Bu Tür İnsanlara Nasıl Davranırsınız?

Haklısınız
Bir de şöyle düşündüm. Eşimin arkadaşı eşimi gerçekten iyi bir arkadaş olarak görseydi karısını yargılar ve bi dur diyebilirdi. Demek ki onunda işine gelmiş
Aynen öyle. Tamam eşlerimizin düşünceleri bizim için önemli ama insan sorgusuz sualsiz kabul etmez, bir sorgular neden, ne oldu diye. Konunun eşinizle alakası bile yok ama arkadaşı onu silebiliyorsa, eşinin elinde azıcık kukla olmuş herhalde. Boşverin böyle insanları.

En güzelini yapmışsınız sosyal medyadan çıkartarak.
Ne olursa olsun size bu şekilde trip yapmaya hakkı yok.
Siz en başında sorunlar yaşarken O'nun yanında olmuşsunuz, sizin hazırlıklarınız varken nezaketen de olsa arayıp "yardıma ihtiyacın var mı?" demeliydi bence.

Ama genelde böyledir, insanlara kendimizden verdikçe bu bizim görevimiz haline gelir. Ne zaman ki kendi hayatımızla ilgilenmeye başlarız, kötü oluruz :)

Keyfinize bakın, en başından daha büyük sorunlar yaşamadan bencil birini hayatınızdan çıkartmışsınız. :)

Teşekkür ederim teselliniz için. Rabbim bebeğinizi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.

ay allah aşkına bu znin hayatındaki yeri ne? koca bir hiç. yazdığın satırlara yazık yani.

Tabiki bir hiç ama hala gelip hikaye izliyor. Ben bir insanı hayatımdan çıkarırsam tamamen soyutlamak isterim. Diyorum acaba adım mı atmak istiyor. Ama sanırım sadece merağından izliyor.

Tabiki bir hiç ama hala gelip hikaye izliyor. Ben bir insanı hayatımdan çıkarırsam tamamen soyutlamak isterim. Diyorum acaba adım mı atmak istiyor. Ama sanırım sadece merağından izliyor.

izlesin nolcak, size zararı mı var?
ayrıca üşenmiyor musunuz kim izlemiş diye bakmaya. ben hiç bakmıyorum yani ne gerek var?

Kadın dengesiz o ayrı da siz de eşinizden bile kadını silmissiniz. Eee bu durumda eşinizin arkadaşı da eşinize tavır alır normal yani. Niye tavır alıyor anlamıyorum demeniz biraz komik yani. Bence görmezden gelmeliydiniz.

Aranizda bence tamamen iletisim kopuklugundan dolayi mesafe girmis.. ne o sana demis boyle seyler oldu ben kirildim diye ne de sen demissin ona hayirdir noldu niye boylesin diye.. ama bu durum seni haksiz gostermez kesinlikle cunku kasitli bilerek yaptigin hic bir sey yok.. kendimi gordum bian bende suan esimin tarafindan bazi kisilerle bu durumdayim ayni olay olmasa da nedensiz bir sekilde mesafe koyduklarim var.. bundan sunu anladim egerki icini kemiren icten ice huzursuzluk hissetigin bi kisiyse zaten mesafe olmasi iyidir boylece kafan rahat olur cunku ne istedigini bilmeyen bir kisiden mantikli davranis bekleyemezsin bekleme de zaten mesafe koy o istedi boyle olmasini sonucta sende devam ettir ozellikle arayip bisey soyleme ve sorma derim ben akisina birak takma da kafana sinirini de bozma sakin karakteri oturmamis bir kisi icin :)

Kadın meraklı ve biraz kıskanç bir yapıda anladığım kadarıyla, siz de çok ayrıntıcısınız.
Açıkcası dış kapının dış mandalı biri için ne kendimi üzerim ne de bu kadar kafama takarım.
Olan bitene dertlenip de ne yapayım? Diye düşünmem.
Yaşananları unutun kadınla iletişim kurmayın.
Olur da bir ortamda karşılaşırsanız selam verip geçin.
Sosyal medyadan engellemek bile muhatap olmaktır bence.
Ayrıldığım işyerinde canımı sıkan biri oldu,
o da dış kapının dış mandalı, patronun akrabası,
bana hesap sorar gibi bir mesaj göndermiş, aramızdaki mesajlaşmanın tadını kaçırınca son mesajına cevap vermedim.
Öyle kaldı ama ne takipten çıkardım ne de takip ediyorum.Kendisini dikkate almıyorum çünkü...
Size de tavsiye ederim, enerjimizi dibe çeken insanlardan uzak durmakta fayda var.

Evet haklısınız kesinlikle bende iletişimsizlikten mi diye düşündüm açıkçası ama baba evime gelip gittikten sonra nişana işte kendi kopartmak istedi iletişimi. Kendi nişanı olalı en az 1 yıl olmuştu o zaman hani nişanımı kıskandı desem mantıksız geliyor kıskanması da

Teşekkür ederim sizi dinlicem çok sağolun

8 yıllık evliliğimde tam olarak böyle bir sorunsalın içerisindeyim. Uzun uzadıya yazmak istemedim çünkü sizinkiyle çok benzer bir hikayem var. Bende bir yaşantı da olmamıştı üstelik (arkadaşların soğuk davranması vb). Ben eşimin en yakın arkadaşının eşi diye, yine de adım attım zamanında, 8 yıl sonradan bildiriyorum hiç bir şey değişmedi :) Yıllardır eşimin ve gruplarındaki eşler de dahl herkesin doğumgnünü kutlar ama benimkini hep unutur. Üstelik diğer eşlerden biriyle aramızda 5 gün olmasına rağmen.

Hiiiç alttan alma derim ben, sonuçta bu karşındakinin hazımsızlığı. Şimdi rahatlıkla ifade edebiliyorum bunlar hep yarışmacılıktan. Süreç içerisinde memur oldum, kendi işi olmsına rağmen kapatıp kpss'ye hazırlandı, ev tasarımını bizim evimize göre değiştirdi, ben doğum yaptığım ay hamile kaldı (7 yıllık evlilerdi ve istemiyorlardı- sonrasında sen yaptın ben de heveslendim dedi :) ne güzel bir vesile:))) bu böyle uzar gider. Herkes kadar iyi herkes kadar kötüyüz sonuçta, içlerinde çözemedikleri şeyleri yansıtıyor insanlar.

Kişisel alma, evinin huzurunu bozma sen canım

Senin arkadaslarina (ki anladigim kadariyla onlarin da bi sucu yok) kizmis, sana neden yansitiyor? Senin ne sucun var? Üstüne gelipnde sana derdini sıkıntısını anlatmayan ama senin her adimini takip eden bir insana neden caba göstermek istiyorsun ki?
Birak kendi halinde kalsin. Onun pesinden kosup kendisini yüceltmeye sebep olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…