Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

kızlar doktorumla konuştum şimdi
kızamık bağışıklığım varmış daha önce geçirmişim
ama kan sayım düşük çıkmış
bu cuma gittiğimde demir hapı yazacak

ay stella sevindim senin adına valla kan değerini yükseltmek daha kolay en azından aşı olmıcaksınalkisalkisalkis

valla süpersin chablisss herşey var burda

tatlım inşallah işinize yarar. ben hepsini okudum sonra en gerekli şeylerin yazdığını görünce hemen kızlarla paylaşıyım dedim opuyorumnanaktan

canım o zaman başka doktora gidicen inatla yapmıyorlarsa
doktordan bol ne var zemuszemus
şimdi bakıyım bende iyi hatırlattın opuyorumnanaktan
öyle cnm haklısın a.s
işte benim istediğim de sadece bunlardı :1closedeyes:
inş. arkadaşım opuyorumnanaktan
Bende varım arkadaşlar hamile kalmayı isteyen ama kısmet bakalım. Allah herkesin gönlüne göre versin.
aminn hoşgeldin pamukk buyrunnnnnnnnn
hiç bişey değil ya CADIARZU
bende bi araştırayım
tatlım inşallah işinize yarar. ben hepsini okudum sonra en gerekli şeylerin yazdığını görünce hemen kızlarla paylaşıyım dedim opuyorumnanaktan
bilgiler için teşekkürler cnm a.s.
bak yine kızamıkçıktan bahsedilmiş, dediğn gibi sıkıntımdan kızamıkçık olcam ben burda ya delikafadulden

dimplehawk arkadaşım sakin ol. en iyisi başka bi doktora git sen
sinirimi size de fazlasıyla yansıttım değil mi :roflol:
çokk kızdırdılar beni napayım, konuştukça gaza geliyorum böyle, kendileri istemedi ok. de
ama istediğim halde yapılmaması beni sinir etti Çok üzgünüm çoook

öyle yapıcam, umarım bu sefer tutturum :1closedeyes:

bende varım bu sene temmuzda falan düşünüyoruz folik asit kullanmaya başladım kızlar siz hamile kalmadan önce doktora gittinizmi

inş cnm bu sefer tutturursun.bence tavsiye üzerine git denilen bi doktora git .eetrafındakilere sor muutlaka birini önereceklerdir .ben izmirin yabanısıyım ve ilk geldiğimde şifa hastanesine gitmiştim kadın ilgilenmedi benle kaayı yemiştim resmen.ama bi arkadaş tavsiye etti ve çok memnunum dilerim snde bulursun iyi bi doktor

2 kere düşük yaşadım bir neden bulunamadı şimdi bu ay deneyip temmuzda hamile kalmayı düşünüyorum şimdiden folik asit ve demir ilacı kullanıyorum doktor tavsiyesiyle tabii.bakalım..

aslinda ben baslamistim kullanmaya ama unutuyorum su aralar hic almiyorum,,,,,hamile kalmayi cabuklastirirmiki ayyyy bilmiyorum yaaaaa,,,,,,,artik iyice takar oldum,,,,esimde böyle yapma diyor ama elimde de´gil

kızlar testi sabah yaptım iki tane test almıştım ikisini de yaptım ikisinde de tek çizgi var sonuçta toplamda iki çizgi (şaka gülerim ağlanacak halime) neyyyseeee bilemiyorum belki test için daha erkendir eczacı 1 hafta ya da 10 gün geçmesi lazım demişti zaten benim 7sinde göründü programda yanii herşeyin hayırlısııı

hımm hayırlısı olsun
biraz daha bekle bakalım, sonuç ne olacak CADIARZU

evet cnm en iyisi beklemek allahın izniyle herşeyin hayırlısıyla olmasını diliyorum hep

canım daha erken olabilir. bikaç gün bekle hala gelmezse tekrar yap. o da negatif çıkarsa birde kan testi yaptır hatta. geç döllenme falan olunca idrar testinde çıkmazmış hemen.
benimki de gelmedi hala ama kararlıyım cuma yada cumartesinden önce yapmıcam lmaz:

bende ööyle düşünüyorum artık cablissscim cnm ama hala midem bulanıyo ve hala gelmedi kırmızılaaar

gelmedikçe de insan umutlanıyo işte bende düşünmiyim nasılsa gelir kırmızılar diyorum ama her saat geçtikçe içimde bir sevinç oluyo.
hamile değilsek de gelsin bari bir an önce yaa :umursamaz:

evet sen demiştin ya biz yapmasak bile vücut kendi kendine de stres yapıo senin dediğin gibi belki de stresten gecikio ama muallakta kalmak da köüymüş cnm ya

evet hele ki gecikip de test yapıp negatif çıkması seninki gibi daha zor. bende mümkün olduğunca geç yapcam o yüzden hatta hala kendimi telkin ediyorum gelcek zaten karnım da ağrıyo falan diye kaydirigubbakcemile3 maşallah pek bi psikolog gördüm kendimi terapi yapıorum kendi kendime :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…