Bu vajinismus mudur?

eylul90

Guru
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2012
18
1
286
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, yardıma ihtiyaç duyduğumuz her konuda kadınlar kulübünün karşımıza çıkması gerçekten çok güzel, bu durumdan muzdarip olduğumu düşünüp kafama taktıkça da buraya bakmak geldi aklıma, herkesin tecrübelerini okumaya öğrenmeye çalışacağım..
Çok anlayışlı ve yardımcı bir erkekle güzel giden bir birlikteliğim var, elinden geleni yapıyor fakat ben henüz birlikte olurken orgazmı yaşayamadım, çok zevk alıyorum ve bu durum birliktelik sırasında şiddetle artıyor fakat sonuca ulaşamıyorum.
Acaba bu aşamaya gelince biraz daha devam edip sonuna kadar gitmek için çabalamalı mıyız?
Jinekolojik bir muayene sırasında doktor serviksimin (rahim ağzı) çok geride olduğunu söyledi acaba bu ilişkiyi etkileyen bir durum mu?
Bu sorunu yenmek için kendi kendime yapabileceğim birşey var mı?
Ve bu tam olarak vajinismus mudur?
Daha önce birlikte olduğum 3 kişide de orgazm olamamıştım fakat onlar hiç uğraşılan ilişkiler değildi, şuan karşımda elinden geleni yapan bir erkek var, o da beni mutlu görmek istiyor..

Vajinismus değilsin. Vajinismus hiç ilişkiye girememe durumudur. Bu sizdeki psikolojikte olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…