Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

Selam kizlarr,

kimse yokmus... hafta sonu girende olmamis pek... :sinifsinif:
Chablisss cimm seni cok merak ettim tatlim.... senden haber yok ama... neyse yarin görüsürüzzz

slm arkadaşlar ben yeni katıldım sizlere. 2 yıllık evliyiz ama 5 aydır korunmuyoruz umarım bu site banada uğurlu gelir ve bende sizlerle hamilelik haberimi paylaşırım inşallah..

Hosgeldin canim... Insallah en kisa zamanda hepimizin dilegi kabul olur...

galiba bu sefer oldu arkadaşşlar :kedi:

ne oldu kiiizzzz ????

ben de bende:)))))))))))))))))))))

anlamadiiimmm???? Hamilemisinizzz kizlarrrr delikafadulden

günaydın herkese mutlu sağlıklı huzurlu herşeyin dilediğiniz gibi gerçekletiği bir hafta diliyorum kimseler yok ortalıkta chablisss nerdesin ?

Günaydın hanımlarrr herkese iyi haftalar diliyorum opuyorumnanaktan
ya 1 hafta yoktum ne güzel haberler gelmişşşşş inanmıyorum ya 2 tane hamiş haberi ne güzel ne güzel dimplecım izmirhayal ikinizide çoookkk tebrik ediyorum Allah sağlıkla bebelerinizi kucağınıza almayı nasip etsin
isimcim chabliscim bernacım dilaracımm nasılsınızzzz özledim hepinizii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ya 1 hafta yoktum ne güzel haberler gelmişşşşş inanmıyorum ya 2 tane hamiş haberi ne güzel ne güzel dimplecım izmirhayal ikinizide çoookkk tebrik ediyorum Allah sağlıkla bebelerinizi kucağınıza almayı nasip etsin
isimcim chabliscim bernacım dilaracımm nasılsınızzzz özledim hepinizii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hoşgeldin balım özlettin kendini biz buralardayız benim bugün yumurtlama günüm 10 ağustosu bekliyırum sen nasılsın ne var ne yok opuyorumnanaktan

günaydın cnm inşallah bizlerde güzel haberler verecez bu ay dua ediyorum ben
dilaraa river senin günün ne zaman
bende chabliscimi ço merk ediyorm inşallah bebişi göbişindedir
hoşgeldin balım özlettin kendini biz buralardayız benim bugün yumurtlama günüm 10 ağustosu bekliyırum sen nasılsın ne var ne yok opuyorumnanaktan

merba canım bende 14ünü bekliyorummm

Bende iyiyim çok şükür birde sabah erken kalkıp işe gelmek olmasaydı daha iyi olcaktı ama niiyysee:sinifsinif: ben temmuz 7 de hastalandım canım bakalım ağustosta ne olur ama umudum yok ağustosada yumurtlama günüm geçti bakalım Allahtan ümit kesilmez dimplecımın hep dediği gibi hayırlı zamanda gelsin hayırlısı olsun hepimiz hakkında inşallah:Saruboceq:
chabliscimde gelip bugün hamileyim demezmi :Saruboceq:

Bende iyiyim çok şükür birde sabah erken kalkıp işe gelmek olmasaydı daha iyi olcaktı ama niiyysee:sinifsinif: ben temmuz 7 de hastalandım canım bakalım ağustosta ne olur ama umudum yok ağustosada yumurtlama günüm geçti bakalım Allahtan ümit kesilmez dimplecımın hep dediği gibi hayırlı zamanda gelsin hayırlısı olsun hepimiz hakkında inşallah:Saruboceq:
chabliscimde gelip bugün hamileyim demezmi :Saruboceq:

inş canım hayırlısıyla iyi haberler alırız :Saruboceq:

canlarım günaydın beni merka etmişsiniz sağolun hepiniz ne yazıkki müjdeli haber veremicem sizlere
cumartesi kan testi sonucumu aldım.negatif malesef.. ama hala adet olmadım ve hiçbir belirti de yok. çarşambaya randevu aldım doktordan.bu arada cumartesi gnü de soğan suyu içmeye başladım belki ilaca gerek kalmadan söker adetimi.
bu ay o kadar uzadıki benim bu iş inanın hiç hevesim falan kalmadı. sanki eski bebek planlamadığmız günlere dönmüş gibi hissediyorum kendimi. bir de sağlık sorunlarıyla uğraşmaktan korkuyorum. her zaman tıkır tıkır işleyen bünye bebek diyince kitleni kaldı anlamadım bu işi

