• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu vicdan azabıyla yaşayamıyorum:( ama kendimi de kurtaramıyorum :(

evlenin çocuğunuz olsun, sonra o güvendiğiniz kocanız sizin üzerinize başka kadınlarla aşk yaşasın. çocuğunuzun ihtiyacı olan ilgiyi, aşk hayatına harcasın.
evliliğinizde annenizin yaşadıklarını, çocukken kendi hissettiklerinizi başkası size yaşatsın, naparsınız?
hani diyorum ki bebeyken anlamamış olacaksınız, şimdi aklınız başında yapmayın.

Babanızın annenizle size yaşattığını,
şimdi adamın eşi ve oğluna siz yaşatıyorsunuz.
Biraz vicdan sahibi iseniz ilişkiyi sonlandırırsınız.
saygılar..

Kime ne yaşatirsan aynisini cekersin sende ilerde evlen cocuk sahibi ol sorunun olunca seninde basina gelsin

ay lütfen ota-çiçeğe şeytanı karıştırıp durmayın.. evli olduğunu öğrendikten sonra hala devam etmeniz sizin sorununuz şeytanın değil..

ayrıca okurken daraldım sürekli ağlıyor musunuz siz karşılaştığınızda?

ne diyelim? helal, süper, devam mı?

O zaman bosansin senle evlensin. Ama bana hiç de mutsuzmus gibi gelmedi. Klasik aldatan erkek yalanı işte. O küçük çocukların baba eve geç gelince bile nasıl özlediğini bir bilsen, gorsen bir dk durmaz ayrilirdin.

Anlatmak çok zor hiç kimseye anlatamadığım için duvarlara baka baka ağlayıp duruyorum. :KK43: konuyu en baştan anlatayım ki bana yol gösterin :KK43: bu anlattıklarım bu yılın ocak ayında başladı ...iş yerinde çalışmaya başlayalı bir hafta olmuştu. o hafta sonu da sınavlarımız vardı ve iş yerinde ki biri ile aynı yerde olduğunu konuştuk o beni aldı sınava falan gittik birlikte yemek yedik biraz kendimizden falan bahsettik derken,tip olarak da iyi bi adamdı.Etkilenmedim değil acıkcası .. ailemle çok kötü günler geçiriyodum çocukluktan gelen bi sevgi eksikliğim var biliyorum ve bunu hep arkadaşlarımla dostlarımla gidermeye çalıştım. iki gün sonra sessiz bi yerde konuşmaya gittik yani iş cıkışı beni birakcaktı. ben ona güvenerek bilmiyorum neden yaptım dertlerimi anlattım babamın annemi aldattığını ve babamdan çok dayak yediğimi falan :KK43: anlıcanız çocukluğum da hatırladığım tek güzel anım yok :KK43: ben ağlayınca eliyle gözyaşımı sildi. sonra bana bi çocuk resmi gösterdi. bu benim oğlum dedi o an yaşadığım hissi anlatamam :KK43: yani donup kaldım bisey diyemedim çaktırmadım aa ne güzel massallah falan diye arkadası gibi konuşmaya gülmeye devam ettim bana evliliğinde ki sorunlarından bahsetti kendi durumunun daha acı olduğunu eşiyle mutlu olmadğını eşinin ona nasıl davrandığını flan anlatti yani biz o akşam baya baya dertleşmiş olduk bende ona eşiyle konuşmasını konuşarak bu sorunu aşabileceklerini falan anlattım kendimi üzmemi umutlu olmamı falan diye bana öğüt verdi. güzel bi akşamdı konuştuk ettik ama asla yapmıcam bişeyi yapmış oldum. sonuçta evli bi adam böyle olması çok saçma oldu. sonra aynı iş yerinde olmamız sebebiyle sürkli daha yakın aramız daha iyi olmaya başladı. resmen ona bağlandım bi şekilde yakın olduk :KK43: sevgiliden eşten daha yakın olduk birbirimize güldük eğlendik ağladık birlikte:KK43: biz birbirimizden kopamıyoruz :KK43: biz şeytana uyduk her gece dua ediyorum Allahım beni bu azaptan bu günahtan kurtar diye vicdan azabından ölüyrum ben böyle bişey yapabilcek insan değildim. çok büyük knuştum hemde çok başıma geldi. evli bi adama aşık oldum oda bana aşık ..birbirimize bakıp ağlıyoruz o benim karşımda oturup ağlıyo :KK43: bi karar aldım bi daha görüşmeyeceğiz dedim iş dışında ben perişan olsamda güçlü durdum ama o gözümün önünde eriyp gitti. :KK43: şu ara yine eskisi gibiyiz uzaklaşamıyrm şuan çok acı çekiyorum yaşadığım duyguları anlatamıyrum belki beni kötüleyeceksin ama bana yardım edin sorularınız varsa sorun cevaplayayım ben bu vicdan azabıyla bu günahla yaşayamıyorum ::KK43:((((
Neden yürüdün bu ateşe bile bile?
Sonuçta tercihlerinizin sonucunu yaşıyorsunuz sen de o adam da.
Ne diyelim biz şimdi.
Kızıp ağır konuşunca pırrr kaçıyorsunuz.
kk da çok yaşanır bu vakalar.
Bir çeşit vicdan aklama yeri gibi.
Ne yapacağın belli.
Ama neden yapmadığın belli değil.
Aşk mış meşk miş şurda dursun.
Adam evli,ailesi var ailesi!
Yapmayın yahu,romantik filmler çevirip durmayın.
Hayatta vazgeçilemeyecek hiçbir erkek yoktur,bunu aklına kazı.
O sabiye yazık günah be.

