Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya evet belirtiler genelde aynı oluyomuş sen ne zaman öğrendin yani adetin gününde mi
yok canım yok geldi malesef regl oldum bu ayda kaldı kısmetimiz nezamnsa ozaman artık:çok üzgünüm:xtubisx, isim güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
river ben hep regl olacakmışım gibi ağrı hissettim. olma zamanından öncede kırmızımsı bi leke geldi. ama ben regl başlayacak sandım. o yüzden stres yapma belki de regl belirtisi değildir yerimseniben
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrr
ben geldim tatilim bittiii
nasılsınızz iyi misiniz.. var mı yeni gelişmeler inş.
agresif arkadaşım tebrik ederimm.. hayırlı uğurlu olsunn
chablisim gelmedi hala sanırım ?
iyiyim bahcem... sen nasilsin??
dimplecim yook, bernacim yoookk, Kahorihama.. isim... nerdesiniz kizlar yaaaa...hadi chabliss izinde...
dimplecim sen nasilsin??? hamislik nasil gidiyor... merak ettim de...
buralar cekilmiyor siz olmadan yaaaa
Günaydın arkadaşlar hamileyiimm ,:CüvCüv:
Dün çok güzel bir sürpriz yaşadık ve hamile olduğumu öğrendim,Sizlerle hemen paylaşmak istedim.
Geçen hafta röntgen çektirdiğim için haberi alınca aslında moralim çok bozulmuştu ama doktorum telefonda bana risk olmadığını söyledi. mirmirmirmirBilmiyorum yine de çok korkuyorum. Pazartesi günü belli olacak.
Umarım ayağımı sürtmüşümdür dileyen herkesten sırayla güzel haberler alırız. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallaah.alkisalkisalkis
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrr
ben geldim tatilim bittiii
nasılsınızz iyi misiniz.. var mı yeni gelişmeler inş.
agresif arkadaşım tebrik ederimm.. hayırlı uğurlu olsunn
chablisim gelmedi hala sanırım ?
Bu arada hepimizin kandili mübarek olsun Rabb'im herkese gönlündeki duasını versin :Saruboceq:
Günaydın arkadaşlar hamileyiimm ,:CüvCüv:
Dün çok güzel bir sürpriz yaşadık ve hamile olduğumu öğrendim,Sizlerle hemen paylaşmak istedim.
Geçen hafta röntgen çektirdiğim için haberi alınca aslında moralim çok bozulmuştu ama doktorum telefonda bana risk olmadığını söyledi. mirmirmirmirBilmiyorum yine de çok korkuyorum. Pazartesi günü belli olacak.
Umarım ayağımı sürtmüşümdür dileyen herkesten sırayla güzel haberler alırız. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallaah.alkisalkisalkis
yok canım yok geldi malesef regl oldum bu ayda kaldı kısmetimiz nezamnsa ozaman artık:çok üzgünüm:
ah canım hatırlamışsın bizi allah razı olsun gündüz işimi bıraktım sadece haftada 3 gün nöbete gidiyorum evde çok fırsatım yok pc için sen nasılsın balım opuyorumnanaktan
merhaba tatlım hoşgeldina.s.ıyı geceler kızlarr benıde aranıza alırsanız sevınırım...öncelıkle hepınızın kandılı mubarek olsun..
sımdı gelıyım sorularıma kızlar bende hamıle kalmayı dusunuyorum yanı esım ,esımın aılesı ve benım aılem cok ıstıyo galıba artık bende ıstemeye basladım evlenelı 1.5 yıl oldu ama benım hamılelık korkum var ya cok kotu gecerse falan dıe.....
bıde hamıle kalmadan neler yapmam gerekıo benı bılgılendırırmısınız acaba