- 12 Aralık 2010
- 931
- 86
nasılsınız kızlar sanırım ben hamileyimmm az önce test yaptım pozitif çıktı dua edinde hatalı test olmasın
Toprakk nisann nerelerdesiniz bu gün kandada baktırdım ben 5 haftalık anne adayıyımm gelin arkadaşlarım sizlerle paylaşmak istiyorum çok çok çokkkk
canımmmm benim şimdi İğdeçiçeğimle konuştuk o söyledi valahhiiii içim öyle bir titredikiii nasıl sevindim nasıll aldığım en güzel haberdi vallahii..canım tarifi yok bu duyguların ve seniii nasıl iyi anlıyoruz..Rabbimin büyüklüğünü görmek bir kez daha,duaları geri çevirmeyişini ve hayırlı zamanda verişini görmek beni çok etkiledi bir kez daha..nasıl güzel bir haber bu.....
vallahi test çubuğun bariz belirgin bir çizgi gerçi kan testide yaptırmışsın..ohhh çok şükür..bundan sonrasi iğdeçiçeğimiz tavsiyeleri olur:) bende hamile olduğu İğdeçiçeğime söylemiştim ilk..bana canım benim bana"bak artık dikkat et,öyle yüksek yere uzanma,yat,yorma kendini...."gibi tavsiyelerde bulunmuştu:)...
vay beee Berkunum bize yetiştin ya ne diyim..İğdeçiçeği doğurmadan sen hemen sıraya girdin oh çok şükür..
hadii anlat bize eşin nasıl heyecanlandımı,,,ilk duyguların hisslerin nasıl...annenlere söyledinmi..dr gittiniz mi....
oyy oyyy oyyyy yerim kız seni ben:) Rabbim tamamına erdirsin inşallah...bize gelişmelrden haberdar et ....darısı diğer arkadaşlarımıza inşallahhhhhh