Bu yanlışı yapan var mı

İnternet kırkı cıkmamış bir bebege nasıl zarar verir? Asıl internet sayesinde bebegimle ilgili çok şey öğrendim
yaydıgı o sınyal varya zarar vermedıgını sandıgınız o sınyal mesela acayıp zararlı
bebek gelısımıyle ılgılı cok sey ogrenmeye calısıyor olabılırsınız ama eksık ogrenmek en tehlıkelısı haberınız olsun

bebeğim yok ancak şunu denemediyseniz bi de bunla deneyin derim. çok faydasını gören biliyorum.

seneler önce buzuki orhan mahlaslı müzisyen, kendi kolik bebeği için böyle bir albüm hazırlamıştı.

İnternet kırkı cıkmamış bir bebege nasıl zarar verir? Asıl internet sayesinde bebegimle ilgili çok şey öğrendim

İnternet sinyallerinin allah tarafından vahiy yoluyla gönderildiğini düşünmüyorsunuz herhalde?

Yeğenimin odasında iki sene susmadı beyaz gürültü. Tabii çocuğun başında fon makinası açmazlardi. Odanın bir ucunda hoparlörden çalardı.
Bence çocuğu ayakta sallayıp manyak etmek kadar zararlı değildir. Takılmayın boyle herseye.
Ben de bir şey söyleyeyim; evhamli anne cocuklarda anksiyite bozuklugu yapıyor. Kendim de bu durumda oldugumdan, bu konuda çok okudum. Annenin evham düzeyiyle çocuklardaki anksiyite arasında bir bağ var.
Salın biraz, rahat olmaya , iç gudulerinizi dinlemeye calisin

O sesleri hemen hemen herkes dinletti çocuguna. Durduramayınca ne duysak yaptık. Hatanızı farketmeniz güzel fakat eksik bilgide çok tehlikeli olabilir. İnternet havada nasıl gidiyo bi arastırın. Birde burdan okuyanlara bilgi olsun isterim. Birini ararken ilk çalmayı duymadan kulagınıza götürmeyin. Eşim yıllardır GSM sektöründe mümkünse kulaklık kullanın. Yatagınızjn başucuna koymayın. Bebeklere müzik açıp beşiğinde burakanlar var. Lütfen yapmayın

O sesi telefona kaydedip ya da video yükleme sitelerinde beyaz gürültü açıp dinleteceksiniz.
Bebeğiniz o sesle uyuduysa koliktir, bunların ninnileri var.
Onlara geçiş yapın, 4 5 ayınız o seslerle geçecek.

Teşekkürler, o sizin tatlılığınız :)
İki gün kısa ama resmen basının dibine koymuş olmak çok üzdü, hem de saatlerce.
Gazlı bi bebek. Bazen ne yapsam durmuyor ama bu sesi duydugu an bir sakinlik geliyor oğlana :) masaj yapıyorum, konusuyorum, bol bol kucakta. Ama hani an geliyor ya öyle işte . Artık kollarım kopacak ama canı sağolsun :)

Bir şey olmaz.
Beyaz gürültü beyin gelişimine zararlı değil ayrıca.
Fon makinasi evet radyasyon içerir ama telefon da televizyon da içerir.
Ayrıca 2 günden bir şey olmaz.
Takılmayın bunlara.
Beyaz gürültü zararlıymış zaten. Olumsuz etkiliyormuş. Birçok yerde böyle okudum. Tv yok zaten. Telefonu da fön makinesi gibi basına koymuyorum ki. İki gün ama saatlerce yaptım, bu yüzden üzgünüm

O sesi telefona kaydedip ya da video yükleme sitelerinde beyaz gürültü açıp dinleteceksiniz.
Bebeğiniz o sesle uyuduysa koliktir, bunların ninnileri var.
Onlara geçiş yapın, 4 5 ayınız o seslerle geçecek.
Hadi ya kolik mi. Ama onu da araştırdım tam olarak o belirtileri görmedim. Tabi o kararı ben veremem ama ben kolik olup olmadıgı konusunda gidip geliyorum. Daha çok degil gibi geliyor. Sorun sadece fön degil, beyaz gürültü zararlıymış

Ben aslında internet derken içeriği kastetti sandım. O yüzden kırkı cıkmamış diye belirttim hatta. Yoksa tabiki zararlı, telefon kullanıyorum mesela o da zararlı. Ama tamamen herşeyi hayatımdan cıkarmam imkansız. Fön makinesi dibindeydi bir de sadece radyasyon degil baska zararları da varmış.
Valla eksik olabilir ama elimden geldigi kadar hem kitaplardan, hem doktorlar, hem tecrübeli anneler, hem de internetten hep araştırdım.

Bundan sonra burdan açın gerçeğini çalıştırmayın, buna benzer bir sürü ses var bebekler için ordan açın, elekrtikli süpürge sesi bile var. Pış pış sesi bile var, açın anne pış pış sesini 1 saat boyunca desin

bende ılk sıralar cok evhamlıydım anlıyorum aslında sızı ve tatlı gelıyor bana resmen gulumseyerek okudum konunuzu o zamanlarım aklıma geldı
ıcınıze ne sınıyorsa onu yapın ama rahatlatmak ıcın soyluyorum ... evde sacınızı kurutacaksınız camasır kurutacaksınız temızlık yaparken kullandıgınız deterjanların ıcerıgı aldıgınız meyve sebzenın nerde nasıl bır gubreyle ne sartlarda geldıgı hatta herseyı gectım hamıle kalmadan once sac boyası kozmetık gıbı kullandıgınız urunlerden vucutda kalan toksıtlerın bebege gecısı

cok dusunur ıncelersek bır noktadan sonra kayıs kopar kopuyor bızzat yasadım gordum :)
yapay olan hersey evet guzel degıl ama 2 gun bebegınız buna marız kaldı dıye kotu bır anne bılgısız yetersız cocuguna zarar vermıs bır anne falan da degılsınız :) yakınınızda ınsaat yapılıyor olabılırdı tak tuk sesler kalkan o kumlar ıcerıgınde slıkon olan yapı malzemelerı o zaaman ne yapcaktınız :)

bıraz serbest bırakın kendınızı cok kasmıssınız farkında degılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…