Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

bu yaz hamile kalmayı düşünenlerdendim ve oldu mutlu haberimi bugün aldım darısı size cacağızlarım geçmiş sayfalardaki yazılarıma baktımda unutmayın kızlar umutsuzluk yok durmak yok yola devamm..

tebrikler caniim... allah saglikla kucagina almayi nasip eder insallah

merhaba ben aranıza yeni katıldımmmm.bende 2 yıldır evliyim bir düşüğüm oldu ve 1,5 senedir çocuk istiyorum bende bu yaz hamile olmak istiyorum

hosgeldin canim... üzme kendini... gecmis olsun canim düsügün icin... ama umudunu yitirme...

günaydın hanımlaarr

Selam Kizlar

naberlerrr??

valla bizde seni özlemistik tatlim... nasilsin???
iyiyim canım sğol sen nasılsın sıkıntılar yakanı bırakmamış seninde daha iyisindir inşallah şimdi :1hug:

yeşşocum hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inş. bebeğini bizede nasip olur inşallahh :Saruboceq:

Şeniz
bu yaz hamile kalmayı düşünenlerdendim ve oldu mutlu haberimi bugün aldım darısı size cacağızlarım geçmiş sayfalardaki yazılarıma baktımda unutmayın kızlar umutsuzluk yok durmak yok yola devamm..
hayırlı olsun allah anal babalı büyütsün darısı biz istyenlerin başına

merhaba ben aranıza yeni katıldımmmm.bende 2 yıldır evliyim bir düşüğüm oldu ve 1,5 senedir çocuk istiyorum bende bu yaz hamile olmak istiyorum
inşallah hepimiz de bir a evvel kavuşuruz bebişlerimize
Selam Kizlar

naberlerrr??
canim benim önceki sayfalardada yazdigim gibi... hastaliklar pesimi irakmadi bu ay... cok ta antobiyiotik kullanmak zorunda kaldim düne kadar...
komik olan gecen hafta diye hesapliyordum ben yumurtlama dönemimi... kaydirigubbakcemile3 ama dün bi akinti ardi bende... bunun üzerine test ettim ve testte ikinci cizgi vardi.. yani yumurtlama zamanim bugün... dün valla ikinci cizgiyi gördükten sonra... kocisi yakaldim ama... bakalim :kedi:
Hayirlisi insallah opuyorumnanaktan

inşallah canım sen kocişi iyice yakaladın ya bugün bi daha yakala
yumşlarda bebişi yakalasııın bugün çok yormamaya çalış kendini hadi sen de sevindir bizi hepimiz de birbirimizi sevindirelim işteee Şeniz

yeşşocum tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah bize de nasip etisn.
gülüşcüm hoşgeldin aramızaa
dilaracım kısmettir belki bak tutcağı vardır ondan geçe yumurtlama olmuşur inşallah tutarrr
ben de doktora gittim bugün. baya geç yumurtlamışsın dedi. cuma günü tekrar kanda gebelik testi istedi garanti olması için. negatif oılursa söktürücü ile adeti getirces. bir de 2. veya 3 . günü hormonları istedi . malum pko'nun birden kendini göstermesinde hormon değerlerinden birinin değişmesi olabilir sebep dedi.
vee bir de klomen verdiii geliştirelim erkenden yumurtaları dedi. ama acaip içimi rahatlattı doktor bende de pko var ne varki bunda dedi hatta kaydirigubbakcemile3
adaçayı soğan suyu bal çörekotu tarçın vs şimdilik dursun biraz kenarda doktor kontrolünde gidelim biraz diye karar verdim. bu işe yaramazsa soğal yollara gideriz dedim. işte durum böle bendede

yeşşocum tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah bize de nasip etisn.
gülüşcüm hoşgeldin aramızaa
dilaracım kısmettir belki bak tutcağı vardır ondan geçe yumurtlama olmuşur inşallah tutarrr
ben de doktora gittim bugün. baya geç yumurtlamışsın dedi. cuma günü tekrar kanda gebelik testi istedi garanti olması için. negatif oılursa söktürücü ile adeti getirces. bir de 2. veya 3 . günü hormonları istedi . malum pko'nun birden kendini göstermesinde hormon değerlerinden birinin değişmesi olabilir sebep dedi.
vee bir de klomen verdiii geliştirelim erkenden yumurtaları dedi. ama acaip içimi rahatlattı doktor bende de pko var ne varki bunda dedi hatta kaydirigubbakcemile3
adaçayı soğan suyu bal çörekotu tarçın vs şimdilik dursun biraz kenarda doktor kontrolünde gidelim biraz diye karar verdim. bu işe yaramazsa soğal yollara gideriz dedim. işte durum böle bendede

