• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu bu yatak odası nasıl sizce

bu yatak odası nasıl sizce

• Ankete Katılan
    14
Ben beğenmedim.Daha gösterişli yatak odalarını sevdiğim için sanırım. =) Ama fiyatı da çok az değil kararsızsanız daha bakının bence.​

bir türlü karar veremedim.
bazı modeller var ama onlarda çokpahalı. bazalı olsun istiyorum ve max.4500 TL olabilir bazası ile beraber.
fikir vermek isteyen olursa her türlü fikre açığım.
sizce nasıl bir yatak odası almalıyım.

İstikbal Diana..Bunu eklemekle müthiş bir karar vermişsiniz bence. =) Hem şık hem gösterişli.Benim çok beğendiğim bir takım bu.Tercihinizi bu yönden kullanmalısınız. =)​

Atlas Modern Yatak Odası çok klasik,sade görünüyor.Diana yatak Odası ile Prestij Yatak Odası takımının dolapları ikisi de görüntü olarak hemen hemen aynı.Yalnız dolap ölçülerini incelediğim de Prestijinkinin ölçüleri biraz daha büyük.Dolabın büyük olması çok önemli.Yakından gördünüz mü acaba düşündüklerinizi? Diana hoşuma gitti yalnız yüzeyin siyah olması düşündürücü:26: acaba çizikler oluştuğunda çok fazla belli olur mu? Uzun vadeli olacağı için bunları da düşünmek gerek.

Son düzenleme:
illaki daha güzelleri var tabi ama siz eleye eleye bu 3'ü arasında kalmışsınız bütçenize göre...bu 3'ü arasından da kesinlikle istikbal diana !!!

Back
X