selam kizlarrr,,,
ne oluyor yaaa... kimsecikler yok bu saate kadar... hade hafta sonu ok... eeeyy ahaliii uyuyormusunuz...
a.s. canım nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kizlarrr,,,
ne oluyor yaaa... kimsecikler yok bu saate kadar... hade hafta sonu ok... eeeyy ahaliii uyuyormusunuz...
canım iyiyim çok şükür sen nasılsınn topic gerçektende baya sessiz kalmış herkes stres yapılıyor diye girmiyor galibakaydirigubbakcemile3ohhh beee girenler olmus topik e...
gitmeyin kizlarrrr... topigin bekcisi olmusum...
Rivercim sen nasilsin???
Isim nereye kayboldunnn?
Günaydın arkadaşlar hamileyiimm ,:CüvCüv:
Dün çok güzel bir sürpriz yaşadık ve hamile olduğumu öğrendim,Sizlerle hemen paylaşmak istedim.
Geçen hafta röntgen çektirdiğim için haberi alınca aslında moralim çok bozulmuştu ama doktorum telefonda bana risk olmadığını söyledi. mirmirmirmirBilmiyorum yine de çok korkuyorum. Pazartesi günü belli olacak.
Umarım ayağımı sürtmüşümdür dileyen herkesten sırayla güzel haberler alırız. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallaah.alkisalkisalkis
inş. canım bakalım ben geçen ay 7sinde hastalanmıştım gelcekmi kırmızılar diye bekliyorum şimdi pek umudum yok ama kısmet:sinifsinif:Rivercım çok teşekkür ederim amin inşalllaahopuyorumnanaktan
darısı tüm isteyenlerin başına
inşallah yakında herkesten bu güzel haberi alırızkaydirigubbakcemile3
sağol canım hepimizin inşallahh:1hug:kandİlİnİz mÜbarek olsun arkadaŞlar .. İnŞallah allahım dularımızı kabul etsİn...
Rivercım hiç karamsar olma.
ben daha önce ağustos sonu istiyorum demiştim mesajlarımda.
sonra eylüle kalır diye umutsuzlandım. planıda eylül sonu diye yaptık. adetim 4 temmuzdu. bu arada olmuş yani ertelemişken sürpriz yaptı bize resmen.
dediğin gibi kısmet ama umutsuzluğa kapılma, demek ki kendisi için doğru zaman neyse o zamanda merhaba diyor :)
Günaydın arkadaşlar hamileyiimm ,:CüvCüv:
Dün çok güzel bir sürpriz yaşadık ve hamile olduğumu öğrendim,Sizlerle hemen paylaşmak istedim.
Geçen hafta röntgen çektirdiğim için haberi alınca aslında moralim çok bozulmuştu ama doktorum telefonda bana risk olmadığını söyledi. mirmirmirmirBilmiyorum yine de çok korkuyorum. Pazartesi günü belli olacak.
Umarım ayağımı sürtmüşümdür dileyen herkesten sırayla güzel haberler alırız. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallaah.alkisalkisalkis