ah canım aşk bu işte ne yapıcaksın,evli yaşlı genç dul dinlemiyor.zaten adam da mutsuzmuş.

bu senin sorunun değil o kadında hamile ne yapalım çocuksa yada o kadın hamile hamile eşini işe gönderip evinde bekliyor olsun kocası size aşık ama dimi

vicdanda neymiş bu kalp dimi ...size de böylesi düştü....hayırlısı...

dememizi beklemiyorsun herhalde...

Allaha dua ederek yanlış yaptığın bir şeyi biliyorsun,bundan vicdan rahatsızlığın var.eşini çocuğunu biliyorsun ama hala adama ilgin var hatta aşıksın yok canım böyle bir şey

benden söylemsi sizin işteki yakınlaşmalarınızı birisi görücek bakışmalarınız birisi görücek ve bu yayılıcak taki eşinin kulağına kadar eşi ortalığı yıkıcak ki haklı adamı akşam bekliyor yemeğini yapıyor kadınlığını yapıyor sabah işe gönderiyor sizle aşna fişna ohh

sonra siz yuva yıkan biri olucaksınız herkesin gözünde kötü olup hakkınızda hiçte hoş olmayan şeyler duyucaksınız.aileniz akrabalarınız herkes bunu bir şekilde duyucak yerin dibine girseniz o dip bile temizliyemez bunu çünkü evli bir adamla olup yuva yıkan durumuna geldniz.

ha ben bunlara razıyım diyorsanız o zaman bu günaha devam edip allahı karıştırmayacaksınız.

ben yapmam bunlar bana yakışmaz ailem duysa ben ne yaparım benim kişiliğime bu uymaz diyorsanız.bir an önce o adamla ilişknizi kesiceksinz.duygularınızı sizin bile hatırlamıyacagınız kalbinizin en derin yerine gömüp üstünü örtüceksiniz.

oişten ayrılıcaksınız ve bir daha karşılaşmamak için herşeyi yapıcaksınız.

Yapmayın yahu kızcağız magdur. Sevmiş bi kere naapsın?? Kendi anacığı aldatılırken de mağdur, elin kocasıyla beraberken de mağdur!!!!!

Yemişim aşkını yaaa! Yaşanılan saçmasapan karmakarışık ilişkilere "aşk" denince masum oluyor sanıyorsanız yanılıyorsunuz!!

Bu aldatan adamlarda hep eslerini sevmiyo olurlar.ama aldatilan bi kadinin cocugu olarak sana diyorumki eve gittignde askm canm btanem diyecek hatta karisi anlarsa bi daha yapmayacagm diyecek o beni ariyo istemiyorm aslnda diyecek.sizede buyuk ihtimal cocuk icin katlandigni soyluyodur. O yuzden siz onunuze bakin harcamayin kendinizi ilerde bi insanla evlenirken evli bi adamla iliski yasamis olarak sucluluk duyacaksn.

hakketten ya baban anneni aldatmış sen o kadın hakkında ne düşündüysen şuan senin içinde o çucuk ve eşi öyle düşünüyor kendinize saygınız olsun biraz neymiş çocukluğunda mutlu bir anısı yokmuş falan filan arkadaşım bize heıdenin alp dağlarından gelmedik buralara ama haramada el uzatmadık...adam evli ya evli çok mutsuz olsa boşanır zaten suçlu sadece tabiki sen değilsin senin kadar adamda suçlu

Yakın bir erkek arkadaşım "şu yüzüğü parmağıma taktıktan sonra kadınlarda bir ilgi sorma" demişti de ti'ye almıştım onu.
Artık anlıyorum doğru söylüyormuş.
Ne buluyorsunuz evli adamlarda onca bekar, yalnızlıktan kıvranan yakışıklı varken?
Nasıl kaldırıyorsunuz her gece karısının koynundan çıkıp gelmesini?
Hadi karşıdaki kadına, çocuğa, aileye saygıyı geçtim de kendinize de mi saygınız yok bu konumdasınız?

bekarim belki ondandr. Ama üzülüyorum .15 yaşındayken telefondan tanışıp gorustugum birinin evli olduğunu 2 yıl sonra öğrenip ayrilmistim. Ne tedaviler gördüm ahh ah çok kötü bu durumlar çok
2 yıl telefonda görüştün,
Ve ewli çıktı :KK57:

