- 1 Eylül 2010
- 872
- 9
tabi şaka bi tarafa burayı bulması zor..ama bende öyle bir nick alımışki adımı soyadımı yazsam daha iyiydi:)
canım benimde ilk nick im adımdı ama sonra baktım bende ya tanırsam gibi endişelere giriyorum mail attım kk ya nickimi değiştirdim yalnız 1 kereye mahsus değiştiryorlar sende değiştirebilrisin nickini
sen neyle korunuyordun canım bide kaç yıldr evlisin doktora falan gittinmi şimdi soru sırası bendeaslında o söylenenler insanın canını çok sıkıyo ve çok etkileniyo bende bebek haberlerini duyunca sevinirdim o kişi adına ama içim burkulurdu,sende için dışında olan bi insansın ki iyi niyetle ne kadar istediğini ve nasıl olduğunu sormuşsun,aslında yapman gereken ne biliyormusun sana sorduklarında rahatlığın biraz daha tadını çıkartıyorum çocuk olunca rahatımız bozulacak kocamla biraz daha vakit geçireyim istiyorum veye çalışıyomuşşsun nasılsa kariyer yapıorum veya çok çalışıyorum bebek büyük sorumluluk bak sana ne kadar çok bahane buldum bunlardan birini söyle yoksa onların sana söyledikleri seni ezer insan ne cevap vereceğini bilemiyo..
İnşaallah ablacım o çektirdiğiniz günleride burda paylaşıcaz,benimki şimdi etrafımda pervaneakşam yemekten sonra o kanepeye bi yatardı önceden yapışırdı mübarek hayatım kola hayatım çekirdek,sinir olurdum ama şimdi ben yatıyorum aslında yine ben tez canlıyım mutfaktan bişey alacağım zaman tam kalkıp gidip kendim alacam yat sen bi kıpır kıpır gezip durma diyor kendi getiriyor pek iyi oluyomuş yaa akşam eve geldiğimde kapıda karşılıyor botlarımı çıkartırken eğilmiyim diye şaşkınlık içersindeyim adam bulaşık makinesine tabak koymaktan aciz yaa hiç mi görmedin boşaltırken koyarken öğrenecek ama ablası 9 ay boyunca bunun tadını çıkartmam lazım öldürsen benim kocam böyle şeyler yapmazdı Darısı başınıza canlarım
Güzel kardeşlerimm benim, nasılsınız, ben iyiyim. Biraz yoğun bir hafta geçiriyoruz okulda, yine de yazılanları takip ediyorum. Hepimizin yaşadığı aslında her zaman kendi yaşadıklarımız. Hamileliğe 1 hafta kala, ümitlerimiz, eşlerin yoğun ilgisi (!), ınternette gezdiğimiz sayfalar(bu arada gebelikle ilgili herhalde girmediğim forum, okumadığım erken belirti sayfası ve coldriver ın dediği gibi gebelik haftalarını ezberledim artık, belirti olmazmış bazılarında, bakın bu da bir ümit) sonra test günü yaşanan sancılar, sonunda görülen kırmızı kartlar, (tabii bazılarımız için mutlu haberlerki hepimiz birgün göreceğiz o çift çizgiyi) sonra :2::2::2: bir kaç gün ve tekrar denemeler. Bütün bunları sizlerle yaşamak çok güzel. zor olan ne biliyormusunuz, hele de yumurtlama günlerinde, adamı hoş tutma ve yaptığı abuk hareketleri görmezden gelme, çünkü küsüverirsek, Allahım bir hamile kalayım, burnundan getirmezsem bu günleri.
valla benimki bazen monoton bazende normal koca ama genellikle normal koca sinirli stresli olursa monoton kocaya bağlıyor
ha ha evet tatlım,dilimi ısırıyorum anlatırken bu arada şükür kavuşturuna gelmedi demi kırmızılar ?
canım benimde ilk nick im adımdı ama sonra baktım bende ya tanırsam gibi endişelere giriyorum mail attım kk ya nickimi değiştirdim yalnız 1 kereye mahsus değiştiryorlar sende değiştirebilrisin nickini
iyi fikir ya benim de adımı çok deşifre ediyo bütün konuşmalarında değişiyo mu birden yoksa o günden sonra mı onu kullanıyor oluyorsun?
Hadeee toptan nick mi değitireceksiniz şimdikızlar değiştirince haber verin haa Bu arada vallahi çok şanlısınız hepiniz kocalarınız yönünden dediğim gibi benimkisi daha yeni yeni başladı
Hadeee toptan nick mi değitireceksiniz şimdikızlar değiştirince haber verin haa Bu arada vallahi çok şanlısınız hepiniz kocalarınız yönünden dediğim gibi benimkisi daha yeni yeni başladı
Kızlar benim koca iş yapar yapmasına, nasıl baktı zamanında kızına banyosundan uyutmaya alt değiştirmekten yedirmeye çok ilgiliydi .Bir gece ben sallardım sabahlara kadar bir gece o sallardı. Çalıştığımız için bölüşürdük günleri. Ama sorun akşam tv karşısında uyuklaması, bir maç varsa ya da sevdiği kankileri gelirse o 8:00 de uyuyan adam dört yapraklı yonca benim gıcığım buna. Ama severim kocamı canım bakmayın siz bana. Hep derim bir daha dünyaya gelse yine onla evlenirim.
Kızlar benim koca iş yapar yapmasına, nasıl baktı zamanında kızına banyosundan uyutmaya alt değiştirmekten yedirmeye çok ilgiliydi .Bir gece ben sallardım sabahlara kadar bir gece o sallardı. Çalıştığımız için bölüşürdük günleri. Ama sorun akşam tv karşısında uyuklaması, bir maç varsa ya da sevdiği kankileri gelirse o 8:00 de uyuyan adam dört yapraklı yonca benim gıcığım buna. Ama severim kocamı canım bakmayın siz bana. Hep derim bir daha dünyaya gelse yine onla evlenirim.
o kadar da olur canım okdar kusur kadı kızında da olur maşallah Allah ağzınızın tadını bozmasın
benım kocamda hiçç film dizi izlemesini sevmez bende cok sevıyorum
o hep maç izlicek oyle bende onla maç izliyorum bana butun kurallarını oğratıyo futbolcuları tanıtıyor alıştım şimdi o olmayınca
bende farkında olmadan maç izliyorum