bu yapilir mi? Merhametsizlik degilde ne ?

Aşılı olduğu halde covidden mi vefat etti
Allah rahmet eylesin öncelikle
Madem aşı tam koruma sağlamıyor ( ben sağladığıni sanıyordum )
O zaman hiç bir grip çeşidi evinize girmemeli
covid bulaştı sonrada covidken kalp krizi geçirdi vefat etti.

sizinde başımız sağolsun bu arada

Tam olarak bu yüzden derim zaten annemi korumak için. Bende babamı kaybettim bu hastalıktan o yüzden kimsenin tribi umrumda değil.
trip olmaz ki kavga olur. birde içeri girdiler taa girdikten sonra hasta olduğunu anladik. ya yazıklar olsun birde diyorki acaba kovid mi bulaştı dedik diyor ama ateş-i falan yok dedi

trip olmaz ki kavga olur. birde içeri girdiler taa girdikten sonra hasta olduğunu anladik. ya yazıklar olsun birde diyorki acaba kovid mi bulaştı dedik diyor ama ateş-i falan yok dedi
Sizi çok iyi anlıyorum emin olun, kavga çıkmasın diye yuttunuz ama anneniz söz konusu o yüzden bazı kavgalar çıkmalı. Anneniz ve siz öğrenir öğrenmez maske taksaydınız anlarlardı belki

Sizi çok iyi anlıyorum emin olun, kavga çıkmasın diye yuttunuz ama anneniz söz konusu o yüzden bazı kavgalar çıkmalı. Anneniz ve siz öğrenir öğrenmez maske taksaydınız anlarlardı belki
aslında evet bu mantıklı sonucta canımızın sağlığı daha önemli mantıklı olan buydu. keske maske taksaydık biz rahat siz olacağımıza onlar olsaydi

aslında evet bu mantıklı sonucta canımızın sağlığı daha önemli mantıklı olan buydu. keske maske taksaydık biz rahat siz olacağımıza onlar olsaydi
Umarım değildir korona

Okullarda bu tarz bir salgın var.Normal grip şeklinde tabi yine de yaptıkları yanlış olmuş bazı insanlar ince düşünemiyor.

Okullarda bu tarz bir salgın var.Normal grip şeklinde tabi yine de yaptıkları yanlış olmuş bazı insanlar ince düşünemiyor.
ince düşünmenin gereği yok hastalıktan ortalık kaynıyor kaybimizda oldu bencillik başka bir şey değil bu

Yasadiginiz sehirde kapanmaya uyum sağlıyorlar mi? Ben hiç görmedim de çünkü.

Ben de bu durumlarda gerekiyorsa kavga çıkmalı diyen taraftayim Nego gibi.
Annenizi de kaybederseniz ne olacak?
24 yasinda, hayatin basindasiniz daha.
Annenize ihtiyaciniz var.

Yasadiginiz sehirde kapanmaya uyum sağlıyorlar mi? Ben hiç görmedim de çünkü.
Hayır hem de hiç. Pandemi boyunca sokaklar gece yarılarına kadar çocuk kaynıyordu. Market hariç maske takan yoktu. Ama bahsettiğim kişi abim ve ilçe olarak 20 km uzakta, karantinada olunca gelemiyor dolayısıyla ceza yerim korkusuyla. O yüzden işime geliyor.

insallah kovid degillerdir Allah ıslah etsin boyle insanları boyle vicdansizlari

Bu aralar rs virüsü de yaygin. Normalde kış aylarda görülüyor. Ama corona kurallari yumsatildiktan sonra simdiden basladi salgin. Türkiyedede muhakkak vardir. Oda soguk algini gibi belirtiler gösteriyor. Insallah ondandir en fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…