kızlar adetime 3 gün var az önce test yaptım negatif cıktımafoldumben çok moralim bozuk

lütfen moralinizi bozmayın
chabcim eski günlere döndüm diyosun ya bi bakıyosun kafaya takmadığın için kendiliğinden gelir inşallahhhhh

kızlar moral bozmak yok allah ne nasip ettiyse onu yaşıyoruz bebek işide bir mucize inş mucizelerimiz gerçekleşir moral bozmak sadece işi yokuşa sürer rahat olun lütfennnn

lütfen moralinizi bozmayın
chabcim eski günlere döndüm diyosun ya bi bakıyosun kafaya takmadığın için kendiliğinden gelir inşallahhhhh
inşallah isimcim inşallah dediğin gibi olur zira hiç uğraşma hevesim kalmadı :sinifsinif:
kızlar moral bozmak yok allah ne nasip ettiyse onu yaşıyoruz bebek işide bir mucize inş mucizelerimiz gerçekleşir moral bozmak sadece işi yokuşa sürer rahat olun lütfennnn

bernam haklısın kısmetse olcak yoksa ağzımızla kuş tutsak fayda etmez. zaten bebekten de geçtim sağlığım için endişelenmeye başladım

canlarım günaydın beni merka etmişsiniz sağolun hepiniz ne yazıkki müjdeli haber veremicem sizlere
cumartesi kan testi sonucumu aldım.negatif malesef.. ama hala adet olmadım ve hiçbir belirti de yok. çarşambaya randevu aldım doktordan.bu arada cumartesi gnü de soğan suyu içmeye başladım belki ilaca gerek kalmadan söker adetimi.
bu ay o kadar uzadıki benim bu iş inanın hiç hevesim falan kalmadı. sanki eski bebek planlamadığmız günlere dönmüş gibi hissediyorum kendimi. bir de sağlık sorunlarıyla uğraşmaktan korkuyorum. her zaman tıkır tıkır işleyen bünye bebek diyince kitleni kaldı anlamadım bu işi

akıl vermek gibi olmasın ama bebek olsun diye düşünürken yaptığın stres engel olmuş olabilir tabi eğer düzenli adet görüyorsanız normalde, aşağıdaki yazıyı dr kağan kocatepenin sitesinden kopyaladım bilginiz olsun

Bazı durumlarda ise adet kanamanız gecikmesine rağmen gebelik testiniz menfi gelebilir. Bunun en muhtemel nedeni testin erken dönemde yapılması olmakla beraber gerçekten de adet kanamanız gebelik dışı bir nedene bağlı gecikmiş olabilir. Üreme çağındaki kadınlarda adet kanamasının gebelik dışında en sık gecikme nedeni ruhsal olaylardır.

Yumurtlama olgusunun beyindeki merkezi hipotalamus bölgesidir ve bu bölge beyin korteksi adı verilen ve duygu ve düşüncelerimizin oluştuğu beyin üst merkezinin sıkı denetimi altındadır. İleri derecede gebe kalma arzusu, ileri derecede gebe kalma korkusu, ruhsal stres, iklim değişiklikleri ve diğer birçok neden bu bölgenin hipotalamusa “adet gecikmesi” emrini vermesine neden olabilir.

