canım arkadaşım canını sıkmamaya çalış hele oralarda Rabbim yardımcın olsun...
Benimde annem çok duygusal ve hemen duygularını belli eder..bişeye üzülürse hepimize bağırır çağırır sonra hem kendini hem bizleride çok üzer..bir ağbim var ve ona olan sevgisini çok daha belli eder..seni çok iyi anlıyorum Berkuncum..ağbim hep bende bir üst kademede iigi görmüştür evde:) ve evliliktede yansımıştır bu..
...
ailelerimize hiç bir sorunu anlatmamak gerekir ben bunu çok iyi anladım..çünki öyle morel vermek nasihat etmek yerine çoğu zaman daha çok morelimizi bozuyolar..hele benim annem anam hemen karşılaştırmlara başlar.."zaten bizde şans yok..miletin damadı ,gelini şöyleeee bizimde kaderimiz böylelerini çekmek..."diye cümleler başlar....çok eleştiriler ...onlar söyler söyler söyler ama kapıdan çıkınca unuturlar ama bzide o sözlerin kalıntıları kalır..
iğdeçiçeğinin dediği gibi boşverip kendi hayatımıza dönmek gerek ..önemli olan benim diyebilmek..
sen toparla kendini güzel şeyler düşünmeye çalış..biliyorum çok zor ama işte bizi bize bıraksalar bazen ..ama malesef çoğu aile yapamıyor..hala çocuklarının da kurdukları aile hayatlarında hala kendilerini sorumlu zannedip oralara el atmaya kendilerince çözümler bulup evirip çevirmeye çalışıyolar..halbuki her aile farklı her insan nasıl farklıysa her aile yaşamıda farklı..evet her ailede sorunlar oluyo bizde kurduğumuz yuvamızda sorunlar yaşıyoruz , ama sorunları çözmeyi öğreniyoruz öğrendikçe aile oluyoruz..ve çokk önemli bir nokta kimse dört dörtlük değil...birimiz alttan birimiz üsten derken bi bakıyoruz öğreniyoruz büyüyoruz..
bunları kendi anne babamıza anlatamıyoruz..anlatmaya çalışınca hatalı oluruz zaten hemen alınırlar çemkirirler
kimbilir belkide bizde ilerde çocuklarımıza onların kurduğu evliliklere elimizi kolumuzu uzatcaz kimbilir..
Berkunum sen alttn al boşver he diyip geç ..bak gurbettsin zaten..amam kadrooooo alıyosun şükür..sonra tayin ..mazeret izni alabiliyosan bir hafta al eşinle tatile git ramazandan sonra hıı...
dua ediyorum sana ben ..herşey güzel olucak inş.ve mutlaka yaz içini boşalt bize..rahatla kuzu:)