Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

kızlar bende yumurtlama zamanımı falan hesaplamadan bir kaç deneme yaptım ama olmadı bu ay yumurtlama günümüde hesaplayarak çalışıcam inş. olur: Saruboceq: insanın kendini sürekli hamilemiyim diye hissetmesi çok kötü bi duygu :gitme: güzel Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı güzel bebekler versin inş..

kızlar bende yumurtlama zamanımı falan hesaplamadan bir kaç deneme yaptım ama olmadı bu ay yumurtlama günümüde hesaplayarak çalışıcam inş. olur: Saruboceq: insanın kendini sürekli hamilemiyim diye hissetmesi çok kötü bi duygu :gitme: güzel Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı güzel bebekler versin inş..

Canım işte bu stresle hamile kalmak çok zor.Ben o yüzden girmiyorum gebeleik kısmına.Stresten hiç olmayacak yoksa.Hem doktorlar gün aşırı ilişki tavsiye ediyor.

Klomen i bende kullandim bundan 10 sene evvel kaydirigubbakcemile3 kizim olmadan önce. Bende de yumurta yeteri kadar gelismiyordu. Ilk kullandigim ayda hamile kalmistim. daha önce 8 ve ya 9 ay denememize ragmen.
Insallah sende hemen faydasini görürsün :Saruboceq: yada ggerek kalmadan bu cumaaaaaa......... zemuszemus
ayyy canım inşallah bu cumadan pek umutlu olmasam daa inşallah klomen bendede aynı etkiyi gösterir. bu arada bu sabah hastalandım sandım nasıl bir sancım oldu. hatta arabada dedimki eşime beyaz etek de giydim şimdi gelirse yandım. sonra bir tuvalete gittim tertemiz. ağrı az var şimdi anlamadım yaa
chablisss
islim
river
dilara

dualarım sizlerle benim sesimi duyan allah sizinde sesinizi en yakın zamanda duyar inşallah iyi dilekleriniz için teşekkürederim öpüyorum hepnizi..
canım allah razı olsun senden de biz de öpüyoruz seni
cancazımmm hayırlı uğurlu olsun darısıda başımıza olsunn inşallah dün gece rüyamda bi kızım olduğunu gördüm yatağımın üstüne yatırıyorum görme ne tatlı çıplak ama sonra üzerine body giydiriyorum diorumki biz bişeyde almadık bebek için falan etkisindeyim hala
hayırdır inşallah bernoşumm kız bebek görmek çok iyidir rüyada hayırlı haberlerdir
Meraba kızlaarrrrr nasılsıız ben geldiiimmmmmmm

Hoşbulduk canım.Sağol iyiym sen nasılsın bakayım.Bu aralar neredeyse hiç girmiyorum.Daha doğrusu burda çok stres yapmaya başladım.Ha olacak ha olamayacak diye.Bende güzel haberler vermek için girmek istiyorum.Şu aralar çalışmalarada devam ediyoruz ama çok stresliyim.İnşallah ağustosta güzel haberler veririm.Sizlerde verirsiniz arkadaşlar

hoşgeldin canım bende valla bir tek bu topice bakıyorum onun dışında makyaj saç bölümü falan takılıorum gebeliğe girmiyorum pek. çünkü kafam hep orda oluo o zaman

ayyy canım inşallah bu cumadan pek umutlu olmasam daa inşallah klomen bendede aynı etkiyi gösterir. bu arada bu sabah hastalandım sandım nasıl bir sancım oldu. hatta arabada dedimki eşime beyaz etek de giydim şimdi gelirse yandım. sonra bir tuvalete gittim tertemiz. ağrı az var şimdi anlamadım yaa

canım allah razı olsun senden de biz de öpüyoruz seni

hayırdır inşallah bernoşumm kız bebek görmek çok iyidir rüyada hayırlı haberlerdir

hoşgeldin canım bende valla bir tek bu topice bakıyorum onun dışında makyaj saç bölümü falan takılıorum gebeliğe girmiyorum pek. çünkü kafam hep orda oluo o zaman

chabliss'cigim seni merak ettim ve bu forumda buldum tatlim.. nedir son durumun???

