- Konu Sahibi Melahatabla
-
yaydıgı o sınyal varyaİnternet kırkı cıkmamış bir bebege nasıl zarar verir? Asıl internet sayesinde bebegimle ilgili çok şey öğrendim
İnternet kırkı cıkmamış bir bebege nasıl zarar verir? Asıl internet sayesinde bebegimle ilgili çok şey öğrendim
Öncelikle zararı sadece radyasyon degil bağımlılık yapması ve beyin gelişimini olumsuz etkilemesi.
İkinci olarak da sandıklarını alıp da cocugun basına koymuyorum
Son olarak da evde sadece telefon ve Laptop var
İnternet kırkı cıkmamış bir bebege nasıl zarar verir? Asıl internet sayesinde bebegimle ilgili çok şey öğrendim
Teşekkürler, o sizin tatlılığınızah yenı annelık :) cok tatlısınız
aslında radyasyondan daha buyuk bır zararı var
battanıyesı fön sıcaklıgından tutusup yanan bebek var ...
bu bır surec kucakta ayakta hoplayarak zıplayarak bır seklde susturarak uyutarak buyuteceksınız ıste :) buyudukce gece duzenı olusacak rutıne oturacak hıc makınaya sese gerek yok ya gazı vardır ya actır ya da sadece sevgı ıstıyordur bebegın baska derdı olmaz :) 2 gun ıcın dert etmeyın bırsey olmaz
Beyaz gürültü zararlıymış zaten. Olumsuz etkiliyormuş. Birçok yerde böyle okudum. Tv yok zaten. Telefonu da fön makinesi gibi basına koymuyorum ki. İki gün ama saatlerce yaptım, bu yüzden üzgünümBir şey olmaz.
Beyaz gürültü beyin gelişimine zararlı değil ayrıca.
Fon makinasi evet radyasyon içerir ama telefon da televizyon da içerir.
Ayrıca 2 günden bir şey olmaz.
Takılmayın bunlara.
Hadi ya kolik mi. Ama onu da araştırdım tam olarak o belirtileri görmedim. Tabi o kararı ben veremem ama ben kolik olup olmadıgı konusunda gidip geliyorum. Daha çok degil gibi geliyor. Sorun sadece fön degil, beyaz gürültü zararlıymışO sesi telefona kaydedip ya da video yükleme sitelerinde beyaz gürültü açıp dinleteceksiniz.
Bebeğiniz o sesle uyuduysa koliktir, bunların ninnileri var.
Onlara geçiş yapın, 4 5 ayınız o seslerle geçecek.
Eviniz de WiFi kutusu varsa o da radyasyon yayıyor.
Komik degil bence. Ayrıca siz başkasına verdigim cevap yerine size verdigimle muhatap olup ona karsılık bir şey yazın. Ben her şeyden kendimi soyutladım demedim.İnternet sinyallerinin allah tarafından vahiy yoluyla gönderildiğini düşünmüyorsunuz herhalde?
48 saat bile olsa bir sey olmaz, bundan sonra yapmazsiniz. Iciniz ferah olsun.İki gün ama dolu dolu, saatlerce
Denedim işe yaramadıbebeğim yok ancak şunu denemediyseniz bi de bunla deneyin derim. çok faydasını gören biliyorum.
seneler önce buzuki orhan mahlaslı müzisyen, kendi kolik bebeği için böyle bir albüm hazırlamıştı.
Ben aslında internet derken içeriği kastetti sandım. O yüzden kırkı cıkmamış diye belirttim hatta. Yoksa tabiki zararlı, telefon kullanıyorum mesela o da zararlı. Ama tamamen herşeyi hayatımdan cıkarmam imkansız. Fön makinesi dibindeydi bir de sadece radyasyon degil baska zararları da varmış.yaydıgı o sınyal varyazarar vermedıgını sandıgınız o sınyal mesela acayıp zararlı
bebek gelısımıyle ılgılı cok sey ogrenmeye calısıyor olabılırsınız ama eksık ogrenmek en tehlıkelısı haberınız olsun
Haklısınız ama doğru olanı yapmak için çabalıyorumİnternette yazılanlara baksak herkes kanser hastası
Merhaba hanımlar
Beş haftalık bebegim var. 30 gün çık iyiydi emer uyurdu. Sonra bir gün çıldırdı, durmadı. Sabah sekizden, öğleden sonra üçe kadar susmadı. Çok çaresiz kaldım. Zaten tek basıma ilgileniyorum ne yapacağımı bilemedim. Sonra netten baktım beyaz gürültü tavsiyesi üzerine fön makinesi ile iki gündür çok güzel uyudu. Bugun fırsat bulup araştırma yaptım. Meğer çok zararlıymış. Sizce iki gündür çok fazla zarsr görmüş mudur? En fazla ne olabilir? Çok tedirginim. Oysa bilinçsiz biri degilim. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar araştırırım,bebegim için hep en iyisini yapmaya çalışırım. Ama bu bilgiyi öğrendiğimden beri çok tedirginim(ve sucluluk hissi). İki gün boyunca böyle uyuttum. Sizce çok zarsr vermiş miyimdir?
bende ılk sıralar cok evhamlıydım anlıyorum aslında sızı ve tatlı gelıyor bana resmen gulumseyerek okudum konunuzu o zamanlarım aklıma geldıBen aslında internet derken içeriği kastetti sandım. O yüzden kırkı cıkmamış diye belirttim hatta. Yoksa tabiki zararlı, telefon kullanıyorum mesela o da zararlı. Ama tamamen herşeyi hayatımdan cıkarmam imkansız. Fön makinesi dibindeydi bir de sadece radyasyon degil baska zararları da varmış.
Valla eksik olabilir ama elimden geldigi kadar hem kitaplardan, hem doktorlar, hem tecrübeli anneler, hem de internetten hep araştırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?