- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.993
-
- Konu Sahibi CicimBalim
Siz fikir vermemisiniz ki .konu sahibi ben dışarı çıkmak istiyorum.Annem böyle davranıyor .Ne yapmam lazım diye sormuş.İste saat 10 yeterli bir saat ben zaten 10 dan önce cikmiyorum.Cikanlar öldüruluyor .Bizene hanımefendi sizden sizin yaşantınızdan .Konuyla ilgili verilebilecegin destek öneri varsa buyrun.Burda gelipte ahlak bekçiliği yapmayınte
Aman Allahım gerçekten sizinle tartışılmaz bile sizin için karşıt görüşlü varsa tmm pis kaka ya ben bunları mi dedm sizknle aynı görüşte değilim diye bide benim söylemedilerimi söylemiş gibi gösterip yürüyün üstümeHa yani öldürülen kadınlar sokağa çıktıkları için ' annelerinin sözünü dinlemedikleri için öldüler, öyle mi? Bı nevi hakettiler ve anneler de sokağa çıkan bekar kızlarının yüzüne tükürme ve eve kapatma hakkını kullanabilirler bu durumda size göre doğru mu anlamışım? Açıp haberleri bir okuyun kaç kadın sizin zannettiginiz gibi gece sokakta tanımadığı insanlar tarafından , kaç kadın güvendiği insanların çatısı altında gün ortasında öldürülmüş bı sayın isterseniz, çok şaşıracaksınız
Anıt Sayaç : Şiddetten Ölen Kadınlar İçin Dijital Anıt
Anıt Sayaç, Türkiye’de kadına yönelik şiddetten ölen kadınların anısını yaşatmak için internet üzerinden kurulmuş bir anıt ve her gün güncellenen bir sayaçtır.anitsayac.com
Bakın buradan rastgele birkaç isim seçip aratın. Nerede ne zaman kim tarafından öldürülmüş bir bakın lütfen.
Haksizim TM siz haklısınız ozmn ben konuyu uzatmicam çünkü siz benim dediklerimi anlamamakta kararlisiniz burda birilerine saldırmak için beklyrsnzHaksızsınız ve annenin korkusu yersiz. Hiç bir kadını baskılayarak, kısıtlayarak kadın cinayetlerinden koruyamayız. Sadece gece çıkan kadınlar mı öldürülüyor sanıyorsunuz?
Arkadaşım senin karşıt görüş diyip bizden anlayış bekledigin görüş bu katliamların bizzat sebebi....ne yapalım şimdi, her görüşe anlayış gostericez diye faşizme, şiddete, yolsuzluğa, hırsızlığa cinayete de mı tepki gostermeyelim....onlar da bir görüş, yazık diyip saygı mı duyalım yani?Aman Allahım gerçekten sizinle tartışılmaz bile sizin için karşıt görüşlü varsa tmm pis kaka ya ben bunları mi dedm sizknle aynı görüşte değilim diye bide benim söylemedilerimi söylemiş gibi gösterip yürüyün üstüme
Yani kızlar eve geç geldiği için mi öldürülüyor ? Ölen kız ankara pavyonunda çalışan genç bir kız. Muhtemelen berbat bi ailesi var ,sahip çıkmamış o da gitmiş o katille yatmış , kalkmış maddi manevi tatmin olmaya çalışmış. Hepsi hu herşey çok basit. Kızınıza kronometre tutmaz suratına tükürmezseniz kızınız ölür mü diyorsunuz ? Din kültürü öğrt bi genç kız evine int bağlamaya gelen bir görevlinin tecavüzü ile öldürülmüştü ? Bu kızın günahı da anasından ayrı yaşayıp öğrt olmak sanırım. Bir kadın olarak ya anne ile ya eş işe ya abi ile yaşayacağız evden çıkmayacağız akşam ezanı ile eve gireceğiz. Yoksa öldürülürüz bunu kanıksayanda sizin gibi kadınlar hayretler içindeyim. Zihniyetiniz katil aklayıcı kadın suçlayıcı.Bizde bunları istyruz çok güzel anlatmiasiniz öncelikle tşk ederm ama yok şuan böyle değil eeee böyle olmayan bir düzende de ben böyle yasicam ama demek bile bile lades. Maalesef görüyorsunuz kadınlarımız öldürüyor biz kahroluyorz. Annelerde korkuyor ne var bunda. Yani sorum şu annenin korkusu yersiz mi sadece ben bunu diyorm. Kayıp kız denildiği zaman herkes başına kesin bişey geldi diyor artık insanlar korkuyor. Eskiden kayıp denilip iki üç gün sonra bulunurdu haksizmiyim
Kimse size saldırmıyor. Yanlış ve saçma şeyler yazıyorsunuz düzeltmek zorunda hissediyoruz kendimizi. Baktınız mı kadın cinayetlerinin yüzde kaçı babası, abisi, kocası gibi en yakını tarafından öldürülmüş yüzde kaçı gece dışarı çıktığı için öldürülmüş?Haksizim TM siz haklısınız ozmn ben konuyu uzatmicam çünkü siz benim dediklerimi anlamamakta kararlisiniz burda birilerine saldırmak için beklyrsnz
Maalesef öyle değil sadece kocası annesi babası değilSon olarak anıt sayacını koymuş arkadaşlar, onun yorumunu yapayım.
Babası kocası sevgilisi öldürüyor kadınlarımızı.
Yani anne olarak manyak birini reddetme özgüveni kızına verebileceğiniz en büyük hediye.