chabliss'cigim seni merak ettim ve bu forumda buldum tatlim.. nedir son durumun???

canım yaklaşık 2,5 haftalık bir gecikme, 4 negatif idrar testi ve bir negatif kan testi var şu an elimde. dün doktora gittim pko olduğu için olmuştur dedi. yarın için tekrar kan testi istedi. negatif olması halinde söktürücü kullancam: sonra hormon tahlilleri yapılcak. ve 5. günü klomene başlıcam. erkenden geliştirelim dedi boşuna böle geç yumurtlamayı beklemeyelim bi daha dedi. ama takip falan yok sadece geliştirsin diye verdi . durumum bu canım sen ne alemdesin

kızlar benim işyerinde son günüm. çok şükür kurtuluyorum burdan. yarın akşam da eşimin memleketine gidiyoruz bir haftalığına. bir süre sizlerden ayrı kalıcam yarınki kan testimin sonucunu bir şekilde bildiririm size. dimple'cım dönmüş olursa onun aracılığıyla ulaştırırım. pek umudum olmasa da Allahın işi belli olmaz. bugün baya sancım oldu adet olcakmış gibi ama sadece bol miktarda akıntım var.
kk'dan araştırdım kan testinde negatif çıkıp bir hafta sonra tekrar yapıdığında değeri yükselen arkadaşlar varmış. kısmetse belki benim de durumum budur. yoksa da ilaç yolları görüncek.
hepinizi çok öpüyorum çok da seviyorum yokluğumda kendinize iyi bakın çalışmaları boşlamayın :kedi:

Selam kizlaarr,

cancazımmm hayırlı uğurlu olsun darısıda başımıza olsunn inşallah dün gece rüyamda bi kızım olduğunu gördüm yatağımın üstüne yatırıyorum görme ne tatlı çıplak ama sonra üzerine body giydiriyorum diorumki biz bişeyde almadık bebek için falan etkisindeyim hala

evet rüyada bebek görmek hayirli bir haber alacaksin demekmis. Insallah istedigin haber olur. Hayirdir diyelim hayir olsun....

Meraba kızlaarrrrr nasılsıız ben geldiiimmmmmmm

hosgeldin caniiimmm... nasilsin bakemmm???

kızlar benim işyerinde son günüm. çok şükür kurtuluyorum burdan. yarın akşam da eşimin memleketine gidiyoruz bir haftalığına. bir süre sizlerden ayrı kalıcam yarınki kan testimin sonucunu bir şekilde bildiririm size. dimple'cım dönmüş olursa onun aracılığıyla ulaştırırım. pek umudum olmasa da Allahın işi belli olmaz. bugün baya sancım oldu adet olcakmış gibi ama sadece bol miktarda akıntım var.
kk'dan araştırdım kan testinde negatif çıkıp bir hafta sonra tekrar yapıdığında değeri yükselen arkadaşlar varmış. kısmetse belki benim de durumum budur. yoksa da ilaç yolları görüncek.
hepinizi çok öpüyorum çok da seviyorum yokluğumda kendinize iyi bakın çalışmaları boşlamayın :kedi:

iyi tatiller canim kendine sende cok cici bak sositososito

Hayirli cumalarrrrrr... insallah bu güzel hayirli günün yüzü suyu hürmetine... bütün dualariniz kabul olur :Saruboceq:

kızlar ben malesef dün hastalandım
hayırlısı bakalım inş. önümüzdeki aya bakıcaz artık yerimseniben

selam kizlarrr,,,
ne oluyor yaaa... kimsecikler yok bu saate kadar... hade hafta sonu ok... eeeyy ahaliii uyuyormusunuz...

X