Bu Yaz Hamile Kalmayı Düşünenler Burada Toplanalım mı???*

ya dimple 26 sında yumurtlamam görünüyor o hesaplayıcılarda 21 ve 26 arası riskli günler diyor. bizim 23 ünde korunmasız ilişki oldu :eek: yumurtlamadan beri vardı karnımda ağrı dün gece çok arttı. olabilir mi sence yaaa. geçen ay da böyle bir şüphem olmuştu ama o zaman bu kadar bariz regl ağrısı gibi değildi. bizde durup durup o günlerde korunmuoruz sonra ben böle acaba diye diye bi hal oluyorum :bbo:

bu arada ben sana puan veremiyorum neden öyle oluyo. çok cahilim başkalarına puan vermem gerekiyomuş önce.verdim gene olmadı kafamçokkarıştı

selam kizlar bende yeni uye oldum ve bebis isteyenlerdenim masallah cok guzel muhabbetler var burda:ecrin_bebek:

bende bugün doktorumu aradım perşembe gününe randevu aldım
bebiş için ilk adımım
bakalım nasıl bir tedavi uygulayacak

selam kızlar, a.s.

ben de sizlerdenim, kısmetse ağustosta hamile kalmayı planlıyorum, özel sağlık sigortası yaptırdım ve ağustosta ilk 5 ay dolacak, evleneli de 4 yıl olacak bakalım :)

bu arada avrupa yakasında iyi bir doktor ve hastane araştırmaya başladım, normal doğumu çok istiyorum allah kısmet ederse, yeni doğan ünitesi iyi olan, gelişmiş, temiz, güleryüzlü personele sahip bir hastane arıyorum, inşallah da gönlüme göre bir yer ve doktor bulurum.

aynı şekilde sizler de tabii, inşallah hepimiz istediğimiz şekilde bir gebelik geçiririz :dance:

sevgilerimle.

hoşgeldin akrepcimmm

sagol canim hos bulduk

bende gecen gun dr gittim dr reglimin 3 ve 21 gunlerinde kan ver dedi bunun manasi ne acaba????:bbo: 21 gununde kan verdim bu reglimin obur ayda 3 gun icin vericem boylede yapabilirsin dedi dr-um.sizce 21 gununde hamileysem belirtileri kanda cikabilirmi????CADIARZU

akrep doktor ne için kan ver dedi sana anlamadım ben

demhant hoşgeldin canım sağlık sigortası çok akıllıca bend e geçen sene yaptırmıştım. bu sene hak kazandım doğum için. iyiki yaptırmışım

dimplecım cvp yazmadın bana bakıp bakıp kaçıomusun kız zemuszemus

gonca gül merhaba,
ben de ısı takibi yapmak amacıyla 3 gün önce derece aldım. iki gün önce ölçtüm ve ateşim 36.9 çıkmıştı. senin nesajı okuyunca bir daha ölçtüm, 37.2 çıktı. 10 mayısta regl olmuştum. düzenli ölçüm yapmak için yeniden regl olmayı bekliyordum. takibi nasıl yapmak gerekiyor, anlatabilir misin bana?

mrb canım senin adetinede az kalmıs ozaman..ben 19.gün ölçmeye basladım ondan öncede ölcüyodum ama herhangi bi saatte..meger sabah 6-7gibi yataktan kalkmadan ölçmek lazımmıs ben 19.günden sonra sabah 5gibi ölçmeye basladım ısım önceleri gündüz ölçtügümde düsüktü son zamanlara dogru sabah ölçümlerimde yükseldi bence ısı ölçmeye devam et adet tarihine kadar bırakma ve mutlaka sabah ölç..adet tarihine kadar ısının sositosositoyükselip adet günü ve sonrasında düsmemesi lazım eger bebiş varsa.bebiş yoksa 1gün öceden yada adet gününde belirgin ısı düsmesi oluyo..inş. ısın sabitlenir ve düsmez..yanii son anda belli oluyo hersey ama ısının yükselmesi iyi tabikii..bildiklerim bu kadar inş. yararrı olmustur..sana örnek osun diye ısı tablomuda koyuyorumm

20.gün 36.7
21.gün 36.7
22.gün 36.7
23.gün 36.8
24.gün 36.7
25.gün 36.9
26.gün 36.9
27.gün
28.gün regl günü (4hazirann)

ya dimple 26 sında yumurtlamam görünüyor o hesaplayıcılarda 21 ve 26 arası riskli günler diyor. bizim 23 ünde korunmasız ilişki oldu :eek: yumurtlamadan beri vardı karnımda ağrı dün gece çok arttı. olabilir mi sence yaaa. geçen ay da böyle bir şüphem olmuştu ama o zaman bu kadar bariz regl ağrısı gibi değildi. bizde durup durup o günlerde korunmuoruz sonra ben böle acaba diye diye bi hal oluyorum :bbo:
:))
bende de geçen ay senin gibi belirtiler vardı, şüphelenmiştim biraz araştırdım
bu bir gebelik belirtisi olabilir,
diğer belirtiler var mı bi bak bakalımmm :jeyyar:
bu arada ben sana puan veremiyorum neden öyle oluyo. çok cahilim başkalarına puan vermem gerekiyomuş önce.verdim gene olmadı kafamçokkarıştı
aynı kişiye tekrar puan verebilmen için 15 farklı kişiye puan vermelisin tatlım a.s a.s.
selam kizlar bende yeni uye oldum ve bebis isteyenlerdenim masallah cok guzel muhabbetler var burda:ecrin_bebek:
hoşgeldin bacımmmm :)
öyle tabii a.s
bende bugün doktorumu aradım perşembe gününe randevu aldım
bebiş için ilk adımım
bakalım nasıl bir tedavi uygulayacak
bismillahh, hayırlısı olsun bakalımm kaydirigubbakcemile5
selam kızlar, a.s.

