Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

Ben hastalanıyorum galiba kızlar kan gelmeye başladı kahverengi kahverengi inşallah ağrım olmazz:sinifsinif:

selam kızlar hayırlı kandiller...hamişlerimize çok sevindim...rabbim kucaklarınıza almayı nasib etsin..

hayırlı kandiller arkadaşlar hamişarkadaşım seni tebrik ediyorum analı babalı büyütün inşallah
rivercim dediğin gibi stres olmasın diye olabilir

xtubisx, isim güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

river ben hep regl olacakmışım gibi ağrı hissettim. olma zamanından öncede kırmızımsı bi leke geldi. ama ben regl başlayacak sandım. o yüzden stres yapma belki de regl belirtisi değildir yerimseniben

ya evet belirtiler genelde aynı oluyomuş sen ne zaman öğrendin yani adetin gününde mi

ya evet belirtiler genelde aynı oluyomuş sen ne zaman öğrendin yani adetin gününde mi

benim 1 ağustosta adet olmam gerekiyordu. 29-30 temmuz gibi kırmızımsı kan gibi bişey geldi
ve bu arada belim nerdeyse 1 aydır ağırıyordu. bu yüzden salak dr (ortopedist) yüzünden röntgen çektirdim:KK43: boşu boşuna.uuff
adetten 4 gün geçince dün fortel test aldım pozitif dayanamadım gece o saatte kan testi yaptırdım pozitif.
hele şu 3-4 günkü ağrı sanki adet olcakmışım gibiydi.
bende tsh yüksek ondan gecikti sanıyorum.

xtubisx, isim güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.

river ben hep regl olacakmışım gibi ağrı hissettim. olma zamanından öncede kırmızımsı bi leke geldi. ama ben regl başlayacak sandım. o yüzden stres yapma belki de regl belirtisi değildir yerimseniben
yok canım yok geldi malesef regl oldum bu ayda kaldı kısmetimiz nezamnsa ozaman artık:çok üzgünüm:

merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrr
ben geldim tatilim bittiii

nasılsınızz iyi misiniz.. var mı yeni gelişmeler inş.

agresif arkadaşım tebrik ederimm.. hayırlı uğurlu olsunn

chablisim gelmedi hala sanırım ?

iyiyiz canım sağol hoşgeldin iyi geçmiştir inş.tatilin bi gelişme var ben gene hastalandım:çok üzgünüm: hamilelik nasıl gidiyor bakalım :1hug:

iyiyim bahcem... sen nasilsin??

dimplecim yook, bernacim yoookk, Kahorihama.. isim... nerdesiniz kizlar yaaaa...hadi chabliss izinde...
dimplecim sen nasilsin??? hamislik nasil gidiyor... merak ettim de...

buralar cekilmiyor siz olmadan yaaaa

ah canım hatırlamışsın bizi allah razı olsun gündüz işimi bıraktım sadece haftada 3 gün nöbete gidiyorum evde çok fırsatım yok pc için sen nasılsın balım opuyorumnanaktan

Günaydın arkadaşlar hamileyiimm ,:CüvCüv:
Dün çok güzel bir sürpriz yaşadık ve hamile olduğumu öğrendim,Sizlerle hemen paylaşmak istedim.
Geçen hafta röntgen çektirdiğim için haberi alınca aslında moralim çok bozulmuştu ama doktorum telefonda bana risk olmadığını söyledi. mirmirmirmirBilmiyorum yine de çok korkuyorum. Pazartesi günü belli olacak.
Umarım ayağımı sürtmüşümdür dileyen herkesten sırayla güzel haberler alırız. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallaah.alkisalkisalkis

gözün aydın balım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok tebrik ederimm a.s.

gamzecim hoşgeldin nasılsın bebiş nasıl bizler bıraktığın gibiyizzz

selam kizlarr...

valla bi gün giremedim hareketlenmis bura yaaa...
öncelikle Berat Kandiliniz mübarek olsun...
Dilerim ki Rabbim bu güzel Kandilin yüzü suyu hürmetine hem bizim dualarimizi kabul etsin hemde hamislerimize de saglikla kucaga almayi nasip etsin...

Bu arada hepimizin kandili mübarek olsun Rabb'im herkese gönlündeki duasını versin :Saruboceq:

Amin canim.

