Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:))) bernacım şimdiden kök söktürecek gibi..
iştah falan kalmadı bende baş dönmesi.. uykusuzluk.. yorgunluk diz boyu :))
olsunn ama hiç sorun değil dimi .. sağlıklı hayırlı olarak gelsin de .. bu yeter
canım fırsat bulabilirsem yaptırıcam bugün valla özlemiştik seni açma arayı bu kadarselam kizlaarr,
sizi cok özledim yaaa
bayagdir giremedim.. hep ardi arkasina hastaliklar beni buldu. :sinifsinif:
canim benim.. hayirlisi insallah... :teselli:
canim benim tekrar hatirlatmak gibi oluyor ama.. yinede basiniz sagolsun... Rabbim sizlere uzu ömür ve sabir versin. Mekani cennt olur insallah :Saruboceq:
canim benim... Rabbim insallah saglikla kucagina almayi nasip eder... inanki cok sevindim. Insallah Allahim hepimize nasip eder. opuyorumnanaktan
canim gercekten de yap bir kan test i bakalim cok merak ediyoruz. insallah sende bize güzel bir haber verirsin. Güzel haberlerin arkasi kesilmessin insallah.
bu arada izmir hayal de hamis... Rabbim insallah sanada saglikla kucagina almayi nasip eder.
görüsürüz kizlaaarrrr
evet tatlım iş konusuna bende çok sevindim daha kesin olmamakla birlikte görüşmeye gitmek dahi çok büyük nimet. kısmetse olsun da rahat ediyim artık. kan testi yaptırıcam bugün ama buralarda gidebileceğim bir yer yok. akşamüstü erken çıkıp evin orda biryere gidicem ama sonuç hemen çıkmaz heralde. ben sana msj atarım merakta bırakmam seniiopuyorumnanaktan
iş konusuna çok sevindim chablisim hayırlısıyla iyi sonuçlanır inşaallah..
herşey de bir hayır olduğuna kesin inanırsak.. şer gibi görünen şeylere fazla üzülmeyiz aslında ...
teşekkür ederim kuşum beni kırmadığın için.. haberini dört gözle beklicem inş. hayırlı sonuçlarla gelirsin.. seni seviyorum Şeniz
hoşgeldin dilaracım nerelerdesin.. merak etmeye başlamıştım seni..
hayırdır ne hastalıkları, önemli değildir inş. fisfisfis
tebriğin için de çokk teşekkürlerr Allah razı olsun kardeşim..
amin aminnn :Saruboceq:
olsun şikayet etmek yok. yeterki sağlıklı olsun:))) bernacım şimdiden kök söktürecek gibi..
iştah falan kalmadı bende baş dönmesi.. uykusuzluk.. yorgunluk diz boyu :))
olsunn ama hiç sorun değil dimi .. sağlıklı hayırlı olarak gelsin de .. bu yeter
Günaydinlarrr,
dimplecim. canim benim nasilsin bugün? yormuyor insallah seni yegenimiz dimi???
benim tahliller yapildi o düsükler yüzünden. cok iyi bir doktor buldum. öyle süper kontrol ediyorki. benim kanimda Kalkanbezlerinin az calistigini tespit etti. Düsüklerin sebebi büyük bir ihtimalle oymus. Biliyorsun Hormonlarimizi dengeleyen Kalkanbezidir. Onun az calismasi kilo artisina, vücut tüylerin cogalmasina iste düsüklere sebeb olabiliyormus. Ben zaten son 5 yilda cok kilo aldim.
Hap falan verdi ona karsi. tam sevindim dedim ugrasacam yine. bu ayda hamile kalirsam aldigim ilacla dengeli olur su Kalkanbezi. Düsük insallah olmaz o zaman. Ama simdi tam yumurtlama dönemime geldigim zaman bogzimda cok kötü agri vardi. Bir sürü antibiyotik icmek zorunda kalmistim.
Tam o gecti derken... Orta Kulak iltihabi oldum simdi. Bir hafta boyunca kulagima krem ile gazli bez koydu (ölüyooooom agrisindan) yikanmayida yasakladi lmaz: ondan sonrada önemli günler gececek ooooffffff ooofffffff ne etcemmmm...
