Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

iyiyim rivercim bekleme aşamasındayım ben 8 günüm kaldı meraktayım
moralini yüksek tut canım stres yapma inş. hamişsindir hastalansan bile canını sıkma:1hug:
Merhaba kızlar...
2 senedir evliyım. bende bu gunlerde bebek düşünmeye başladım... bakalım bu ay deneyeceğiz Allah nasip edecekmı? Herşeyın hayırlısı....
doktoro gıttım smear yaptırdım... herşey normalmiş...folık asıde başladım başkada bır hazırlık yok..sanırım bu kadarı yeterlı...
Ama son 2 haftadır şöle bır sorunum çıktı..ilişkide çok fazla yanma duymaya başladım bıttıkten sonrada bu yanma devam edıyor mantar olabılırmı acaba?doktoroda gıtmek ıstemıyorum.... Ahhh
mrb canım h.g a.s.
aynı sorun ablamdada var ilk önce gitti doktora mantar dediler ilaç verdiler geçti neyse dediler smear da yaptır yaptırdı ablamda hala ilişki esnasında yanma oluyomuş ama doktor ısrarla mantar yok diyo smear da temiz çıktı çok şükür ama anlayamadık bizde bişey :bbo:

selam kizlar... nasilsiniz bakimmm???

isim cim sende heycanla bekliyorsun... insallah bebisin senledir... :Saruboceq:

bende en gec 12 sine kadar bekliyorum... ama pek ümidim yok... :çok üzgünüm:

ıyı geceler kızlarr benıde aranıza alırsanız sevınırım...öncelıkle hepınızın kandılı mubarek olsun..

sımdı gelıyım sorularıma kızlar bende hamıle kalmayı dusunuyorum yanı esım ,esımın aılesı ve benım aılem cok ıstıyo galıba artık bende ıstemeye basladım evlenelı 1.5 yıl oldu ama benım hamılelık korkum var ya cok kotu gecerse falan dıe.....

bıde hamıle kalmadan neler yapmam gerekıo benı bılgılendırırmısınız acaba

h.g. canim... bence hamilelik konusunda korkma. cünkü basina ne gelecek bilmiyorsun. Cok iyi gecen hamileliklerde var. Hepsi kötü gecmiyorki. Ahh ah benim ilk hamileligim cok süper gecmisti. Hic bir sorun yoktu. Hic agrim falan da yoktu. Azicik 3 aylikken biraz bulanti ve kusma oldu. bu kadar… benim dogum um bile kolaydi gecti. Agri oldu tabii ki dogumda ama.. olacak artik o kadar. Dogum bu sonucta. Ama inan bebisini insan kucagina aldigi an… herseyi unutuyor. Gercekten bütün sancilarin geciyor.

Riverin dedigi gibi Allaha tevekkül et.. ve herzamen en iyisini düsün...

Merhaba kızlar...
2 senedir evliyım. bende bu gunlerde bebek düşünmeye başladım... bakalım bu ay deneyeceğiz Allah nasip edecekmı? Herşeyın hayırlısı....
doktoro gıttım smear yaptırdım... herşey normalmiş...folık asıde başladım başkada bır hazırlık yok..sanırım bu kadarı yeterlı...
Ama son 2 haftadır şöle bır sorunum çıktı..ilişkide çok fazla yanma duymaya başladım bıttıkten sonrada bu yanma devam edıyor mantar olabılırmı acaba?doktoroda gıtmek ıstemıyorum.... Ahhh

sende h.g. canim...

inşallah dilaracım desene beraber beklicezz bebişler bizimledir inşllah

bende zannetmiyorum yaa…

bu gecen ay cok hastalalik gecirdigimden dolayi hep cok antibiyotik icmek zorunda kaldim. Gerci sanki akintimdan yumurtlama zamanimi anlamistim ama… bakalim… hayirlisi yaaa
ben kendimi ümitlendirip sikinti yapmak istemiyorum

selam kahorihama... sükür senden ne haber???
senin günün ne zaman di kii???

sağol canım bende iyiym.Canım bende hangi gün olacağı konsunda kararsızım.d.k.hını bırakınca günlerim şaştı bi 40 günde oldum bir 30.Şİmdi eğer 30 gün ise pzar olmam gerekiyor.Yok 40 gün ise18inde falan tabi inşallah olaam canım

iyiyiz canım tşk.sen nasılsınn

Sağol canım bende iyim.Sizleri merak ettim.Sizin günleriniz ne zamn.İnşallah olmayız adet.

sağol canım bende iyiym.Canım bende hangi gün olacağı konsunda kararsızım.d.k.hını bırakınca günlerim şaştı bi 40 günde oldum bir 30.Şİmdi eğer 30 gün ise pzar olmam gerekiyor.Yok 40 gün ise18inde falan tabi inşallah olaam canım
Sağol canım bende iyim.Sizleri merak ettim.Sizin günleriniz ne zamn.İnşallah olmayız adet.

inşallah olmazsın canım ben dün hastalandım bu arada ben hiç doğum kontrol hapı kullanmadım o yüzden adetimde çok aşırı gün geçme yada erken gelme olmuyor çok şükür

inşallah olmazsın canım ben dün hastalandım bu arada ben hiç doğum kontrol hapı kullanmadım o yüzden adetimde çok aşırı gün geçme yada erken gelme olmuyor çok şükür

Aslında hapı bıraklı çok oldu ama stres yapıyorum işte.2 hafta sonra eş durumu atamalrı var.İnşallah eşimn yanına gelirim.

Aslında hapı bıraklı çok oldu ama stres yapıyorum işte.2 hafta sonra eş durumu atamalrı var.İnşallah eşimn yanına gelirim.
stres zaten en çok tetikleyen işte bi yenebilsek şu stresiii :nazar: siz eğitimcilerin birde o derdi var canım Allah yardımcınız olsun :teselli:

Insallah olmayiz bir daha... bende 12 sinde bekliyorum... biraz daha erken de gelebilir... bakalim. Hayirlisi insallah...

siz ne zamanda bir görüsebiliyorsunuz ve ne zamandan beri böyle ayrisiniz???

canım benim çok sağol.Bakalım size nasıl haberler verceğim

Insallah cok güzel haberler olur bunlar... :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bende zannetmiyorum yaa…

bu gecen ay cok hastalalik gecirdigimden dolayi hep cok antibiyotik icmek zorunda kaldim. Gerci sanki akintimdan yumurtlama zamanimi anlamistim ama… bakalim… hayirlisi yaaa
ben kendimi ümitlendirip sikinti yapmak istemiyorum
inşallahbebişler çok bekletmez bizi

inşallah 9 ay daha görmeyiz de bebişler bizledir kıssssss

siz ne zamanda bir görüsebiliyorsunuz ve ne zamandan beri böyle ayrisiniz???

Canım geçen eylülden temmuzza kadar ayrıydık.Ancak 1 ayda yada 1 buçuk ayda 1 görüştük.Ağustosun 18inde tayin isteyeceğim hayırlısı bakalım.

inşallahbebişler çok bekletmez bizi

inşallah 9 ay daha görmeyiz de bebişler bizledir kıssssss

amin canım amin inşallah.

X