Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sağol stellacım.. inşaallahhhcanım inşallah kalp atışlarınıda duyarsınız,
hayırlı haberlerini bekliyoruz :asigim:
evet canımcım sıra kalp atışındaa opuyorumnanaktan bana duanı unutma a.s.gamzemm hoşgeldin bakamadım kusura bakma
çok sevindim caım sıra kalp atışında çok heyecanlıı
yarın alırım ben kargoyu sana dediğin kadarı göndercem bir de gönderim ücretini ödicem sanırım pttye doğru hatırlıyorum dimi
ben gitmedim tatlım bir sabır geldiki bana sorma her sabah sancım oluyo hafiften diyorum ki geliyor sonra sancıda yok adet de
bu arada i.saraçoğlundan da mail geldi kullanımla ilgili bakalım şu ay bir sonuçlansın soğan kürünü denicem mucize gibi bişey çok inanıyorum işe yarıcağına
evet canım inşaallah Şenizbu arada tatil dönüşü mü gidiceksin doktora kalp atışı için
kızlar günaydın bu sabah kasıklarımda yine adet sancısı gibi sancılar vardı wc gidince biraz rahatladım ama hala var
Günaydın size birşey soracağım, 15-20 gündür bel ağrısı çekiyorum önceleri kasıklarımada vuruyordu, adetten sonra başladı hemen hemen. Şimdi hemen heyecanlanıp test falan yaptırmak istemiyorum ama bu ağrı ne olabilir? sürekli uyuyasım geliyor bir de. bilmem ki acaba olabilir mi?
sen kan testi yaptırmadın mı hala fisfisfiskızlar günaydın bu sabah kasıklarımda yine adet sancısı gibi sancılar vardı wc gidince biraz rahatladım ama hala var
günaydın bernam opuyorumnanaktancanım çok stressli görüyorum seni rahat ol balım su akacağı yolu bulur alaha dua et gerisini boşver gitsin :teselli:
günaydınnnn güzeller nasılsınız nevar neyok isim nerdesin kuşum gamzecim tsirtüm geliyomu bugün
günaydın bernam opuyorumnanaktan
hamdolsun iyiyim şükür.. sen ne durumdasın
t-shirtün bugün elinde olur inşaallah a.s
ne kadar geçti adetinin üzerinden
dimple'ımın siyah kurdelesi bir başka arkadaşının negatif sonucu sebebiyle sanırım canım
bernacım ben hala gitmedim kan testine bugün bir test daha alıp yarın sabah yapmayı düşünüyorum yada cts negatif çıkarsa pzt kana gidicem artık. ki kist falan olduğu için gelmiyorsa doktora gidiyim bir an önce.
karar vermeden önce hiç böyle gecikmeler falan olmuyordu o yüzden çok gıcık olmuş durumdayım :umursamaz: ama kk'dan araştırdım biraz 25 gün sonra bile idrarda çıkmayıp kanda hamile olduğunu öğrenenler olmuş. bazı belirtilerim var aslında bir kere her sabah adet olcakmış gibi ağrım oluyor sonra geçiyor. baya bir akıntım var hani hep bir ıslaklık var içerde sanki. acaip uykum oluyor gün boyu ki ben zaten uykucuyumdur ama bu çok acaip.ara ara midemde kısa süreli yanmalar,bulantılar oluyor.gaz desen bende hep vardır. hiçbir değişiklik olmayan yer göğüslerim.
işte durum böyle bende dediğim gibi pzt kan testi günü. zaten çok da fırsatım olmıcak daha önce. inşallah kist falan olmamıştır mafoldumben
ne biliyim meralcim yaa testler negatif çıkınca şevkim kırıldı. ben hiç sanmıyorum hamile olduğumu inşallah sende vardır bebişş
dimple'ımın siyah kurdelesi bir başka arkadaşının negatif sonucu sebebiyle sanırım canım
bernacım ben hala gitmedim kan testine bugün bir test daha alıp yarın sabah yapmayı düşünüyorum yada cts negatif çıkarsa pzt kana gidicem artık. ki kist falan olduğu için gelmiyorsa doktora gidiyim bir an önce.
