Bu Tür İnsanlara Nasıl Davranırsınız?

Yok ya bence kiskanclik degilde cekememezlik diyelim bu duruma ozaman da diyoruz ki bizi cekemeyen anten taksin bi zahmet :))

Nikah olayanı okuyana kadar dedim ki, amaan ne takıyosun akraba değil, görümce değil salla gitsin buraya konu açmana bile deymez diyecektim ki... can alıcı cümleyi okudum. Sebebi her ne olursa olsun gelinin yanına geçilir, öyle fotograf çekilir. En mutlu gününüzde size bu hareketi yapması terbiyesizlik.. belli ki yaş küçük, belli ki cahil.. görüşmeyin, adım atmayın, konuşmayın.. eşiniz eşiyle çok istiyorsa görüşsün ama z ile muhattap olmayın. İlla biri neden diye soracak olursa bu terbiyesizliklerini anlatırsınız...

Ahahahah pasif direnişimize hayran kaldım, hayatta aklıma gelmezdi zoraki gülümseme olurdu büyük ihtimalle yüzümde

Siz en iyisini yapmışsınız.Bana şey gibi geldi, sanki fırsat bulsa tartışma yaratacak gibi.
Düğüne de merakından gelmiş bence.

Siz en iyisini yapmışsınız.Bana şey gibi geldi, sanki fırsat bulsa tartışma yaratacak gibi.
Düğüne de merakından gelmiş bence.

Eveet olabilir tartışmak istiyor olabilir ben bi laf edeyimde tartışma başlatayım diye belki kışkırtmaya çalıştı

Çevremiz eşim dolayısıyla ortak illa ki başkaları da fark etti bir soru gelir diye bekliyorum. Haklısınız bende zaten o zamana kadar çok fazla üzerinde durmadım önemsemedim. Derdim başımdan aşkındı zaten ama eşim onların düğününde sağdıçmış herşeye koşturmuş onlar misafir gibi gelip gittiler bide Üzerine terbiyesizliğin dik âlâsını yaptı.

normalde eslerin birbirinin arkadaslarina karismasina karsiyim ama bu hanim resmen senin esinle sana nisbet yapiyor. defet z nin esini de sil hem kendinden hem kocandan.
cok terbiyesizce davranislari var. hoslanmiyorsa niye sizi takip ediyor. bu kirilip darilmayla ilgili degil bi hasetlikte var. tamamen hayatinizdan cikarin yoksa canini sıkmaya devam eder. kaliteli insanlarla gorusun. bi arkadalik biter baskasi baslar. bu ne ya hu

Evet çok haklısınız gerçekten hasetlik bu. Hiç böyle bir insanla muhatap olmamıştım daha önce

Bence sizin tarzınız bir insan da değil. Hiç görüşmem canımı da sıkmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…