• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu yapilir mi? Merhametsizlik degilde ne ?

Aşılı olduğu halde covidden mi vefat etti 😳
Allah rahmet eylesin öncelikle
Madem aşı tam koruma sağlamıyor ( ben sağladığıni sanıyordum 😔)
O zaman hiç bir grip çeşidi evinize girmemeli
covid bulaştı sonrada covidken kalp krizi geçirdi vefat etti.

Bu arada başınız sağ olsun, ben de babamı kaybettim 😔 Ben ağzımı açıyorum ama, dediğim gibi evden mi kovuyorsuna geliyor iş. Vicdansızlık, eğitimsizlik, görgüsüzlük, düşüncesizlik daha birçok şey…
sizinde başımız sağolsun bu arada

Tam olarak bu yüzden derim zaten annemi korumak için. Bende babamı kaybettim bu hastalıktan o yüzden kimsenin tribi umrumda değil.
trip olmaz ki kavga olur. birde içeri girdiler taa girdikten sonra hasta olduğunu anladik. ya yazıklar olsun birde diyorki acaba kovid mi bulaştı dedik diyor ama ateş-i falan yok dedi

trip olmaz ki kavga olur. birde içeri girdiler taa girdikten sonra hasta olduğunu anladik. ya yazıklar olsun birde diyorki acaba kovid mi bulaştı dedik diyor ama ateş-i falan yok dedi
Sizi çok iyi anlıyorum emin olun, kavga çıkmasın diye yuttunuz ama anneniz söz konusu o yüzden bazı kavgalar çıkmalı. Anneniz ve siz öğrenir öğrenmez maske taksaydınız anlarlardı belki 😑

Sizi çok iyi anlıyorum emin olun, kavga çıkmasın diye yuttunuz ama anneniz söz konusu o yüzden bazı kavgalar çıkmalı. Anneniz ve siz öğrenir öğrenmez maske taksaydınız anlarlardı belki 😑
aslında evet bu mantıklı sonucta canımızın sağlığı daha önemli mantıklı olan buydu. keske maske taksaydık biz rahat siz olacağımıza onlar olsaydi

aslında evet bu mantıklı sonucta canımızın sağlığı daha önemli mantıklı olan buydu. keske maske taksaydık biz rahat siz olacağımıza onlar olsaydi
Umarım değildir korona

bugün kardeşim bize geldi eşiyle çocuğuyla annemle ben yaşıyoruz evde. cocuk hastaymış öksürük burun akıntısı var. Ona rağmen gelmiş. bir güzel ağırladılar oturdularda oturdular. annem yaşlı ortalıkta covid belası var ve babamı bu yüzden kaybettik. Hasta hasta getirmeleri normal mi ya. neymiş ateşi yokmuş halsizliğe yokmuş öksürük burun akıntısı varmis. cocuk okula gidiyor üstelik. siz olsanız Allah aşkına naparsiniz.
Okullarda bu tarz bir salgın var.Normal grip şeklinde tabi yine de yaptıkları yanlış olmuş bazı insanlar ince düşünemiyor.

Okullarda bu tarz bir salgın var.Normal grip şeklinde tabi yine de yaptıkları yanlış olmuş bazı insanlar ince düşünemiyor.
ince düşünmenin gereği yok hastalıktan ortalık kaynıyor kaybimizda oldu bencillik başka bir şey değil bu

Keşke yine karantina geri gelse böyle densizlerden anca o zaman kurtulunuyor. Bizde de var aynı kasa, çocuklar hastayken getirir hiç umursamazdı. Ben de çok sinirlenirdim. Haklısınız yani. Ama ağzını açsan babamın evinden çocuklarımı mı kovuyorsun sen olur.
Yasadiginiz sehirde kapanmaya uyum sağlıyorlar mi? Ben hiç görmedim de çünkü.

Ben de bu durumlarda gerekiyorsa kavga çıkmalı diyen taraftayim Nego Nego gibi.
Annenizi de kaybederseniz ne olacak?
24 yasinda, hayatin basindasiniz daha.
Annenize ihtiyaciniz var.

Yasadiginiz sehirde kapanmaya uyum sağlıyorlar mi? Ben hiç görmedim de çünkü.
Hayır hem de hiç. Pandemi boyunca sokaklar gece yarılarına kadar çocuk kaynıyordu. Market hariç maske takan yoktu. Ama bahsettiğim kişi abim ve ilçe olarak 20 km uzakta, karantinada olunca gelemiyor dolayısıyla ceza yerim korkusuyla. O yüzden işime geliyor.

insallah kovid degillerdir Allah ıslah etsin boyle insanları boyle vicdansizlari

Bu aralar rs virüsü de yaygin. Normalde kış aylarda görülüyor. Ama corona kurallari yumsatildiktan sonra simdiden basladi salgin. Türkiyedede muhakkak vardir. Oda soguk algini gibi belirtiler gösteriyor. Insallah ondandir en fazla

Back