Bu yanlışı yapan var mı

ay o pıs pıs sesı bızde 24 saat aralıksızdı bı yerden sonra hıpnoz oluyorsun

İnternet olayını herkes yanlış anlamış, sanırım benden kaynaklı. Kırkı cıkmamış diye de belirttim. Ysni şunu demek istedi sandım: içerik. Yoksa telefon ve internet vsr evimde. Kendimi o kadar soyutlamadım. O kadar iddialı degilim malesef. Ama elimden geldigi kadar zarar gelen bu tür şeylerden uzak tutmak isterken yanı başına o makineyi koymak beni üzdü. Telefondan açınca etki etmedi

Ooo ayrıntılar içinde boğuldum. aslında bu konularda genel görüşüm sizinki gibi. Dikkat et, ama elinden geldiği kadar. Yoksa dediginiz gibi her şey zarar. Sanırım yazım tarzları da beni endşşelendirdi. Direk beyin gelişimi falan deyince cok korkuttu, e ben zaten malum evhamli

ay o pıs pıs sesı bızde 24 saat aralıksızdı bı yerden sonra hıpnoz oluyorsun
İndirmiştim ben sesi, internete bile gerek olmadan çalıyordu keşke ilk günlerden itibaren bulsaydım ama 6 aydan itibaren keşfettim yine de faydası oldu açıyordum pış pış anne sesi uyuyordu 1 saat çalacak ya biliyorum hemen kendi işlerimi falan yapardım 1 saate ne sığdırırsam iyi olurdu benim için ama artık büyüdü ya yemiyo ağzıma bakıyo

Kiyamam size ya :) evet fon makinesinin radyasyon orani cok fazladir. Utu de oyle mesela. Ama 2 gunden ne olacak. Ayrica beyaz gurultunun zararli olduguna dair hic bir bulgu yok. Tam aksine rahatlatici. Fon makinesi calistirmak yerine beyaz gurultu uygulamalarini kullanin. Telefonu ucak moduna alip yanina koyarsiniz.

Telden açtım etki etmedigi için gerçeğini açtım. Ama sadece radyasyon degil beyaz gürültünün kendisi de zararlı diye okudum

Hem alışkanlık yapıp beyin gelişimini olumsuz etkiliyormuş,hem radyasyon. ikisini de denedim.

Ya sürekli ağlayan susmayan ve uyku uyumaya direnen, moraran bebeği sakinleştirmeye ne yapacaksınız mesela?
Benim oğlan kolikti, mecburen açtık. Netten de dinlemezdi, ciddi ciddi saç kurutma makinesinin sesini isterdi. Zaten evlerin içi radyasyon yığını, yapacağınız şey cep telefonlarınızı dışarıda bırakmak ve uykudan uykuya dibine sokmadan uzaktan dinletmek. Hiçbir yöntemin çocuk için bir garantisi yok, kar zarar hesabı yapacaksınız. Düzenli uyuması gerekiyor beyin gelişimi için onu ne yapacağız?

Şöyle yazmayı da hiç sevmem ama bu konuda pimpirikli davrandığınızı düşündüğüm için yazacağım çünkü bunu demem şey gibi olacak "Dedem de sigara içerdi 80 yaşına kadar yaşadı, sen de iç bi şey olmaz" gibi... Bizim oğlan kurutma makinesi sesiyle aylar geçirdi uykusu düzene girene kadar, mecbur çünkü ben ömrümde 5 saat boyunca ağlayan bebek görmedim, onca masaja, kucakta gezdirmeye, sarsmadan sallamaya pişpişlemeye rağmen... Noldu? Gayet iyi, meziyetlerini saysam evlat edinmek isterler, uslu da bir çocuk maşallah, aklı da her şeye eriyor yaşı kadar. 3 buçuk oldu. Allah sağlık versin hepimizin yavrularına.

Rahatsız oluyorsanız bu bilgiden, bundan sonra uygulamazsınız; uyguladığınız kadarından da bir şey olacağını zannetmiyorum.