Hayirlisi canim yaaa... iyiki bak doktora gitmissin... insallah cuma günü güzel bir haber verirsin zemuszemus
ne kadar iyi bir doktormus bu... sana güzelce bak anlatmis herseyi. iste hormonlardan ileri gelebilecegini falan.
Insallah gerek kalmaz bu testlere :lepi:

Hayirlisi canim yaaa... iyiki bak doktora gitmissin... insallah cuma günü güzel bir haber verirsin zemuszemus
ne kadar iyi bir doktormus bu... sana güzelce bak anlatmis herseyi. iste hormonlardan ileri gelebilecegini falan.
Insallah gerek kalmaz bu testlere :lepi:

inşallah canım benim yaaa kısmette böylesi varmış demekki. biraz araştırdım klomen kullanımında %10 oranında çoğul gebelik ihtimali varmış.. birde ikiz olurmuşş şok olurum valla kaydirigubbakcemile3

chabliss cnm iyi bak rahatlamışsın doktora gitmekle hadi bakalım cumada git kan ver
belki hayırlı haberlerle dönersin bize bende hastalandım bugün ufaktan ufağa geliyo
kısmet önümüzdeki ay inş. hayırlısıyla

chabliss cnm iyi bak rahatlamışsın doktora gitmekle hadi bakalım cumada git kan ver
belki hayırlı haberlerle dönersin bize bende hastalandım bugün ufaktan ufağa geliyo
kısmet önümüzdeki ay inş. hayırlısıyla

sağol canım inşallah bir sürpriz olur olmasa da kısmet dicezz . yolun başındayız daha bazı şeylerin erken teşhisi herkese nasip olmuyor allahtan zaman kaybı olmadı.
sen de bozma moralini bir dahaki ay daha çok çalışırsınız kaydirigubbakcemile3

inşallah canım benim yaaa kısmette böylesi varmış demekki. biraz araştırdım klomen kullanımında %10 oranında çoğul gebelik ihtimali varmış.. birde ikiz olurmuşş şok olurum valla kaydirigubbakcemile3

Klomen i bende kullandim bundan 10 sene evvel kaydirigubbakcemile3 kizim olmadan önce. Bende de yumurta yeteri kadar gelismiyordu. Ilk kullandigim ayda hamile kalmistim. daha önce 8 ve ya 9 ay denememize ragmen.
Insallah sende hemen faydasini görürsün :Saruboceq: yada ggerek kalmadan bu cumaaaaaa......... zemuszemus

chablisss
islim
river
dilara

dualarım sizlerle benim sesimi duyan allah sizinde sesinizi en yakın zamanda duyar inşallah iyi dilekleriniz için teşekkürederim öpüyorum hepnizi..

günaydın kıslaryeşşocum güzel dileklerin için teşekkğr ederiz inşallah dualarımız kabul olcak

bernaaa bi arkım korunma ilacı bırakmış bu ay hemen hamiş olmuş beni aradı şimdi allahım bize de veeeerrr

Yaa bende bu ay korunmayı bırakmıştım.Hamileyim gözüyle bakıyodum dün adet oldum :KK43: bakalım daha ilk ayım, adetim bitince doktora gidicem

bernaaa bi arkım korunma ilacı bırakmış bu ay hemen hamiş olmuş beni aradı şimdi allahım bize de veeeerrr

cancazımmm hayırlı uğurlu olsun darısıda başımıza olsunn inşallah dün gece rüyamda bi kızım olduğunu gördüm yatağımın üstüne yatırıyorum görme ne tatlı çıplak ama sonra üzerine body giydiriyorum diorumki biz bişeyde almadık bebek için falan etkisindeyim hala

ay öyle olunca insan daha bi etkilenio dimi canım sanki gerçek gibi oluyo

kahorihama cım hoşgeldin nasılsııın

Hoşbulduk canım.Sağol iyiym sen nasılsın bakayım.Bu aralar neredeyse hiç girmiyorum.Daha doğrusu burda çok stres yapmaya başladım.Ha olacak ha olamayacak diye.Bende güzel haberler vermek için girmek istiyorum.Şu aralar çalışmalarada devam ediyoruz ama çok stresliyim.İnşallah ağustosta güzel haberler veririm.Sizlerde verirsiniz arkadaşlar

X