arkadaşlar hepsini olmasada yazdıklarınızın bir kısmını okudum
bende sizlerle aynı dönemden geçtim diyebilirim hemde 2. bebeğim için hemde 16 ay bekledim
ne stresler çektim anlatamam..... ilk oğlum 4. ayında teşrif etmişlerdi.... bundada vakti değil demkki diye 4-5 ay bekledim sonra paniklemeye başladım 10 ay olunca dr.a gittim. oğlumun doğuöunu yapan dr.a. klomen verdi. ama ne kontrole çağırdı ne çatlatma iğnesi verdi kızdım. 1-2 ay daha geçti bişi yok. başka dr.a gittim hsg çekildim bişi yok. hsg den sonra kendiliğinden olabilir dedi bu dr. gene bekledim. ama artık olay sadece görev gibi. hesapla hah günü geldi. hadi bakalım. bu arada stres falan vajinamda siğiller çıktı. olmayıncca gene kendi dr.uma gittim siğillerden dolayı. o zaman rahim ağzımda küçük bir yara olduğunu söledi. ikisinide yakalım dedi. yaklaşık yarım saat - 45 dak.sürdü yakma işlemi. 1 ay ilişki yasağı vardı ondan sonraki ay olmadı. artık biz iice umudumuzu kaybettik tabi 16 ay olmuş....o arada ev taşıdım yılbaşı falan....eşim dedi ki bu ay adetin glince randevu al dr. a gidelim aşılama yaptıralım belki adetliyke ilaç kullanman gerekir. bekliyorum 18 ocak doğum günüm ve adet olmam lazım ama günlerim de karıştı bir ay 30 da bir ay 26 da oldum kaça göre gelecek hesaplayamıyorum ortalama 28 gün 18 ocağa denk geliyor. hemde doğum günüm ya unutmuyorum tarihi o günde pazar. karnıma ağrılar girdi geliyor dedim....baktım yok. pt.esi sabah oldum diye kalktım yok. salı ldu gene yok 30. gün belki bugün olcam diye bekliyorum. dıorumdaki bir arkadaşın ısrarı ile test yaptım ve POZıTıF......hemde beklemediğim umudumu kestiğim kafamdan çıkardığım anda...... yani bence herşey bizler için önemli olan beyin.....tabi öncelikle sağlık uzun süredir olmuyorsa bir kontrolde zarar yok bence bakın yara yakıldı ve hamile kaldım. bu dönemde birde kist oldum çatlamayan yumurtadan dolayı onun için ilaç kullandım v.s. bence önce psikoloji sonra sağlıklı bir rahim ve yumurtalıklarla sorun yok. eşim spermiogramda yaptırdı.utanmadık ... istedik çünkü ve 2. oğluma eylülde kavuşuyorum umarım en kısa zamanda hepiniz hayırlı haberlerle dönersiniz..... darısı size.

akıl vermek gibi olmasın ama bebek olsun diye düşünürken yaptığın stres engel olmuş olabilir tabi eğer düzenli adet görüyorsanız normalde, aşağıdaki yazıyı dr kağan kocatepenin sitesinden kopyaladım bilginiz olsun

Bazı durumlarda ise adet kanamanız gecikmesine rağmen gebelik testiniz menfi gelebilir. Bunun en muhtemel nedeni testin erken dönemde yapılması olmakla beraber gerçekten de adet kanamanız gebelik dışı bir nedene bağlı gecikmiş olabilir. Üreme çağındaki kadınlarda adet kanamasının gebelik dışında en sık gecikme nedeni ruhsal olaylardır.