karar vermeden önce hiç böyle gecikmeler falan olmuyordu o yüzden çok gıcık olmuş durumdayım :umursamaz: ama kk'dan araştırdım biraz 25 gün sonra bile idrarda çıkmayıp kanda hamile olduğunu öğrenenler olmuş. bazı belirtilerim var aslında bir kere her sabah adet olcakmış gibi ağrım oluyor sonra geçiyor. baya bir akıntım var hani hep bir ıslaklık var içerde sanki. acaip uykum oluyor gün boyu ki ben zaten uykucuyumdur ama bu çok acaip.ara ara midemde kısa süreli yanmalar,bulantılar oluyor.gaz desen bende hep vardır. hiçbir değişiklik olmayan yer göğüslerim.
işte durum böyle bende dediğim gibi pzt kan testi günü. zaten çok da fırsatım olmıcak daha önce. inşallah kist falan olmamıştır mafoldumben
çok sağoll tatlım a.s. Allah razı olsunbende iyiiym balım tsirti dört gözle bekliyorum keseyi görmüşsün çok sevindim cnm inş sağlıkla kucağınada alırsın benim pazar yumurtlama günüm inş dua et bana
çookk sevdiğim ve bebişime arkadaş getireceğine umutla çok inandığım bir arkadaşımın tüp bebek denemesi negatif sonuçlandı mafoldumbenselam kızlar
dimple niye siyah kurdele taktın kız?sen siyah takarsan biz ne yapalım?
teşekkürler chablisim beni iyi takip ediyorsun kaydirigubbakcemile5dimple'ımın siyah kurdelesi bir başka arkadaşının negatif sonucu sebebiyle sanırım canım
a.s a.s a.ssenin yerinde olsam 10kez kan testine gitmiştim. evet canım bazı insanların idarında çıkmıyormuş ben de okudum. koş git kız durma yaptır bi test.inşallah hamilesindir canım.
evet cnm bugün geldiler kırmızılar moralim bozuk walla beni soran arkadaşlara çok eşekkür ederim
inşallah bu ay olur ne deyim
günaydın kızlar cmartesi gece annanemi kalp krizi sonucu kaybettik pazartesi toprağa verdik o yüzden yoktum ortalarda dün akşam adette oldum moralim sıfır hayat gerçekten boş herşeyin hayırlısını nasip etsin rabbim merak eden herkese tşkler :çok üzgünüm:
günaydııınnnnnnnnn
hayırlı sabahlar arkadaşlarımm
geldim geldim
güzel haberlerle geldim inşaallahhhh
veeeeeeeeeeeeeeeeeee
kızlar ben bu sabah tekrar test yaptım hassas fortel
negatif CADIARZU adet yok hala napıcağımı bilemedim bu işlere niyetlenene kadar herşey tam tıkır düzenindeyken şimdi olanlara bakın :1no2:
canlarım sağolun iyi dilekleriniz ve destekleriniz için. herşeyde bir hayır vardır diye umuyorum
bugün çok umutla beklediğim bir yerden iş görüşmesine gittim. çok iyi geçti eğer olursa bir süre çok yoğun çalışabilirim yani bebiş yoksa bile bu beni çok umutlandırdı. hatta onlara kalsa biliyorsunuz bayan çalışanlar hiç çocuk yapmasın lmaz: neyse ben çok mutluyum o yüzden bugün. dediğim gibi herşeyde bir hayır vardır.
eve giderken son kez idrar testi alıcam. yarın sabah negatif olursa kana gidicem yarın dimple'cımın isteği üzerine kii tatilde aklı bende kalmasın kaydirigubbakcemile3
iş konusuna çok sevindim chablisim hayırlısıyla iyi sonuçlanır inşaallah..canlarım sağolun iyi dilekleriniz ve destekleriniz için. herşeyde bir hayır vardır diye umuyorum
bugün çok umutla beklediğim bir yerden iş görüşmesine gittim. çok iyi geçti eğer olursa bir süre çok yoğun çalışabilirim yani bebiş yoksa bile bu beni çok umutlandırdı. hatta onlara kalsa biliyorsunuz bayan çalışanlar hiç çocuk yapmasın lmaz: neyse ben çok mutluyum o yüzden bugün. dediğim gibi herşeyde bir hayır vardır.
eve giderken son kez idrar testi alıcam. yarın sabah negatif olursa kana gidicem yarın dimple'cımın isteği üzerine kii tatilde aklı bende kalmasın kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin dilaracım nerelerdesin.. merak etmeye başlamıştım seni..selam kizlaarr,
sizi cok özledim yaaa
bayagdir giremedim.. hep ardi arkasina hastaliklar beni buldu. :sinifsinif:
canim benim... Rabbim insallah saglikla kucagina almayi nasip eder... inanki cok sevindim. Insallah Allahim hepimize nasip eder. opuyorumnanaktan