- 6 Mart 2013
- 750
- 72
aynen nisanbucugum senin döngün kısa benimkide uzun ben engec 35gunde bir regl olurum..bat günümde öğrenmiş oldum bebişimi demekki adet döngüsü uzun olunca bebişi öğrenmek 5 .haftaya denk geliyor bu arada diğer bahsettiğin şeyler de aynen öyle tatlım yaa gerçekten sanki adet oluvercekmişim gibi geliyor öyle cok fazla akıntım yokk arada bır cok az oluyor ve hemen wc ye gıdıp bakıyorum ayy ne oldu ki diyorumm belim,kasıklarım ,goguslerım aynen adet zmanı gıbı agrıyor senin anlattıgın gibi cidden canım ben zaten kac aydır ıcıyordum folik asit ama bu ay gercekten okadar boşlamısdımkı folık asitimi bile pek düzgün içmemişdim arada bır unuttugum olmusdu ama kac aydır ictıgım ıcın pek takmadım bu durumu inşallah bebişim saglıklıdırr..
canım doktorada randevu aldım 6nisana önümüzdeki cumartesi gıdıcem Allah ızın verirse bata göre hesaplayına 5+5 gunlukken gıtmıs olucam sencee keseyı gorurmuyuzz tatlımm
canım senin değerin cumratesi 300ken benimki yarısı kadardı. beni de pazartesi çağırdığına göre demekki iki gün farkla benden öndesin :) ctesi haberlerini alayım da ben de ona göre aşağı yukarı fikir sahibi olurum artık :)
benim geç döllenme olduğu için ne kadarlık onu bile bilmiyorum. doktor pazartesiye gittiğimde keseye göre söyleyebilir mi sizce ne kadarlık olduğunu, ne dersiniz?