karnımda pıt pıtlarla sırıta sırıta geldim kızlarrr bu hafta miniğimizin minik kalbini gördük hatta pıt pıtt duydukkkk ayy size anlatamamm saf gibi oldum oracıkta sizlerinde dediği gibi rabbim ne verirse güzel verir rahat olmak lazım sanırım sizler iyiki varısınızzzzzz
İğdeçiçeğimm allah bir avazda kolay bir dopum nasip etsin inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz hep beraberrrr
LAvinyamm canım arkadaşım inşallah bende aranıza katılıyorum senide çok özlemiştim ne iyi oldu bu bebişşş
karnımda pıt pıtlarla sırıta sırıta geldim kızlarrr bu hafta miniğimizin minik kalbini gördük hatta pıt pıtt duydukkkk ayy size anlatamamm saf gibi oldum oracıkta sizlerinde dediği gibi rabbim ne verirse güzel verir rahat olmak lazım sanırım sizler iyiki varısınızzzzzz
İğdeçiçeğimm allah bir avazda kolay bir dopum nasip etsin inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz hep beraberrrr
LAvinyamm canım arkadaşım inşallah bende aranıza katılıyorum senide çok özlemiştim ne iyi oldu bu bebişşş
Doğuma gidiyoruz arkadaşlar. dün kontrole gittik açılma yoktu. O nedenle dr.um suni sancı ile doğum önerdi. Dualarınızı bekliyorum. Allah'a emanet olun ve hakkınızı helal edin.
Rabbim bi avazda kurtarsin insallah.okuyunca dogumum geldi gozumun onune.tuylerim dike diken oldu.sag saglim kavusun yavrunla birbirinize.Doğuma gidiyoruz arkadaşlar. dün kontrole gittik açılma yoktu. O nedenle dr.um suni sancı ile doğum önerdi. Dualarınızı bekliyorum. Allah'a emanet olun ve hakkınızı helal edin.
Canım arkadaşımmm Allahım en kısa zamanda sanada göstersin inşallah hiç ummadığın bir anda oluveriyor sen de olayı akışına bırak bakalım belki öyle olurberkuncum bir kaç gün önce iğdeçiçeğinden duydum ve topiğe girip yazmak için sabırsızlandım resmen çok çok çok sevindim kelimelerle ifade edemiyorum gerçekten Rabbim tamamına erdirsin sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah halay çeken olmamış mı ben mi görmedim yoksa :)
canııımmmmm benimmm..Dua ediyorum inşallahhh en kolayı ile bir avazda doğurursun..kalbim seninle...aramak istiyorum seni ama müsait olamıyacağın için arayamıyorrumm..çok meraktayım:) hadi canım az kaldı kuzuna kavuşmana..Rabbim yardımcı olucak sana...
Rabbim bi avazda kurtarsin insallah.okuyunca dogumum geldi gozumun onune.tuylerim dike diken oldu.sag saglim kavusun yavrunla birbirinize.
İgdem çiçegim inş Saglıkla kucagına almışsındır bebişini dogum hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum öpt seni .
Öncelikle güzel dualarınız için hepinize çok ama çok teşekkür ederim. Dilerim Rabbimden herşey gönlünüzce olur.
Şuan iki haftalık bir oğluşum var. Birbirimize uyum sağlamaya çalışıyoruz. Biraz yorucu bir süreç, ama yüzünde oluşan en ufak bir gülücük her şeyi unutturuyor insana. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşa Allah!..
Doğum hikayeme gelince ayrıntılara girmeyeceğim ama çok hoş değildi. Suni sancı ile normal Doğum esnasında bazı riskler oluştu. Bu nedenle sonrasında sezaryene dönmek zorunda kaldık. Bebeğimi kaybedeceğim diye çok korktum. Allah'tan dr.um çok iyiydi. Önce Rabbim'in sonra Dr.umuzun sayesinde ikimizde sağ salim atlattık bu süreci. Bebeğim doğduktan hemen sonra daha dikişlerim bile atılmadan onu getirip bana gösterip koklattılar. O koku ölsem de burnumdan gitmez artık. Bebeğim cennet kokuyordu kızlar. Rabbim cennetinden mis kokulu bir melek yollamıştı bana. Çektiğim acıların, üzüntülerin hepsi orda bitti. Hatırladığım en son şey bu, sonrasını hatırlamıyorum.
