kızlar günaydın ben normalde bu saatlerde yatarım ama uyku tutmadı bir rüya görüyordum kurban bayramıymış ve ben erkek kardeşim (küçük 13 yaşında) kayınvalidem ve bir de onun akrabası var ve hepimiz büyük baş hayvan alıyoruz ve bir kuruma veriyoruz kesilmek üzere bütün hayvanlar gidiyor keslimeye ama 1 tanesi ağaca bağlı kalıyor o hayvana bakıpyorum habire annemler alıcakmış ama gelmediler almaya bende kesime verdiğimiz kurbanların etini bekliyorum ki dağıtmak için özelliklede annemler almadı onlara çok vereceğim diye sabırsızlıkla bekliyorum hatta kesim yerlerini görüyorum birsürü kurban kesmişler ama etler bir yerde(gerçi etleri gördüğümden eminde değilim) postlar bir yerde ayrılmış ve heryer temizlenmişti kan görmedim ama neyse eşimin telefonu ötmeye başladı alarmı dın dın dın dın diye bir melodi :) uyandım bi baktım karnıma ağrılar giriyor ama tıpkı adet sancısı ve dedim ki eyvah adet oldum hatta dedimki maşallah bana adetlerim iyice düzene mi giriyor ne, karnımda adet sancısı var ama hiç vajinadan afedersiniz bişi çıkacakmış hisside yok sanki kapalı sonra lavoboya gittim baya idrar birikmiş onu önce bir kaba yaptım ve ağzını kapatıp beklettim eşimin gitmesini bekledim eşim gitti ve testi yaptım ama maalesef sonuç negatif sadece bir şey dikkatimi çekti t bölmesinde küçücük bir nokta var pembe nokta çok küçük ince uçlu bir kalemle koyduğun bir nokta kadar bilemiyorum önce idrarı damlattım aldığı kadar ve bırakıp gittim yok dedim biliyorum ve geldim gerçekten yoktu bu arada ben acayip hapşurup duruyorum ve genzim geriye akıyor her zaman ki gibi neyse ya ne yapacağım bilmiyorum eğer böyle devam ederse testi tekrar ederim en ilginç olanda adet olacağım zaman bana bu sancı geldiğinde ne zaman wc ye gitsem kanamam başlamış olurdu ama şimdi yok tertemiz renkli bir akıntı bile yok