Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pelincimmm 10 gün varmış adetine. varmı erken gebelik belirtilerinden
yok canım benim yumurta daha dün çatladı..çatladığı zaman kanamam oluyo ordan biliyorum..çatladıktan sonra 11.gün adet oluyorum...yani daha erken hamişlik belirtileri içinn..ama bol bol çalışıyorumm...kaydirigubbakcemile3
hayır cnm bakmadım henüz biraz işlerim var
sen bakabildiysen ya d bildiğin bişeyler varsa yazarsan sevinirim
canım benim .... can arkadaşım.....
dr diyorki.... ( ben bunu çok araştırdım..)
gebelikten önce... folibol..... gebe kalınca folicplus....
folic pulas da D vitamini takviyesi var... ve içieriği aynı... firma değişik.... fiyatına aldanma....
mesela klomen adlı ilaç ne kadar ucuz... ama aynı işlevi yapan iğne tanesi 135 ytl.. ve 15 tane falan oluyosun.... ikisindede yumurtan gelişiyor biri daha pahalı bi sistem....
dr göre de bu seçim değişiyor...bazı dr lar bu yöntemin daha iii olduğunu savunuyor. ama aslında ikiside aynı işlevi yapıyor...yerimseniben
netteki genel araştırmalarım sonucunda gebelik öncesi folbiolun gebeliğin ilk 3 ayındada folıc plusun kullanıldığını saptamış bulunmaktayım:)))))))))
Bence folik plus hamilelikten sonra kullanılmalı içinde d vit-kalsiyum olduğu için bebeğin kemik gelişimine yardımcı ama hamilelik öncesi folbiol kullanmak yeterli benim doktorum ikisinide içmene gerek yok demişti dengeli beslendiğin sürece gıdalardan alıyorsun o vitamini fazlası atılıyo vücuttan zaten depolanmıyo demişti ama ben yinede hamilelik öncesi folbiol kullanmayı tercih ettim
Kızlar dr.um folik plus.karaciğerde birikim yapıyormuş.oyüzden folbiol kullanmamı istemişti.
selam kahvelokum. öncelikle geçmiş olsun. bu uzayan bekleme dönemlerinin hem psikolojik olduğunu düşünüyorum. inşallah bu yaz uğurlu gelir sana.
dimplecım ben bakıyorum şimdi senin için
hayırlısı ile git bakalım stella
bu arada isminin başındaki kk logosuna bayıldımm
nasıl oldu bu iş
onur üyesi mi oldun yoksammm :))