Kafam cok karıştı. Çünkü beyaz gürültünün kendisi de zararlı diye okudum. Ne yapıcam bilmiyorum gerçekten :) evet aşırıymış. Ben de bilmiyordum. Bi telefon, tv kadar olamaz diye düşünüyordum

Aminn diyeyim öncelikle.
İşte bu kar zarar olayı beni iyice strese dokuyor. Aşı konusu da öyleydi. Tabi hepsini yaptırma kararı aldık. Şiödi bu beyaz gürültü olayı. Yapmasam durmayacak ona da bana da zarar,yapsam yazılanlar malum. Hem telden açınca durmadı, gerçeğini açınca durdu. Bilmiyorum yorumlar geldikçe kafam iyice çorba oldu :)

Zarali oldugunu soyleyenin kim olduguna bakin. Neye dayanarak soyluyor? Hangi arastirmanin ne gibi sonuclari olmus. Sizi bilimsel olarak ikna ederse kullanmayin tabi. Oneren bir cok dr da var. Siz bunlari karsilastirip kendinize gore en dogru karari verirsiniz. Analiga hos geldiniz, huninizi ne renk alirdiniz?

Elinizde telefon, evde wifi, tv muhakkak, bilgisayar yüksek ihtimal. Ama kurutma makinesinin zararlı olduğunu düşünüyorsunuz. Çok acayip.
Kurutma makinası, ütü, cattle gbi ısı yayan ürünler en fazla radyasyon yayan ürünlerdr kimse bişe bilmiyomu forumda, ayrıca ilk 3 aylık dönemde ara ara dinletileblr buzuki orhan var mesela onun anne karnı dinletilerini açablrsinz nadiren

Çocuğun yanında hiç telefon almıyor musunuz elinize. İki günde ne olacak ki. Ben beyaz gürültü olayını değil ama uyku eğitiminde bi yöntem denemiştim sadece bir sefer ismini hatırlamıyorum ama çocuğu ağlatmaya bırakıyorsunuz, ondan acayip pişman olmuştum. Belli sürelerle uzak kalıp birkaç dakika yanına gidiyorsunuz ama çocuk çatlayacak gibi oldu ağlamaktan vicdan azabından ölecektim.

Kızım kolik doğduğu için fön makinesi, elektrik süpürgesi, aspiratör, beyaz gürültü ve daha birçok şeyi çaresizce denemiştim bende. Eğer kolikse bebeğiniz tek çaresi zaman maalesef. Kendinizide yıpratmayın
2 günden bir şey olmaz

Ben büyük oğlumu 3,4 aya kadar öyle uyuttum yoksa gazdan durmazdı ya da uyumazdı
. Uykusuz gecelerimin dermanı oldu. Şuan 3 yaşına girecek maşaAllah cin gibi

bir şey olmaz ama radyo fön makinesi gibi bobinle çalışan ürünlerde radyasyon oluyor. daha dıkkatlı olursunuz.

Benim ablam 6 ay sac kurutma makinasiyla uyuttu. 10 yaşinda yeğenim. Maşallah cin gibi. Bu bahsettiğiniz zarar oyle kki seferle filan olmaz. Biraz sakin olun. Saç kurutma makinasini gçtim heryerde kablosuz internet var asil onlar radyasyonu

yahu evrenin kendisi , içinde yaşadığımız atmosfer dev bir radyasyon ağı zaten.onu sıfırlamak imkazsız ki amazon ormanlarına da taşınsak radyasyonda yaşamaya mecburuz.
konu sahibi hiçbir şey olmaz merak etmeyin.

dogru

İnternet kırkı cıkmamış bir bebege nasıl zarar verir? Asıl internet sayesinde bebegimle ilgili çok şey öğrendim
Ahahahha cok hossunuz valla. O internet allah tarafindan gelmiyor wifi zararli zaten. Endise etmeyin bir sey olmaz bebise hemen iki gunde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…