Yumurtlama olgusunun beyindeki merkezi hipotalamus bölgesidir ve bu bölge beyin korteksi adı verilen ve duygu ve düşüncelerimizin oluştuğu beyin üst merkezinin sıkı denetimi altındadır. İleri derecede gebe kalma arzusu, ileri derecede gebe kalma korkusu, ruhsal stres, iklim değişiklikleri ve diğer birçok neden bu bölgenin hipotalamusa “adet gecikmesi” emrini vermesine neden olabilir.
evet canım haklısın yapmadığımı sanıyordum ama belkide farkında olmadan stres yaptım. gerçi artık pek hevesim kalmadı bakalım doktora gidicem yarın neler dicek
arkadaşlar hepsini olmasada yazdıklarınızın bir kısmını okudum
bende sizlerle aynı dönemden geçtim diyebilirim hemde 2. bebeğim için hemde 16 ay bekledim
ne stresler çektim anlatamam..... ilk oğlum 4. ayında teşrif etmişlerdi.... bundada vakti değil demkki diye 4-5 ay bekledim sonra paniklemeye başladım 10 ay olunca dr.a gittim. oğlumun doğuöunu yapan dr.a. klomen verdi. ama ne kontrole çağırdı ne çatlatma iğnesi verdi kızdım. 1-2 ay daha geçti bişi yok. başka dr.a gittim hsg çekildim bişi yok. hsg den sonra kendiliğinden olabilir dedi bu dr. gene bekledim. ama artık olay sadece görev gibi. hesapla hah günü geldi. hadi bakalım. bu arada stres falan vajinamda siğiller çıktı. olmayıncca gene kendi dr.uma gittim siğillerden dolayı. o zaman rahim ağzımda küçük bir yara olduğunu söledi. ikisinide yakalım dedi. yaklaşık yarım saat - 45 dak.sürdü yakma işlemi. 1 ay ilişki yasağı vardı ondan sonraki ay olmadı. artık biz iice umudumuzu kaybettik tabi 16 ay olmuş....o arada ev taşıdım yılbaşı falan....eşim dedi ki bu ay adetin glince randevu al dr. a gidelim aşılama yaptıralım belki adetliyke ilaç kullanman gerekir. bekliyorum 18 ocak doğum günüm ve adet olmam lazım ama günlerim de karıştı bir ay 30 da bir ay 26 da oldum kaça göre gelecek hesaplayamıyorum ortalama 28 gün 18 ocağa denk geliyor. hemde doğum günüm ya unutmuyorum tarihi o günde pazar. karnıma ağrılar girdi geliyor dedim....baktım yok. pt.esi sabah oldum diye kalktım yok. salı ldu gene yok 30. gün belki bugün olcam diye bekliyorum. dıorumdaki bir arkadaşın ısrarı ile test yaptım ve POZİTİF......hemde beklemediğim umudumu kestiğim kafamdan çıkardığım anda...... yani bence herşey bizler için önemli olan beyin.....tabi öncelikle sağlık uzun süredir olmuyorsa bir kontrolde zarar yok bence bakın yara yakıldı ve hamile kaldım. bu dönemde birde kist oldum çatlamayan yumurtadan dolayı onun için ilaç kullandım v.s. bence önce psikoloji sonra sağlıklı bir rahim ve yumurtalıklarla sorun yok. eşim spermiogramda yaptırdı.utanmadık ... istedik çünkü ve 2. oğluma eylülde kavuşuyorum umarım en kısa zamanda hepiniz hayırlı haberlerle dönersiniz..... darısı size.

evet canım çok doğru herşey beyinde bitiyor. inşallah doktor kontrolünde bir sorun çıkmazda iş sadece rahatlamaya kalır. bir de sağlık sorunlarıyla uğraşmak isteniyorum hi bu ara. sen de sağlıkla kucağına al bebişini inşallah

bu yaz hamile kalmayı düşünenlerdendim ve oldu mutlu haberimi bugün aldım darısı size cacağızlarım geçmiş sayfalardaki yazılarıma baktımda unutmayın kızlar umutsuzluk yok durmak yok yola devamm..

merhaba ben aranıza yeni katıldımmmm.bende 2 yıldır evliyim bir düşüğüm oldu ve 1,5 senedir çocuk istiyorum bende bu yaz hamile olmak istiyorum

Selam Kizlar

naberlerrr??

valla bizde seni özlemistik tatlim... nasilsin???

günaydın cnm inşallah bizlerde güzel haberler verecez bu ay dua ediyorum ben
dilaraa river senin günün ne zaman
bende chabliscimi ço merk ediyorm inşallah bebişi göbişindedir

merba canım bende 14ünü bekliyorummm

canim benim önceki sayfalardada yazdigim gibi... hastaliklar pesimi irakmadi bu ay... cok ta antobiyiotik kullanmak zorunda kaldim düne kadar...
komik olan gecen hafta diye hesapliyordum ben yumurtlama dönemimi... kaydirigubbakcemile3 ama dün bi akinti ardi bende... bunun üzerine test ettim ve testte ikinci cizgi vardi.. yani yumurtlama zamanim bugün... dün valla ikinci cizgiyi gördükten sonra... kocisi yakaldim ama... bakalim :kedi:
Hayirlisi insallah opuyorumnanaktan

canim benim sagligin daha önemli... doktora görün ama insallah birsey yoktur. bencede gercekten tek farketmeden cok düsünmüssün.
Hayirlisi insallah :teselli:

kızlar adetime 3 gün var az önce test yaptım negatif cıktımafoldumben çok moralim bozuk

canim üzülme... ama belkide cok erken di daha. belki var birsey de test erkendi. üc gün önceden gercekten gösteren testler bile yinede %100 dogru göstermezler
sen kafana takma... eger tutmussa bile bebisini huzursuz etme... kaydirigubbakcemile5

ya dimple cim de yok bu aralar... iyidir insallah...

X