- Konu Sahibi Melahatabla
-
Ahahahha cok hossunuz valla. O internet allah tarafindan gelmiyor wifi zararli zaten. Endise etmeyin bir sey olmaz bebise hemen iki gunde
Çok teşekkür ederim. Evet, çok gazlı bi bebek.En fazla radyasyon yayan elektrikli aletlerden biride fön makinesiymis.Merak etmeyin 2 gunden birşey olmaz.Gule gule buyutun bebeginizi.Gaz sancilari baslamistir artik onun.
Biraz abartmışım, bir süre sonra kendime geldimyahu evrenin kendisi , içinde yaşadığımız atmosfer dev bir radyasyon ağı zaten.onu sıfırlamak imkazsız kiamazon ormanlarına da taşınsak radyasyonda yaşamaya mecburuz.
konu sahibi hiçbir şey olmaz merak etmeyin.
Wifi yok. Bir de ben dediginiz çok farklı algıladım. Diğer yorumlarda açıkladım :)
Evde olmasına bile gerek yok...ben şimdi bakıyorum en az 20 tane cillop gibi sinyalini aldığım wifi var.Eviniz de WiFi kutusu varsa o da radyasyon yayıyor.
Haklısınız ama zaten telefon da kullanıyorum. Ben kendimi tamamen soyutlamadım. Sadece fön çok daha zararlıymış ve ben basının dibinde tuttum.sende yokta komşularınki?
malesef kaçış yok.
Ben kolik kızımı bu şekilde büyüttüm valla fon makinesini kafasına dayamiyoruz sonuçta uzak olucak tele de indirebilirsiniz sesi ...ama bağımlılık yaptığı diogru ,bize bile bulaştı eşimle
Fön sesiyle mi uyuyorsunuz artık?Ben kolik kızımı bu şekilde büyüttüm valla fon makinesini kafasına dayamiyoruz sonuçta uzak olucak tele de indirebilirsiniz sesi ...ama bağımlılık yaptığı diogru ,bize bile bulaştı eşimle
Bunu hiç duymamıştım ama iki gün boyunca sürekli yanındaydım. Evde hiçbir şey yapmadığım için tabi. İleride mutlaka bırakırdım diye düşünüyorum. Çık tehlikeliAlışkanlık yapması ya da radyasyon değil de ısı kaynağı olduğu için sıkıntı fön makinesi diye biliyorum. Bir iki habere denk gelmiştim fön makinesini bebeğin yanına bırakıp bebeği yakan ya da beşiği tutuşturan aileler oluyor. Telefona beyaz gürültü sesi indirip uçak modunda dinletmek daha iyi gibi.
Aslında bunların nette olanları zararlıymış. Çünkü sesin desibeli vs hepsi ayarlıymış. Bir de nette olanlar sübliminal içerikli olabilirmiş. Yani beyaz gürültü nün kendisi zararlı derken bizim netten açtıklarımızı kastettimFön sesiyle mi uyuyorsunuz artık?
konu sahibi aslında white noise maasa saatleri var.. rüzgar, su çok hoş benim de kendime alasım var.
Ben de sandım ki artık konu sahibi bu şekilde etiket yapılabiliyorFön sesiyle mi uyuyorsunuz artık?
konu sahibi aslında white noise maasa saatleri var.. rüzgar, su çok hoş benim de kendime alasım var.
aneem, konu sahibi diye nick de varmışSELAMlar, sorry
Olabilir ya, gerçekten internetten indirilen hiç bişeye tam güven olmazAslında bunların nette olanları zararlıymış. Çünkü sesin desibeli vs hepsi ayarlıymış. Bir de nette olanlar sübliminal içerikli olabilirmiş. Yani beyaz gürültü nün kendisi zararlı derken bizim netten açtıklarımızı kastettim
Cok tatlisiniz gercekten endiselerinizi anliyorum. Allah size ve miniginize saglikli uzun omurler versin insallah. Bu gunleriniz gececek,beraber mutlu olacaksinizWifi yok. Bir de ben dediginiz çok farklı algıladım. Diğer yorumlarda açıkladım :)
Kızım uyuyana kadar telde o ses var bizde sessizlik olduğunda bı motive olamıyoruz artık uykuya ülkede fön olacak , geçen eşim uyku tutmuyo aç şu sesi dedi meselaFön sesiyle mi uyuyorsunuz artık?
aneem, konu sahibi diye nick de varmışSELAMlar, sorry
Çok teşekkür ederim, bilmukabeleCok tatlisiniz gercekten endiselerinizi anliyorum. Allah size ve miniginize saglikli uzun omurler versin insallah. Bu gunleriniz gececek,beraber mutlu olacaksiniz
Ama Hee gün yanımda onu açmamışlardır ki. Ben bildiğin saatlerce yanına koyuyordumFazla internette bu kadar olumsuz şeylere güvenip stres yapmayın. Saç kurutma makinaları 50 senedir var. Elektrik süpürgesi desen öyle. Ne yani siz çocukkken bunlar çalıştırılırken sizi balkona mı koyuyorlardı? İnternetten bebek gazı ile ilgili masaj, egzersiz videoları var. Bunu izleyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?