gündüz burada olamıyorum ve çok kıskandım muhabbetleriiii ben geliyorum siz yoksunuzzz yasemincim çok geçmiş olsun bencede artık dinlen birazcik fiziken değilse bile ruhen iyi gelecektir bu sana
laviniyacimm hani bebek fikri yoktu diyorsun ya ama genede ilişki sırasında istemesende aklına geliyormuş bende bu gun tam sana bunu soracaktim sen butun ayrıntısıyla yazmışsın bende artık nasılsa olmuyor diye saldım düzenli çalısmamız bile olmadi bu ay ama genede birleşme olunca ister istemez aklına geliyor insanın ama bu ay öyle yoğunum ki gündüzleri düşünme fırsatım olmuyor akşamdan akşama sizlerle hatırlıyorum
anatolyam iyi taktikmiş o bende deli oluyorum sürekli soranlara beceremiyoruz hehehehe çok iyi vallahaa
iğdeçiçegim sende durumlar nasıl haaa birde sana bir rüya anlatmak istiyorum bu defa ben görmedim eltim görmüş beni güral porselenin sahiplerinin olduğu bir arabada görmuş (eltim orada çalışıyor da
) hamileymişim ama bebeğin erken alınması gerekli olduğunu söylemişimmm ağlıyormuşum bu ara beni rüyasında gebe gören görene zaten
toprağım senide çok özledim yahu bu arada senin batt ne zaman ? ben kendiminkini bilmiyorum bu ayy hakkaten tam saldımmm.....