Akşam on olunca ahlak bekciligi mi oluyor ahlakla ilgili tek bişey söyleyin siirf görüşüm size ters diye yazdıklarınızı bakın ama deseydin gece birde gel. Ben çok tatlı bir üye olacakrm hatta arsız ol diyen üye daha tatlı :) haklısınız.Siz fikir vermemisiniz ki .konu sahibi ben dışarı çıkmak istiyorum.Annem böyle davranıyor .Ne yapmam lazım diye sormuş.İste saat 10 yeterli bir saat ben zaten 10 dan önce cikmiyorum.Cikanlar öldüruluyor .Bizene hanımefendi sizden sizin yaşantınızdan .Konuyla ilgili verilebilecegin destek öneri varsa buyrun.Burda gelipte ahlak bekçiliği yapmayın
En uç nokta bu. Bundan sonrası olmaz herhalde :) benim bu görüşünden buralarra kdr geldik aslinda ben on birde dışarı ciksam herşey halolacakti hatta bu patalsimi yazana arsız ol annene desem hayat harika olacaktı ahbenArkadaşım senin karşıt görüş diyip bizden anlayış bekledigin görüş bu katliamın bizzat sebebi....ne yapalım şimdi, her görüşe anlayış gostericez diye faşizme, şiddete, yolsuzluğa, hırsızlığa cinayete de mı tepki gostermeyelim....onlar da bir görüş, yazık diyip saygı mı duyalım yani?
Size cvp yazmamayi tercih ederim ben iyi günlerKimse size saldırmıyor. Yanlış ve saçma şeyler yazıyorsunuz düzeltmek zorunda hissediyoruz kendimizi. Baktınız mı kadın cinayetlerinin yüzde kaçı babası, abisi, kocası gibi en yakını tarafından öldürülmüş yüzde kaçı gece dışarı çıktığı için öldürülmüş?
Forumda sesli harfler parayla değil, kullanın lütfen.
Ben 1 de gel diyorum mesela 3 saat ile tüm namusu temizleniyor. ölüm riski ortadan kalkıyor, herşey meşrulaşıyor. İstesede zaten her gece 1 de gelemez çalışan insan eve her gece bara gece gezmesine gidemez. Ne para yeter ne beden cidden pavyonda çalışması lazım herhalde bunun için. Ama 6 arkadaş oturursun okey oynasan 3 saat geçer zaten. Cumartesi gecesi eğlenmek için uygundur mesela konsere gitsen ist 1 de bitiyor . Taksiyle dönsen yine 2 olur. Ufak şehirse zaten gidecek yeri yoktur herşey kapanır 12’ de yine strese gerek yok. Çocuk yetiştirirken amaç ruhen çocuğu doyurmak. 22:01 de gelirsen suratına tükürürüm dediğiniz çocuk kaç yaşında olursa olsun hata yapmaya müsait.Maalesef öyle değil sadece kocası annesi babası değil
Akşam on olunca ahlak bekciligi mi oluyor ahlakla ilgili tek bişey söyleyin siirf görüşüm size ters diye yazdıklarınızı bakın ama deseydin gece birde gel. Ben çok tatlı bir üye olacakrm hatta arsız ol diyen üye daha tatlı :) haklısınız.
Okadar haklısınızki çoğu evden ayril.yazmis evden ayrilanlari görüyoruz ne hale düşüyorlar Allah korusun ya saat on da çok çok erken bir saat değil normal bir saat evlenin sonra on ikide mi geliyorsnz birde mi siz karwr verirsiniz üni okurken ailem kaçta evde olduğumu bilmedigi halde ben kendime sinir koymustm ondan sonra asla cikmazdm bence normal bir durum biride arsız ol demiş geçen gün daha bir kız covidli olduğu halde evden ayrılıyor gece gelmiyor. Sonuç öldürüyor okdr üzücü ki
Kötü yola düştünüz , haberiniz yok mu ? Klasik dedikoducu komşu ya, milleti gözetleyip kadınları yaftalayanların genç versiyonuevden ayrılanlar ne hale düşüyormuş bi yazsanıza evlenmeden tek başıma yaşadım kendi halimi bir sizden öğreneyim
Konuyu nerelere çektiniz akıl alır gibi değil. Burdakiler çıkmasın ne işi ve deyince çıkmayacak mı konu sahibi? Kaldı ki öyle birşey diyen de yok tehlikeli olabilir denilmiş sadece.
Kadının merak etmesi normal üslubu yanlış.
Bunu anlamak yerine "ne işi varmış o zaman haketmiş" saçmalığına kadar götürdünüz ya diyecek birşey yok.
Yok öyle kaçmak. Dur sen üşenirsin araştırmaya ben yardımcı olayım sana.Size cvp yazmamayi tercih ederim ben iyi günler
En uç nokta bu. Bundan sonrası olmaz herhalde :) benim bu görüşünden buralarra kdr geldik aslinda ben on birde dışarı ciksam herşey halolacakti hatta bu patalsimi yazana arsız ol annene desem hayat harika olacaktı ahben
Diyet yapmayın artık değerleriniz düşmüş belli ki normal düşünemiyorsunuzYa iyimisiniz gerçekten soruyorum. Çocuğunuz var mı? Küfür etme konusunda haksız olabilir ama bir anneyi görmezden gelmek konuşmamak eve gitmemek nedir? Sizin çocuğunuz gece eve gelmese polise gidersiniz eminim. Burda bunları okuyan genç kızlara olmadık akıllar vermeyin.