- 1 Eylül 2010
- 872
- 9
gözünaydın canım cok sevindim prensesine Allah saglıkla kucagınıza aldıgınız günleri nasip etsin inşallah banda cinsiyeti öğrenmeyi nasip etsin ...aminnnnteyzoşlar naptınız bebişin cinsiyetini öğrendik bu gün bir prensesimiz oluyor
sizin çalışmalar nasıl gidiyorben çok fazla girmiyorum topige herkesin morali bozuk konudan uzuklaşmak istiyor ne bu topiğe ne ekim annelerine giriyorum çekilişler kampanyalar topiğine takıldım bu aralar hep ordayım buyurun gelin :) öpt bys
kızlar selamlarr ben bu ayy radikal kararlar almıştım evimi taşımak gibi ben daha eve taşınmadan ev bana uğurlu geldi tayinim çıktı kızlar gidiyorum ben bebek işimiz artık allaha kaldı çünkü çalışma yapamayacak kadar uzak kalacağız kocamla urfaya tayinim çıktı tam 8 sene sonra kendi işime geri döneceğim nasipse sizleri çok özledim coldriver kızın için çok mutlu oldumm
laviniamm bebişini sevsinler seninnn annesini alt üst edermişşş kıyamam sanaaa
nisanım seninde doğum yaklaşıyor kızzz ne çabuk geçti zamann
bende çok tuhaf bir psikoloji içerisindeyim sevinemiyorum çünkü evimden kocamdan uzakta olcağım seviniyorum mesleğimi yapacağım devlet memuru oldum çok karışık bir psikolojideyim umarım bu değişiklikler bize iyi gelirlerrr öpüyorum hepinizii
berkuncanımm ayy bende nedigecegımı bilemdim Hayırlı olsun canımm devlet memuru olmuş olmana gönlünden geçene ermiş olman adına cok sevindimm .ama ne bileyim ailenden uzak kalmış olcaksın bunada biraz üzüldümm..ama inşallah hayırlısı böyledir canımm Rabbim utandırmasınn dar da açıkta bırakmasınn inşallahhhh yar ve yardımcın olsunn canımm oralarda kendineee cookkk dikkatt et..İnşallah zaman su gibi akar giderr ve tekrar tayinin olurda yuvana dönersinn..
Hadi bakalımm tekrardan hayırlısı olsun