Günaydın arkadaşlar hamileyiimm ,:CüvCüv:
Dün çok güzel bir sürpriz yaşadık ve hamile olduğumu öğrendim,Sizlerle hemen paylaşmak istedim.
Geçen hafta röntgen çektirdiğim için haberi alınca aslında moralim çok bozulmuştu ama doktorum telefonda bana risk olmadığını söyledi. mirmirmirmirBilmiyorum yine de çok korkuyorum. Pazartesi günü belli olacak.
Umarım ayağımı sürtmüşümdür dileyen herkesten sırayla güzel haberler alırız. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallaah.alkisalkisalkis

Tebrikler caniiimm... saglikla kucaginada alirsin insallah...

yok canım yok geldi malesef regl oldum bu ayda kaldı kısmetimiz nezamnsa ozaman artık:çok üzgünüm:

Üzülme canim.... :teselli: Hayirli ne zaman sa o zaman gelsin canim... Ve insallah yakinda olur o zaman :Saruboceq:

ah canım hatırlamışsın bizi allah razı olsun gündüz işimi bıraktım sadece haftada 3 gün nöbete gidiyorum evde çok fırsatım yok pc için sen nasılsın balım opuyorumnanaktan

canim benim bende iyiyim sükür...

yarin görüsürüzzz kizlarr.... :teytey:

ıyı geceler kızlarr benıde aranıza alırsanız sevınırım...öncelıkle hepınızın kandılı mubarek olsun..

sımdı gelıyım sorularıma kızlar bende hamıle kalmayı dusunuyorum yanı esım ,esımın aılesı ve benım aılem cok ıstıyo galıba artık bende ıstemeye basladım evlenelı 1.5 yıl oldu ama benım hamılelık korkum var ya cok kotu gecerse falan dıe.....

bıde hamıle kalmadan neler yapmam gerekıo benı bılgılendırırmısınız acaba

günaydın kıslar
hoşgeldin cıncık
bence korkmalısın yani eğer başımıza bir kötülük gelecekse yani eğer kaderde üzülmek varsa başka bi türlü üzülmeyeceğimiz ne belli o yüzden her zaman aklına güzel şeyler getir ki hayatın hep güzelliklerle dolu olsun
aslında arkadaşlar doktora gitmenin gerektiğini söyleycekelr sana haklı olarak ama ben ilk önce kendi kendine sadece korunmayı bıraktım inşallah bebiş gelir de doktora giderim diye düşündüm eğer gelmezse de gitmek gerekir tabi ama en doğrusu boşa da zaman geçirmek istemiyosan önce doktora gidiyo herkes dediğim gibi ben daha hiç gitmedim inşallah en yakın zamanda gelir bebişlerimiz de bizi çok bekletmezler 8günüm kaldı adetime merakla beklemekteyim

Günaydın kızlar opuyorumnanaktan
ıyı geceler kızlarr benıde aranıza alırsanız sevınırım...öncelıkle hepınızın kandılı mubarek olsun..

sımdı gelıyım sorularıma kızlar bende hamıle kalmayı dusunuyorum yanı esım ,esımın aılesı ve benım aılem cok ıstıyo galıba artık bende ıstemeye basladım evlenelı 1.5 yıl oldu ama benım hamılelık korkum var ya cok kotu gecerse falan dıe.....

bıde hamıle kalmadan neler yapmam gerekıo benı bılgılendırırmısınız acaba
merhaba tatlım hoşgeldina.s.
aynı korkuları bende yaşamıştım nasıl geçer öyle böyle derken tek çözüm Allaha tevekkül nasıl varsa kaderimizde öyle yaşanır benim birde bünyem çok zayıf kaldırabilrmiyim acaba diye düşünürken anne olmak duygusu daha ağır basıyor herşeye rağmen bu zamana kadar boşuna beklemişim diyorum şimdide şimdiki aklım olsa 5-6 ay sonra çalışmalara başlardım he diyince olmuyor işte şimdide :sinifsinif:Allah hpimize hakkımızda hayırlısını versin :1hug:

Merhaba kızlar...
2 senedir evliyım. bende bu gunlerde bebek düşünmeye başladım... bakalım bu ay deneyeceğiz Allah nasip edecekmı? Herşeyın hayırlısı....
doktoro gıttım smear yaptırdım... herşey normalmiş...folık asıde başladım başkada bır hazırlık yok..sanırım bu kadarı yeterlı...
Ama son 2 haftadır şöle bır sorunum çıktı..ilişkide çok fazla yanma duymaya başladım bıttıkten sonrada bu yanma devam edıyor mantar olabılırmı acaba?doktoroda gıtmek ıstemıyorum.... Ahhh

X