- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 35
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Hem alışkanlık yapıp beyin gelişimini olumsuz etkiliyormuş,hem radyasyon. ikisini de denedim.Fön makinası sesi mi dinlettiniz yok makinayı mı calıstırdınız ne gibi zararları varmıs ben de bir iki defa ses olarak açmıştım
Kurutma makinesinde ne kadar büyük bir radyasyon olabilir ki. Şaşırdım.Hem alışkanlık yapıp beyin gelişimini olumsuz etkiliyormuş,hem radyasyon. ikisini de denedim.
Ben de şaşırdım, çok fazlaymış. O yüzden cok korktumKurutma makinesinde ne kadar büyük bir radyasyon olabilir ki. Şaşırdım.
İki kere de bişey olmaz hiç hata yapmadan çocuk büyümüyor malesef. Annelerin de hataları yanlışları olabiliyor.
Bende açıyorum uyumadığı zaman zararı olduğunu duymamıştım. Çoğu insan dinletiyor aslında
Evde tv yok sadece telefon vardı zarsr verebilecek. Fön makinesi nin de zararı cokmuş. İki gün boyunca saatlerce maruz kaldıZararı olabilir elbette ama abartmadiginiz sürece bir şey olmaz çocuğun yanında tv açık oluyor telefon aynı odada oluyor hepsi radyasyon çok kafaya takip kendinizi yıpratmayın.
Bağımlılık, aşırı radyasyonNe zararı varmış, bende oğlumda bir kaç kere yapmıştım, çocuğun çok yakınına bırakıp yangın gibi bir tehlike yaratmadiginiz sürece ne varmış ki..
İki gün ama dolu dolu, saatlerceÜzülme canım bence iki günden birsey olmaz
Yeni annelikte insan herşeyden aşırı evham yapıyorBağımlılık, aşırı radyasyon
Öncelikle zararı sadece radyasyon degil bağımlılık yapması ve beyin gelişimini olumsuz etkilemesi.Elinizde telefon, evde wifi, tv muhakkak, bilgisayar yüksek ihtimal. Ama kurutma makinesinin zararlı olduğunu düşünüyorsunuz. Çok acayip.
İnternet kırkı cıkmamış bir bebege nasıl zarar verir? Asıl internet sayesinde bebegimle ilgili çok şey öğrendimEvde internet kullaniyorsaniz en buyuk tehlike o. Beyaz gurultu halt etmis onun yaninda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?