ben de sizlerdenim, kısmetse ağustosta hamile kalmayı planlıyorum, özel sağlık sigortası yaptırdım ve ağustosta ilk 5 ay dolacak, evleneli de 4 yıl olacak bakalım :)

bu arada avrupa yakasında iyi bir doktor ve hastane araştırmaya başladım, normal doğumu çok istiyorum allah kısmet ederse, yeni doğan ünitesi iyi olan, gelişmiş, temiz, güleryüzlü personele sahip bir hastane arıyorum, inşallah da gönlüme göre bir yer ve doktor bulurum.

aynı şekilde sizler de tabii, inşallah hepimiz istediğimiz şekilde bir gebelik geçiririz :dance:

sevgilerimle.
teşekkürler demhant a.s.
hoşgeldinn
bende arayış içersindeyim, bakalım inş. iyi bi dr. rast gelir alkisalkisalkis

canım benim bildiğim kadarıyla her sabah kalkınca aynı saatlerde dilinin altından ölçüm yapman gerekiyor.
yumurtlama zamanı ateş yükseliyor. hamileysen düşmüyor ilerleyen günlerde hep yüksek kalıyor. yoksa düşüyor eski derecesine :içelim:
mrb canım inş.. yaa en yakın benim galibaa sizlere mutlaka haber vericemm burası benim ilk topigimm:))öpüyorum hepinizikaydirigubbakcemile3

akrep doktor ne için kan ver dedi sana anlamadım ben

demhant hoşgeldin canım sağlık sigortası çok akıllıca bend e geçen sene yaptırmıştım. bu sene hak kazandım doğum için. iyiki yaptırmışım

dimplecım cvp yazmadın bana bakıp bakıp kaçıomusun kız zemuszemus

çok teşekkür ederim hoşbulduk :)

evet, iyi ki yaptırmışım, çok zor çünkü istanbulda doğum yapmak,çok büyük paralar istiyor hastaneler:nazar:

hayırlısıyla hamile kalayım, güzel de bir doktor, hastaneye karar vereyim, ohhhh :CüvCüv:

:))
bende de geçen ay senin gibi belirtiler vardı, şüphelenmiştim biraz araştırdım
bu bir gebelik belirtisi olabilir,
diğer belirtiler var mı bi bak bakalımmm :jeyyar:

aynı kişiye tekrar puan verebilmen için 15 farklı kişiye puan vermelisin tatlım a.s a.s.

hoşgeldin bacımmmm :)
öyle tabii a.s

bismillahh, hayırlısı olsun bakalımm kaydirigubbakcemile5

teşekkürler demhant a.s.
hoşgeldinn
bende arayış içersindeyim, bakalım inş. iyi bi dr. rast gelir alkisalkisalkis

hoşbulduk dimple :) çok sağol

ay inşallah kafamıza göre, içimize sinen yerler olur canım ya.

sen ne taraftasın ?

chablissssssssss şimdi de sen kaçtın galiba, gel çabuk bakim kaydirigubbakcemile

chablisss bebek istiyorum diyince dr daha evlilige 1 yil olmamis acele ediyosun dedi bende hic korunmadigim halde 1 yil icinde bebegin kalmamasini merak ettim dedim problem varsa bunu ogrenmek istiyom ve bir an once ne tedavisi varsa almak istiyom dedim,ondan sonra o gunlerde kan vermemi istedi.
bilmem ki acaba yumurtluyomuyum ona mi bakacak,peki 21 gununde neye hamile olmamami bakacak onu anlamadim

tam detaylı bilmiyorum ama 21. gün yumurtalıklar için özel bi gün akrepcim
gelişimini gözlemlemek istedi sanırım

chablisss bebek istiyorum diyince dr daha evlilige 1 yil olmamis acele ediyosun dedi bende hic korunmadigim halde 1 yil icinde bebegin kalmamasini merak ettim dedim problem varsa bunu ogrenmek istiyom ve bir an once ne tedavisi varsa almak istiyom dedim,ondan sonra o gunlerde kan vermemi istedi.
bilmem ki acaba yumurtluyomuyum ona mi bakacak,peki 21 gununde neye hamile olmamami bakacak onu anlamadim

canım bence yumurtlamana ya da değerlerine bakcaktır. hamileliğe değildir. neden olmuyor diye yumurtlamanı takip etmek için birşeyler olabilir.sorsaydın keşke. inşallah daha fazla beklemezsin

mrb canım inş.. yaa en yakın benim galibaa sizlere mutlaka haber vericemm burası benim ilk topigimm:))öpüyorum hepinizikaydirigubbakcemile3

canım inşallah bir sonraki topiğin bebeklerini bekleyen anne adaylarında falan olur.hepimiz burda oralara terfi edelimopuyorumnanaktan

chablissssssssss şimdi de sen kaçtın galiba, gel çabuk bakim kaydirigubbakcemile

geldim tatlımm patron lafa tuttu. aman ne zormuş yaw puan işi benim 15 olmamıştır daha bu arada ben şüpheler var diye test aldım bi tane ama yapmıcam daha 6 günüm var dimple. bikaç belirti daha var ama bu kadar kolay olcağını sanmam bu işin :dilcikar:

X