Neyse bu ay hayirlisi demek böyleymis... gelecek aya kaldi artik insallah
canım fırsat bulabilirsem yaptırıcam bugün valla özlemiştik seni açma arayı bu kadar
evet tatlım iş konusuna bende çok sevindim daha kesin olmamakla birlikte görüşmeye gitmek dahi çok büyük nimet. kısmetse olsun da rahat ediyim artık. kan testi yaptırıcam bugün ama buralarda gidebileceğim bir yer yok. akşamüstü erken çıkıp evin orda biryere gidicem ama sonuç hemen çıkmaz heralde. ben sana msj atarım merakta bırakmam seniiopuyorumnanaktan
olsun şikayet etmek yok. yeterki sağlıklı olsun
canımcım geçmiş olsun çok çok. ama düşüklerin sebebinin nihayet bulunmasına sevindim. doğru doktoru bulana kadar çekilen çileler yanımıza kar kalır hep
bu aya kısmet değilmiş demekki vardır herşeyde bir hayır
hamdolsun iyiyim dilaracım.. ufak tefek sıkıntılar olacak elbet..Günaydinlarrr,
dimplecim. canim benim nasilsin bugün? yormuyor insallah seni yegenimiz dimi???
benim tahliller yapildi o düsükler yüzünden. cok iyi bir doktor buldum. öyle süper kontrol ediyorki. benim kanimda Kalkanbezlerinin az calistigini tespit etti. Düsüklerin sebebi büyük bir ihtimalle oymus. Biliyorsun Hormonlarimizi dengeleyen Kalkanbezidir. Onun az calismasi kilo artisina, vücut tüylerin cogalmasina iste düsüklere sebeb olabiliyormus. Ben zaten son 5 yilda cok kilo aldim.
Hap falan verdi ona karsi. tam sevindim dedim ugrasacam yine. bu ayda hamile kalirsam aldigim ilacla dengeli olur su Kalkanbezi. Düsük insallah olmaz o zaman. Ama simdi tam yumurtlama dönemime geldigim zaman bogzimda cok kötü agri vardi. Bir sürü antibiyotik icmek zorunda kalmistim.
Tam o gecti derken... Orta Kulak iltihabi oldum simdi. Bir hafta boyunca kulagima krem ile gazli bez koydu (ölüyooooom agrisindan) yikanmayida yasakladi lmaz: ondan sonrada önemli günler gececek ooooffffff ooofffffff ne etcemmmm...
Neyse bu ay hayirlisi demek böyleymis... gelecek aya kaldi artik insallah
sağol bernam Allah razı olsun Şenizay o yaramazı yer berna teyzesi Şeniz inş çabuk geçer sıkıntıların balım
tamam chablisim .. beklicem opuyorumnanaktanevet tatlım iş konusuna bende çok sevindim daha kesin olmamakla birlikte görüşmeye gitmek dahi çok büyük nimet. kısmetse olsun da rahat ediyim artık. kan testi yaptırıcam bugün ama buralarda gidebileceğim bir yer yok. akşamüstü erken çıkıp evin orda biryere gidicem ama sonuç hemen çıkmaz heralde. ben sana msj atarım merakta bırakmam seniiopuyorumnanaktan
olsun şikayet etmek yok. yeterki sağlıklı olsun
canım sağol artık hayırlısı diyorum her ikisi için de hatta ikisi birden gelse beraber hem işimde yükselsem hem bebişim gelse bu arada :lepi:bende öyle diyorum canim. Allahim herseyin hayirlisini versin. Haa bide senide cok cok tebrik ederim. insallah olabilecek isin icin. Dedigin gibi eger oraya görüsmeye gitmek bile büyük nimet se.. o zaman süper bir yer olmali...
Insallah hersey diledigin gibi olur canim. Hayirlisin insallah.
hamdolsun iyiyim dilaracım.. ufak tefek sıkıntılar olacak elbet..
düşüklerin sebebinin bulunmasına çok sevindim.. en azından adı kondu..
tedavini olursun.. sonra da hayırlısıyla gelir bebişin inş.
sağol bernam Allah razı olsun Şeniz
tamam chablisim .. beklicem opuyorumnanaktan
şikayet değil kuzum.. üzerime vazife değil zaten..
şikayet değil.. şükretmem lazım her daim
slm arkadaşlar ben yeni katıldım sizlere. 2 yıllık evliyiz ama 5 aydır korunmuyoruz umarım bu site banada uğurlu gelir ve bende sizlerle hamilelik haberimi paylaşırım inşallah..