Öncelikle güzel dualarınız için hepinize çok ama çok teşekkür ederim. Dilerim Rabbimden herşey gönlünüzce olur.
Şuan iki haftalık bir oğluşum var. Birbirimize uyum sağlamaya çalışıyoruz. Biraz yorucu bir süreç, ama yüzünde oluşan en ufak bir gülücük her şeyi unutturuyor insana. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşa Allah!..
Doğum hikayeme gelince ayrıntılara girmeyeceğim ama çok hoş değildi. Suni sancı ile normal Doğum esnasında bazı riskler oluştu. Bu nedenle sonrasında sezaryene dönmek zorunda kaldık. Bebeğimi kaybedeceğim diye çok korktum. Allah'tan dr.um çok iyiydi. Önce Rabbim'in sonra Dr.umuzun sayesinde ikimizde sağ salim atlattık bu süreci. Bebeğim doğduktan hemen sonra daha dikişlerim bile atılmadan onu getirip bana gösterip koklattılar. O koku ölsem de burnumdan gitmez artık. Bebeğim cennet kokuyordu kızlar. Rabbim cennetinden mis kokulu bir melek yollamıştı bana. Çektiğim acıların, üzüntülerin hepsi orda bitti. Hatırladığım en son şey bu, sonrasını hatırlamıyorum.
iğdeçiçeğim gözünaydın canımm Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canımm darısı topragın ve berkunun başına inşallah onlarda hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına alırlarrr kızlarr benım bebişim de 3 bucuk aylı olduu günler nasılda geçiyorr yaa
Canım arkadaşım iyiyiz biz ne yapalım büyüyoruz ve ben her defasında onu biraz daha büyümüş gördükçe hayretler içerisinde kalıyorum elleri var ayakları var ne bileyim işte içimde bir melek var bunları hayal ederek günü güne ekliyorum birde cinsiyetini göstereydi keşkeColdriverım, canım arkadaşım. Gerçekten de dediğin gibi. Bazen hayallerimiz ve yaşadıklarımız birbirinden çok farklı olabiliyor. Ama biliyor musun arkadaşım, anne olmak hayallerinde ötesinde bir duyguymuş. Oğlumun bir gülüşü bütün sıkıntılarımı, üzüntülerimi alıp götürüyor benden. O ağlayınca dayanamıyorum ve onunla birlikte bende ağlıyorum. ilk günler onu kaybetme korkusu çok baskındı. Çok korkuyordum oğluma bir şey olacak diye. Geceleri ağlayarak Rabbime sığınıp yalvarıyordum'' N'olur Allahım yavrumu sen esirge'' diye.
Şimdi bu güzel duyguyu yaşasınlar diye bekleyen ve İsteyen tüm arkadaşlara her aklıma geldiğinde dua ediyorum. Onların o hasretle bekleyişleri alımdan çıkmıyor. Kurban olduğum Rabbimin kimin duasını kabul edeceği belli olmaz. İnşa Allah duası kabul olanlardan oluruz.
Berkunum nerelerdesin, neler yapıyorsun? Seni de özledim. Hamilelik nasıl gidiyor? Şu yaşadığın süreçte evladın kendin ve sevdiklerin için aklına gelen hakkında hayırlı her şeyi iste. Bol bol dua et. Ve hamişliğin tadını çıkar. Şikayet etme tadını çıkar, ama nazlanabilirsin. :)))
Toprağım nerelerdesin, kızınla kavuştunuz mu, doğumun nasıldı? İnşa Allah sağlık sıhhatle her şey yolundadır. Güzel haberlerini bekliyoruz. Bizi sensiz ve habersiz bırakma canım.
Denizcim, gözün aydın canım arkadaşım!.. Allah yavrunu analı-babalı büyütmeyi nasip etsin inşa Allah!.. Rabbim sana ve oğluşuna hayırlı güzel ömürler nasip etsin inşa Allah!..