Anlatmak çok zor hiç kimseye anlatamadığım için duvarlara baka baka ağlayıp duruyorum. :KK43: konuyu en baştan anlatayım ki bana yol gösterin :KK43: bu anlattıklarım bu yılın ocak ayında başladı ...iş yerinde çalışmaya başlayalı bir hafta olmuştu. o hafta sonu da sınavlarımız vardı ve iş yerinde ki biri ile aynı yerde olduğunu konuştuk o beni aldı sınava falan gittik birlikte yemek yedik biraz kendimizden falan bahsettik derken,tip olarak da iyi bi adamdı.Etkilenmedim değil acıkcası .. ailemle çok kötü günler geçiriyodum çocukluktan gelen bi sevgi eksikliğim var biliyorum ve bunu hep arkadaşlarımla dostlarımla gidermeye çalıştım. iki gün sonra sessiz bi yerde konuşmaya gittik yani iş cıkışı beni birakcaktı. ben ona güvenerek bilmiyorum neden yaptım dertlerimi anlattım babamın annemi aldattığını ve babamdan çok dayak yediğimi falan :KK43: anlıcanız çocukluğum da hatırladığım tek güzel anım yok :KK43: ben ağlayınca eliyle gözyaşımı sildi. sonra bana bi çocuk resmi gösterdi. bu benim oğlum dedi o an yaşadığım hissi anlatamam :KK43: yani donup kaldım bisey diyemedim çaktırmadım aa ne güzel massallah falan diye arkadası gibi konuşmaya gülmeye devam ettim bana evliliğinde ki sorunlarından bahsetti kendi durumunun daha acı olduğunu eşiyle mutlu olmadğını eşinin ona nasıl davrandığını flan anlatti yani biz o akşam baya baya dertleşmiş olduk bende ona eşiyle konuşmasını konuşarak bu sorunu aşabileceklerini falan anlattım kendimi üzmemi umutlu olmamı falan diye bana öğüt verdi. güzel bi akşamdı konuştuk ettik ama asla yapmıcam bişeyi yapmış oldum. sonuçta evli bi adam böyle olması çok saçma oldu. sonra aynı iş yerinde olmamız sebebiyle sürkli daha yakın aramız daha iyi olmaya başladı. resmen ona bağlandım bi şekilde yakın olduk :KK43: sevgiliden eşten daha yakın olduk birbirimize güldük eğlendik ağladık birlikte:KK43: biz birbirimizden kopamıyoruz :KK43: biz şeytana uyduk her gece dua ediyorum Allahım beni bu azaptan bu günahtan kurtar diye vicdan azabından ölüyrum ben böyle bişey yapabilcek insan değildim. çok büyük knuştum hemde çok başıma geldi. evli bi adama aşık oldum oda bana aşık ..birbirimize bakıp ağlıyoruz o benim karşımda oturup ağlıyo :KK43: bi karar aldım bi daha görüşmeyeceğiz dedim iş dışında ben perişan olsamda güçlü durdum ama o gözümün önünde eriyp gitti. :KK43: şu ara yine eskisi gibiyiz uzaklaşamıyrm şuan çok acı çekiyorum yaşadığım duyguları anlatamıyrum belki beni kötüleyeceksin ama bana yardım edin sorularınız varsa sorun cevaplayayım ben bu vicdan azabıyla bu günahla yaşayamıyorum ::KK43:((((
Canım evlilikler bitebilir insanlar anlaşamayabilir hatta evli iken insanın manevi boşluğu varsa başkasına Aşık'ta olabilir , kağıtta imzalarımız olsada gönülden bağlı olmalıyız. Bitmiş bir evlilik kağıt üzerinde çocuk için devam etmez 2 ay 5 ay 1 yıl devam eder sonra çiftlerden biri aşık olur gider, ama senin aşık olduğun şerefsiz bitmiş olan sorunlu evliliğini seninle 1 yıldır flört ederek devam ediyor adam olsa 50 kere boşanırdı adam olsa seni bu durumda bırakmazdı adam olsa evdeki çocuğunun anasını bu duruma sokmazdı?!!!!!!!!!!!!!!

Bırr kadının en buyuk dusmanı yıne kadın oluyo malesef.ya anlamıyorym nedenevlı bır erkek baska erkeklere kıtlık mı gelıyo bıde ılk aksmdan ogrenmısın evlı oldugunu aldatan erkkletınde sacma bhanelerndn bırı neymıs anlasmymus ayrıl o zamn snra ne b...k yersen ye bencede zaten vıcdan azabı cekmen ve bu adamla butun ıkıskını kesmen lazım ne kendıne ne de karsındakıne bunu yapmaya hakkıb yok ço adamıb ogluna su an kendı cocuklugunu yasatıyosun ne hakla?

eğer ki fake değilse...

sen o sorunlaımız var diyen adamı bir de karısı yakalyıp kapının önüne koyunce gör, salya sümük ağlayıp yalvarırken gör bakalım sorun morun var mıymış...

Nedense bu tip kadınlar hep sevgi eksikliği vs vs arkasına saklanıp duygu sömürüsü yapıyor karakterin buymuş işte geç bunları gerçekten vicdanın varsa uzak dur metresliği bırak asıl işine odaklan gerekirse iş yeri değiş

Back