22 lira ödedim. artık bir çok hastane zaten anlaşmalı oluyor. gerçi bu nedenle de devlet hastanesi gibi tıklım tıklım oluyorlar. eğer hamile kalırsam aynı hastaneye devame der miyim bilmiyorum. bir de o dert var. uygun bir doktor ve hastane bulma derdi. neyse ilk aşamayı atlatalım. bulunur elbette bir yer.
bilgiler için teşekkürler cnm a.s.tatlım inşallah işinize yarar. ben hepsini okudum sonra en gerekli şeylerin yazdığını görünce hemen kızlarla paylaşıyım dedim opuyorumnanaktan
sinirimi size de fazlasıyla yansıttım değil mi :roflol:dimplehawk arkadaşım sakin ol. en iyisi başka bi doktora git sen
sinirimi size de fazlasıyla yansıttım değil mi :roflol:
çokk kızdırdılar beni napayım, konuştukça gaza geliyorum böyle, kendileri istemedi ok. de
ama istediğim halde yapılmaması beni sinir etti Çok üzgünüm çoook
öyle yapıcam, umarım bu sefer tutturum :1closedeyes:
kızlar testi sabah yaptım iki tane test almıştım ikisini de yaptım ikisinde de tek çizgi var sonuçta toplamda iki çizgi (şaka gülerim ağlanacak halime) neyyyseeee bilemiyorum belki test için daha erkendir eczacı 1 hafta ya da 10 gün geçmesi lazım demişti zaten benim 7sinde göründü programda yanii herşeyin hayırlısııı