- 8 Mart 2019
- 2.545
- 3.313
- 133
- 37
işte benciller hepEn nefret ettiğim insan tipleri bunlar. Cevremde de bir o kdr var. Hasta çocukla gezmeyin ya gezmeyin işte. Çocuklar hasta olduklarinda bile gülüp oynayabiliyorlar kulucka dönemi var bunun birde. Cocuk azıcık hareketlense basliyorlar dolasmaya buluşmaya. Benimde çocuğum var hastaligin kulucka süresini bile takip ediyorum cocuk iyilesse bile günü doldurup insanlarla görüşüyorum. Ama benim en yakinimdakiler dahi hastayken fildir fildir
nasıl bir düşüncesizlik bu böyle.bugün kardeşim bize geldi eşiyle çocuğuyla annemle ben yaşıyoruz evde. cocuk hastaymış öksürük burun akıntısı var. Ona rağmen gelmiş. bir güzel ağırladılar oturdularda oturdular. annem yaşlı ortalıkta covid belası var ve babamı bu yüzden kaybettik. Hasta hasta getirmeleri normal mi ya. neymiş ateşi yokmuş halsizliğe yokmuş öksürük burun akıntısı varmis. cocuk okula gidiyor üstelik. siz olsanız Allah aşkına naparsiniz.
Okadar haklısınız ki. Bizim ogretmende çocuğunuz hasta ise asla göndermeyin okula birbirimizi düşünmek zorundayız dedi. Kızım cuma günü okuldan geldiğinde sesi değişti hapşırmaya başladı bende devam ederse göndermeyecektim ama bugün gayet iyiydi. Ama bu seferde eşim cumartesi günü akşamı mangala gitti ve bugün çok halsizdi burnu akıyordu. Çok değişik bir dönemdeyiz eşimde oksurugum ateşim yok ama diyip hastaneye gitmedi biz ramazan ayında geçirdik hangi Audi unuttum bu ay başında da aşı olduk onami güveniyor anlamıyorumbugün kardeşim bize geldi eşiyle çocuğuyla annemle ben yaşıyoruz evde. cocuk hastaymış öksürük burun akıntısı var. Ona rağmen gelmiş. bir güzel ağırladılar oturdularda oturdular. annem yaşlı ortalıkta covid belası var ve babamı bu yüzden kaybettik. Hasta hasta getirmeleri normal mi ya. neymiş ateşi yokmuş halsizliğe yokmuş öksürük burun akıntısı varmis. cocuk okula gidiyor üstelik. siz olsanız Allah aşkına naparsiniz.
sizi o kadar iyi anlıyorum ki... Allah ıslah etsin çok zor durum. su durumda bu bencillik yapılmaz hemen hemen benzer durum. bencede siz sağlığınızı riske atmayın derimBenim de abimler 2 yasındaki yiğenımı oyun grubuna yazdırmışlar , haftada ıkı gun 2 saat, haftaiçi hergun de annem ve babam bakıyo yigenıme. Oyun grubundan bi vıdeo attılar aklım cıktı , hoca maskesını ındırmıs yigenımı kucagında o spor aletınden bu spor aletıne tasıyo. Yigenımde zaten maske yok. Annem ve babamla gorısmeme kararı aldım cunku hamıleyım sırf yigenım ve abımlerın bencıllıgı yuzunden, okdr ıhtıyacım var ki suan anneme aslında , kızımın bakımı vs ... Biara da yine tum aıle oksuruyorlarken ve burunları akıoken anemlere oturmaya geldıler , bizi de cagırdılar gıttık ben şok , kovid testi verdınız mı dedim, aşılıyız biz, hem grıbız kovid degılız dıyo... Peki ya benım kızıma gecerse , peki ya annem aşılı olsa da zor atlatırsa...cok doldum son zamanlarda, anneme cemkırıpduruyorım abımın bencıllıgı ıle ılgılı, kadını uzuyorum ama o da pek oglancı , aman diğer torununa bakılsın onlar için canı feda... Allahım korusun herkesi
aynen oyle eksik olsun boyle insanlarSorumsuz insanlar olduğu sürece bitmez bu pandemi...
Benim oğlum okuldan getirdi hastalık küçük oğlum oldu hasta ben oldum hasta.hastaneye gittim nefes alamıyordum ciğerlerimde iltihap görüldü.test negatif çıktı ame yinede kimseyle görüşmüyor okula göndermiyorum.evde ilaçla tedaci görüyoruzSu aralar okullu cocuklara bir şeyler olmaya basladı salgın mı var yoksa covid iyice dagılmaya mı basladı anlayamadım ama kücücük yavrular cok canımı sıkmaya basladı bu durum.
allah yardımcınız olsunBenim oğlum okuldan getirdi hastalık küçük oğlum oldu hasta ben oldum hasta.hastaneye gittim nefes alamıyordum ciğerlerimde iltihap görüldü.test negatif çıktı ame yinede kimseyle görüşmüyor okula göndermiyorum.evde ilaçla tedaci görüyoruz
Allah ıslah etsin bunları isteCinayete teşebbüs bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?